Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό Πρόβλημα με windows 7

leonidasetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδειά θέλω βοήθεια επιγόντος..

κατεβάζω και τρεχω ένα παιχνιδάκι το τρον που ειναι σχετικα καινουργιο.και κατεβάζω και ενα κρακ το βγαζω απο το ραρ και το σκαναρω με το σουπερ αντι σπαιγοιυερ.Δεν βρισκει τιποτα.ανοιγω το αρχειο και παταω το παραθυρο του παιχνιδιου να ανοιξει.Το παιχνιδι κολαει καθως παει να ανοιξει με την μαυρη του εικονα παταω cnrtl + shift + esc και βγαινει από το παιχνίδι και κλείνει και μου βγάζει οτι παρουσιαστηκε πρόβλημα με το παιχνιδι και μπλα μπλα.Παρατηρω αμέσως οτι το κρακ που είχα κατεβάσει στο desktop μου ειχε εξαφανιστεί...ηταν ενα exe αρχείο και αμέσως εμφανηζεται μια μπλε εικονα που λεει οτι παρουσιαστηκε προβλημα στα windows και αρχιζε να κανει εναν ελεγχο...κλεινει απότομα και αυτο και γινεται restart.ξανα ξεκειναει και μπένω στον λογαριασμο μου κανονικα και νομιζα οτι ηταν απλα ενα προβληματα αλλα ..... ΕΠΑΝΑΛΑΒΜΑΝΟΜΑΙΝΟ! ... το ανοιξα σε ασφαλή λητουργεία αλλα μετα το log in είχε μαυρη εικονα ...και μου βγαζει μετα απο πεντε λεπτα μετα το log in μια μπλε εικόνα με γραμματα και σβήνει ..τα αρχεια μου απο οτι προλαβα να δω είναι εντάξει αλλα μου σβηνει συναίχεια..τι να κάνω ; ...πιο ειναι το πρόβλημα παρακαλώ απαντήστε οσο πιο σύντομα μπορείτε

System : windows 7 64bit

Δημοσ.

F8 μετά το boot και πριν ξεκινήσουν να φορτώνουν τα windows και επιλέγεις "απενεργοποίηση αυτόματης επανεκίνησης σε περίπτωση.... μπλα μπλα μπλα" (δεν το θυμάμαι όλο). Μας λες τι σου βγάζει στη μπλε οθόνη και συνεχίζουμε από εκει.

Δημοσ.

ωραία.το πάτησα αυτό που μου είπες και ανοίγουν τα windows.Μετά απο κάποια λεπτά αφού έχω κάνει log in μου βγάζει την μπλε εικόνα που είπα και πρίν και γράφει :

a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

if this is the first time you've seen this Stop error screen,restart your computer.if this screen appears again, follow these steps:

check to be sure you have adequate disk space.if a driver is identified in the Stop message, disable the driver or check with the manufacturer for driver updates

Check with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup options, and then select Safe Mode

Technical information:

***STOP: 0x0000001e (0xffffffffc0000005,0xfffff8800132b771,0x0000000000000000,0xffffffffffffffff)

*** iaStor.sys - Address fffff8800132b771 base at fffff880012e1000, DateStamp 4a287aa4

collecting data for crash dump ...

initializing disk for crach dump ...

beginning dump of physical memory.

dumping physical memory to disk: 100

physical memory dump complete.

Contact your system admin or technical support group for further assistance

Δημοσ.

Tο iastor είναι ο driver της intel για το storage - raid κτλ. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση από το site της μητρικής σου

Δημοσ.

παιδειά δηλαδη τι ακριβως πρεπει να κανω για να βγάλω τον driver της intel?

αμα πρεπει να κανω κάτι μεσα απο τα windows,δεν γινεται.μολις ανοιξει το desktop σβηνει...

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι αφου ζοριζεσαι τοσο πολυ γιατι δεν κανεις ενα formatακι στα γρηγρα να τελειωνεις?

Ειδεικα στα 7 γινεται πανευκολα!

Δημοσ.

παιδειά δηλαδη τι ακριβως πρεπει να κανω για να βγάλω τον driver της intel?

αμα πρεπει να κανω κάτι μεσα απο τα windows,δεν γινεται.μολις ανοιξει το desktop σβηνει...

Δες στο bios αν οι δίσκοι είναι σε ahci. Αν είναι άλλαξε το και λογικά θα μπαίνει στα win . Μετά κάνε απεγκατάσταση τον driver όπως είπαμε (από το προγράμματα και δυνατότητες) και μετά εγκατάσταση τον τελευταίο. Προχθές έβγαλε και καινούρια έκδοση η intel. Επείσης σβήνει αμέσως? γιατί αν κρατάει 2-3 λεπτά προλαβαίνεις να κάνεις την απεγκατάσταση

Δημοσ.

