xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Έχω dual Boot,win7 winxp sp3,μπαίνω στα xp και αφου δειξει την οθονη καλως ορισατε...μετα δεν προλαβαινω να δω τι γραφει παντος γραφει λιγα και εχει την μπλε οθονη,τωρα γραφω απο τα xp με safe mode.τι να κανω ???διωρθωνεται ???
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Έχω dual Boot,win7 winxp sp3,μπαίνω στα xp και αφου δειξει την οθονη καλως ορισατε...μετα δεν προλαβαινω να δω τι γραφει παντος γραφει λιγα και εχει την μπλε οθονη,τωρα γραφω απο τα xp με safe mode.τι να κανω ???διωρθωνεται ??? Λύθηκε
parsifal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Λύθηκε Μεγάλο πλήγμα για τους fans των μηνυμάτων με απάνθρωπα format tags... Sorry για τον σαρκασμό, ναι το ξέρω ότι είναι το καταφύγιο των φτωχών στο πνεύμα, αλλά ήταν υπερβολικά καλή πάσα για να την αγνοήσω!
lexmark Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μεγάλο πλήγμα για τους fans των μηνυμάτων με απάνθρωπα format tags... Sorry για τον σαρκασμό, ναι το ξέρω ότι είναι το καταφύγιο των φτωχών στο πνεύμα, αλλά ήταν υπερβολικά καλή πάσα για να την αγνοήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.