ReD-RevolutioN Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδες.Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το rapidshare.Πιο συγκεκριμενα οταν ειμαι στο rapidshare με το desktop pc μου και ανεβαζω κατι(μεσω του uploader στο www.rapidshare.com), αν η μητερα μου μπει εκεινη την ωρα στο internet(επανελθει απο αναμονη το laptopaki) το rapidshare σταματαει να κανει upload.Μενει δηλαδη σταθερο το upload status(% και ποση ωρα απομενει μεχρι να ολοκληρωθει) οση ωρα και να το αφησω,δεν προχωραει δηλαδη. Αυτο που σκεφτηκα ηταν μηπως η μαμα μου παιρνει την ιδια lan ip με μενα,αλλα τελικα δεν ηταν αυτο διοτι εγω χρησιμοποιω fixed την 192.168.1.100,subnet:255.255.255.0 και πυλη την 192.168.1.1 Η μαμα μου χρησιμοποιει τα 2 τελευταια,αλλα ip παιρνει την 192.168.1.106. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει δηλαδη.Μου χαλαει εμενα το upload με το που μπει στο internet,οχι οση ωρα μεινει στον υπολογιστη απο εκει και περα. Τα φωτα σας παρακαλω εαν και εφοσον μπορειτε! Α!Χρησιμοποιω Draytek 2700VG σαν router,δεν ξερω αν βοηθαει αυτο! Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.