Προς το περιεχόμενο

Windows XP - τι γίνεται εδώ? περίεργο πρόβλημα...

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά, δεν ξέρω αν το έχω στη σωστή κατηγορία...

το έβαλα εδώ γιατί είναι ένα πρόβλημα που μου εμφανίζεται στα windows XP

αυτά τα τρία παράθυρα μου εμφανίζονται στην εκκίνηση

το ένα παράθυρο ξεκίνησε να εμφανίζεται όταν εγκατέστησε το registry booster

είναι ένας φάκελος που λέει επάνω "registrybooster" και είναι κενός

μετά μου εμφανίζονται δύο παράθυρα άλλα, το ένα που μου ζητάει άδεια για να τρέξω ένα αρχείο, και το άλλο για να με ρωτήσει με ποιό πρόγραμμα να τρέξω κάποιο αρχείο...

αυτά τα τρία παράθυρα τα βλέπετε στην πρώτη εικόνα που έχω επισυνάψει...

τα εντόπισα στην εκκίνηση [2η εικόνα / a, dw]

να και οι ιδιότητες απο αυτά τα δυο αρχεία [3η, 4η εικόνα/ a.idiotites | dw.idiothtes]

post-210048-0-01477100-1291999120_thumb.jpg

post-210048-0-11539600-1291999206_thumb.jpg

post-210048-0-17129900-1291999223_thumb.jpg

post-210048-0-48755200-1291999232_thumb.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

To WindowsFormsApplication1 στις ιδιοτητες τις τριτης εικονας, ειναι το default ονομα που παιρνει ενα application κατα τη δημιουργια του απο το Visual Studio(..αν βοηθαει πουθενα αυτο)

Τα εσβησες απο την εκκινηση?Απο την στιγμη που δεν τα εβαλες εσυ εκει και δεν σου προσφερουν κατι,τα βγαζεις.

Και στην συνεχεια κανεις και ενα scan με το antimalware της επιλογης σου(πχ malware bytes) ,για να χεις ηρεμο το κεφαλι σου.

Δημοσ.

To WindowsFormsApplication1 στις ιδιοτητες τις τριτης εικονας, ειναι το default ονομα που παιρνει ενα application κατα τη δημιουργια του απο το Visual Studio(..αν βοηθαει πουθενα αυτο)

Τα εσβησες απο την εκκινηση?Απο την στιγμη που δεν τα εβαλες εσυ εκει και δεν σου προσφερουν κατι,τα βγαζεις.

Και στην συνεχεια κανεις και ενα scan με το antimalware της επιλογης σου(πχ malware bytes) ,για να χεις ηρεμο το κεφαλι σου.

σε ευχαριστώ... αυτό έκανα μόλις τώρα...

όσο αναφορά το αρχείο a?

με τρώει η περιέργια, το να το σβήσω δεν μου προσφέρει τίποτα...

θέλω να μάθω από που μου ήρθε...

Δημοσ.

Απο πρωσοπικης πειρας στο θεμα (Τοσα και τοσα format εχω κανει!)

Νομιζω οτι αυτα τα αρχεια ειναι worms η trojan δεν ειταν λιγες οι φορες που εβλεπα τετοια αρχεια (με τετοια ονοματα δηλαδη) ως ιους και worms !

το καλυτερο θα ηταν να κανεις μια επαναφορα συστηματος αρχικα(πηγενε τον καμια βδομαδα πισω!)

Aν δεν γινει αυτο (δυστυχωσ για σενα ) Συνυστω Format :( :(

• Moderators
Δημοσ.

όσο αναφορά το αρχείο a?

Βρες σε ποιο folder βρισκεται απο τις ιδιοτητες του και "ριξτο" για αρχη σε καποιον hex editor,μηπως καποιο string του σου δινει πληροφοριες για τη λειτουργια του.

Δημοσ.

Φίλε πήγαινε στο φάκελο που βρίσκονται (αν δεν τα διέγραψες ακόμα) και κάντα upload στο VirusTotal για να δεις αν είναι μολυσμένα καταρχήν, που όπως τα κόβω είναι. Και σκάναρε με το antivirus που έχεις και το Malwarebytes

• Moderators
Δημοσ.

τι είναι το hex editor?

Ανεβασε το αρχειο σε καποια filehosting υπηρεσια,να το δουμε εμεις για σεναsmile.gif

• Moderators
Δημοσ.

Το a περιεχει μεταξυ αλλων, αυτο

NIKON CORPORATION NIKON D40X Ver.1.00

ενω με μια γρηγορη ματια το dw.exe φαινεται να εχει "βγει" απο visual studio, απο καποιο project με ονομα dw_endless.

Λογικα πρεπει να εισαι καθαρος αν λαβουμε υποψην πως δεν βρεθηκε και καποιος ιος.

Οσον αφορα το "format και αγιος ο θεος", καλυτερα να μην προτεινουμε κατι τοσο δραστικο πριν κανουμε μια στοιχειωδη ερευνα.

Δημοσ.

Το a περιεχει μεταξυ αλλων, αυτο

ενω με μια γρηγορη ματια το dw.exe φαινεται να εχει "βγει" απο visual studio, απο καποιο project με ονομα dw_endless.

Λογικα πρεπει να εισαι καθαρος αν λαβουμε υποψην πως δεν βρεθηκε και καποιος ιος.

Οσον αφορα το "format και αγιος ο θεος", καλυτερα να μην προτεινουμε κατι τοσο δραστικο πριν κανουμε μια στοιχειωδη ερευνα.

NIKON CORPORATION NIKON D40X Ver.1.00 ???

τι είναι αυτό???

πρόσφατα απεγκατέστησα το visual studio, μα δεν είχα κάνει κανένα τέτοιο project!

και εγώ διαφώνισα από την αρχή με το φορμάτ

Δημοσ.

τι είναι αυτό???

πρόσφατα απεγκατέστησα το visual studio, μα δεν είχα κάνει κανένα τέτοιο project!

και εγώ διαφώνισα από την αρχή με το φορμάτ

Λογικά είναι από κάποια φωτογραφική μηχανή...

• Moderators
Δημοσ.

τι είναι αυτό???

Υποθετω software σχετικο με καποια καμερα (Nikon λογικα) που εχει συνδεθει με τον υπολογιστη σου.

Δημοσ.

Υποθετω software σχετικο με καποια καμερα (Nikon λογικα) που εχει συνδεθει με τον υπολογιστη σου.

1) δεν έχω τέτοια κάμερα (όποιες κάμερες έχω συνδέσει στο PC είναι SONY

και πως εντόπισες αυτή την πληροφορία?

2) σβήνω το dw.exe και ας παραμείνει άγνωστω απο ποιο project έμεινε. τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι κατάλοιπο του Visual basic

• Moderators
Δημοσ.

και πως εντόπισες αυτή την πληροφορία?

Με ενα hex editor οπως ανεφερα νωριτερα.

Κανε τον κοπο να αλλαξεις την καταληξη του αρχειου a και να την κανεις jpg (δηλαδη θα το κανεις a.jpg)

Σου λεει κατι αυτη η φωτογραφια ενος...φορτηγου (ή κατι που μοιαζει με φορτηγο)?Η συγκεκριμενη εχει τραβηχθει με μια NIKON D40X το 2007.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...