Παιδειά θέλω βοήθεια επιγόντος..

κατεβάζω και τρεχω ένα παιχνιδάκι το τρον που ειναι σχετικα καινουργιο.και κατεβάζω και ενα κρακ το βγαζω απο το ραρ και το σκαναρω με το σουπερ αντι σπαιγοιυερ.Δεν βρισκει τιποτα.ανοιγω το αρχειο και παταω το παραθυρο του παιχνιδιου να ανοιξει.Το παιχνιδι κολαει καθως παει να ανοιξει με την μαυρη του εικονα παταω cnrtl + shift + esc και βγαινει από το παιχνίδι και κλείνει και μου βγάζει οτι παρουσιαστηκε πρόβλημα με το παιχνιδι και μπλα μπλα.Παρατηρω αμέσως οτι το κρακ που είχα κατεβάσει στο desktop μου ειχε εξαφανιστεί...ηταν ενα exe αρχείο και αμέσως εμφανηζεται μια μπλε εικονα που λεει οτι παρουσιαστηκε προβλημα στα windows και αρχιζε να κανει εναν ελεγχο...κλεινει απότομα και αυτο και γινεται restart.ξανα ξεκειναει και μπένω στον λογαριασμο μου κανονικα και νομιζα οτι ηταν απλα ενα προβληματα αλλα ..... ΕΠΑΝΑΛΑΒΜΑΝΟΜΑΙΝΟ! ... το ανοιξα σε ασφαλή λητουργεία αλλα μετα το log in είχε μαυρη εικονα ...και μου βγαζει μετα απο πεντε λεπτα μετα το log in μια μπλε εικόνα με γραμματα και σβήνει ..τα αρχεια μου απο οτι προλαβα να δω είναι εντάξει αλλα μου σβηνει συναίχεια..τι να κάνω ; ...πιο ειναι το πρόβλημα παρακαλώ απαντήστε οσο πιο σύντομα μπορείτε

System : windows 7 64bit

100% η εχεις πρόβλημα με το σκληρό δίσκο κοιταξε εκεί μέσα τα καλώδια η αποσύνδεση όλα τα USB που έχης σύνδεση και θα ίσε έτυμος :D B)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια το ιδιο προβλημα τωρα αλλα με αλλο κωδικο

μπλε οθονη με

*** STOP: 0x0000009F (0x000000000000000004,0x0000000000000000258,0xfffffa8003ce6b60,0xfffffff800046bb4d0)

και αυτην την φορα νομιζω οτι ειναι ιος ... :(

πριν μου γινει αυτο μου κοβεται το ιντερνετ και παω στον προσαρμογεα παω να τον κλεισω αλλα τιποτα δεν γινοταν σαν να ηταν χαλασμενο ...προσπαθω εκει και βλεπω να τρεχει ενα παραξενο προγραμμα κατι σαν ratio torrent που καν δεν το ειχα βάλει και δεν ξερω πως μπηκε ..τελοσπαντων κανω ενα restart και τσουπ το παραπανο προβλημα :confused:

καμια βοηθια παρακαλω οποιος μπορει..!

ελπιζω να εχουν σωθει τα αρχεια μου γιατι δεν εχω backup please οποιος εχει στο μυαλο του καμια λυση!!

ευχαριστω!

Δημοσ.

Κατέβασε το bit defender rescue CD και μπούταρε με αυτό (ξεκίνα τον υπολογιστή με το σι ντι μέσα).

Θα σου επιτρέψει να ψάξεις για ιούς, ρουτκιτς κτλ σε περιβάλλον εκτός των windows.

Δημοσ.

ή πολυ απλα συνδεσε τον δισκο σου σε ενα αλλο pc παρε backup τα αρχεια σου αφου απο οτι καταλαβα η ολη φασαρια ειναιτα αρχεια που δεν θελεις να χασεις και μετα χωσε ενα format στο pc σου να ξεμπερδευεις . Απο εκει και περα προσοχη με τα crack που κατεβαζεις για σπασμενα παιχνιδια :P

Δημοσ.

ή πολυ απλα συνδεσε τον δισκο σου σε ενα αλλο pc παρε backup τα αρχεια σου αφου απο οτι καταλαβα η ολη φασαρια ειναιτα αρχεια που δεν θελεις να χασεις και μετα χωσε ενα format στο pc σου να ξεμπερδευεις . Απο εκει και περα προσοχη με τα crack που κατεβαζεις για σπασμενα παιχνιδια :P

Εφόσον ο άλλος υπολογιστής έχει κάποιο καλό antivirus + antispyware γιατί αλλιώς θα έχεις 2 pc με ιούς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...