sam sam Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 πριν ανοιξω το θεμα εκανα καποιες αναζητησουλες αλλα δεν εχω βγαλει ακρη <- ( τα παλια εικονιδια ηταν καλυτερα !!! ) ψαχνω για ενα σκληρο* αποκλειστικα για back up , εσωτερικο. αλλα εχω πολυ καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τι γινεται με προβληματικες σειρες... λοιπον λεω για αυτους : WESTERN DIGITAL WD10EARS 1TB CAVIAR GREEN SATA2 ~57 ευρω ή WESTERN DIGITAL WD10EURS 1TB AV-GP SATA2 ~65 ευρω εκει ακουσει - διαβασει κανεις κανενα προβημα για καποιον απο τους δυο ; ενα βασικο κριτηριο ειναι ο ηχος δινω μεχρι 60 (αντε το πολυ μεχρι 65) για πειτε γνωμες ή αλλες ιδεες. ευχαριστω -------------- *δισκο , οχι -> Link
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 1. Έχω την εντύπωση πως είναι πού θα πέσεις. Δηλαδή μπορεί να έχεις 2 ίδια μοντέλα και ο ένας ν' ακούγεται ενώ ο άλλος όχι. 2. Παίζουν και τα παλιά emoticons, άμα ψάξεις λίγο
probe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=undefined&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12969&cat=6&sub=0&pmanuf=20&sort=3&step=undefined Τώρα ο θόρυβος όταν μιλάμε για δίσκους είναι πολύ σχετικό θέμα δεν μπορώ να έχω άποψη.
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλά ναι, λες και ακόμα και να κάνει κάποιο θόρυβο (normal), το υπόλοιπο σύστημα θα είναι αθόρυβο.
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν βρίσκω και τίποτα για αυτούς στο silentpc. Ο WD Caviar Green 2TB WD20EARS πάντως είναι ο πιο αθόρυβος δίσκος που παίζει.Και οι 1,5tb ΕΑRS που έχω εγώ ούτε που τους ακούς.Αν βάλεις και την εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν τους χρησιμοποιείς για κάποια ώρα είναι τελείως αθόρυβοι.Tώρα να αποκλίνει ο 1tb τόσο πολύ σε θόρυβο δεν νομίζω.
sam sam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις, απο οτι καταλαβα αγοραζω ενα στη τυχη και οτι βγει . για το Samsung 1TB που προτείνει ο probe υπαρχει και μια δευτερη γνωμη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.