Προς το περιεχόμενο

Παιδια ελπιζω να με βοηθησει καποιος σε αυτο το παιχνιδι Mystery Case Files ®: 13th Skull ™ Collectors

pantermaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια..

Εχω προβλημα με αυτο το παιχνιδι Mystery Case Files ®: 13th Skull ™ Collectors κ μεσα σε αυτο το παιχνιδι κολησα σ ενα σημειο...

Λοιπον

Κατω στο νεκροταφειο σε ενα δωματιο εχει ενα μικρο ντουλαπακι το οποιο που πρεπει να βαλεις τον κωδικο για να το ανοιξεις κ πρεπει να βρεις τα ποτηρια που λειπουν κ τον κωδικο το βρηκα σε αλλο μερος εκει που ειναι μεσα στο νερο με τη ζωγραφια το ΣΤΕΦΑΝΙ του βασιλια..

Οταν το ανοιξα ηταν ολα καλα αλλα μεετα δεν μπορουσα να συνεχισω γιατι συνεχεια μου λεει οτι πρεπει να βρω το μηχανησμο να το ενεργοποιησω για να προχωρησω... Μηπως ξερει κανενας απο σας να με βοηθησει να βρω το μυστικο γα να προχωρησω??

Ευχαριστω παιδια..

Δημοσ.

Το κοιταζα αλλα δεν βρηκα λυση !!! μηπως ξερεις καποιο αλλο λινκ για να λεει ολα τα μυστικα ή τα κολπα του παιχνιδιου αν εχεις παιζει αυτο το παιχνιδι κ τ ειχες περασει μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το μυστικο ή το κολπο του??

Ευχαριστω εκ προτερων ..

Δημοσ.

αν το εχεις απο τον θειο η πρωτη εκδοση ειχε bug εκει στα ποτηρια κ δεν γινεται να συνεχισει πιο κατο βρες την νεα εκδοση κ συνεχισε το δεν χανετε το save

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...