Προς το περιεχόμενο

Chrome: Ποιά η διαφορά στο setup?

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιά χαρά.

Χρησιμοποιώ αρκετά, λόγω ειδικών συνθηκών, portable εφαρμογές αλλά έχω μπερδευτεί με την εκδοση του τελευταίου chrome.

Το αρχείο paf που κατεβάζω απο το "επίσημο" λινκ μου βάζει μια έκδοση 8...... που είναι και η τελευταία αν κρίνω από τη μη portable που κατέβασα χθες.

Το αρχείο dev που κατεβάζω επίσης από το Portable Apps, μου δίνει μιά εκδοση 10......

Γιατί συμβαίνει αυτό.Ποιά η διαφορά των δύο και γιατί διαφορετικές εκδόσεις? Ποιά είναι η τελευταία επίσημη?

Δημοσ.

Το 1ο setup file προφανώς εγκαθιστά τη stable έκδοση του Chrome, ενώ το 2ο την τελευταία dev(elopment)/alpha έκδοσή του.

Αν θέλεις να βοηθήσεις στην ανάπτυξη των επερχόμενων εκδόσεων του Chrome κάνοντας testing και bug reporting ή απλά θέλεις από περιέργεια να δεις και να δοκιμάσεις τα νέα features που θα έχει η stable έκδοση του Chrome στο μέλλον, χρησιμοποιείς το 2ο. Αν όμως σε ενδιαφέρει να εργάζεσαι με όσο το δυνατόν σταθερότερο και με λιγότερα bugs browser, χρησιμοποιείς το 1ο.

Δημοσ.

Το 1ο setup file προφανώς εγκαθιστά τη stable έκδοση του Chrome, ενώ το 2ο την τελευταία dev(elopment)/alpha έκδοσή του.

Αν θέλεις να βοηθήσεις στην ανάπτυξη των επερχόμενων εκδόσεων του Chrome κάνοντας testing και bug reporting ή απλά θέλεις από περιέργεια να δεις και να δοκιμάσεις τα νέα features που θα έχει η stable έκδοση του Chrome στο μέλλον, χρησιμοποιείς το 2ο. Αν όμως σε ενδιαφέρει να εργάζεσαι με όσο το δυνατόν σταθερότερο και με λιγότερα bugs browser, χρησιμοποιείς το 1ο.

Thanx

Είδες βλακεία? Δεν περιμένω να διαβάσω λίγο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...