Προς το περιεχόμενο

Internet στο πλοίο (ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει κανείς στο νου του κάτι αξιόπιστο για internet εν πλω; Ταξιδεύω με την MINOAN η οποία υποτίθεται παρέχει ασύρματη πρόσβαση. Δυστυχώς 6 φορές δεν λειτουργεί και 1 υπολειτουργεί.

Έχω σκεφτεί για mobile broadband, αλλά η COSMOTE δεν έχει σήμα μεσ' το πλοίο από τις 12 και μετά. Αλλιώς έκανα tethering από το κινητό και καθάριζα.

Έχει κανείς εμπειρία από άλλες εταιρείες; Π.χ. ΑΝΕΚ ή SUPERFAST; Και οι δύο λένε πως παρέχουν internet αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Κυρίως διότι η MINOAN είχε FORTHNET hotspot, το οποίο με εξυπηρετούσε από οικονομικής απόψεως. Μιας και έχω FORTHNET στο πατρικό μου, έμπαινα με τα ίδια στοιχεία.

Δημοσ.

οχι,εχει ενα δικο της και το χρεωνει 7 ευρω την ωρα

Καθώς επίσης και η Ζούπερφαστ έχει "δικό της" και χρεώνει 3 ευρώ τις 2 ώρες. Αλλά, ΔΕΝ έχει ανοιχτές ΤΣΙ πόρτες για msn.

Δημοσ.

Μάλιστα. Οπότε από οικονομικής άποψης οι άλλες εταιρείες είναι χειρότερα.

Οι εταιρείες κινητής πως τα πάνε; Η COSMOTE εντάξει, από προσωπική εμπειρία είναι νεκρή μέσα στο πλοίο. Οι άλλες όμως; :)

Δημοσ.

Καθώς επίσης και η Ζούπερφαστ έχει "δικό της" και χρεώνει 3 ευρώ τις 2 ώρες. Αλλά, ΔΕΝ έχει ανοιχτές ΤΣΙ πόρτες για msn.

Δεν τις χρειάζεσαι ανοιχτές καθώς μπορείς να ρυθμίσεις το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί msn over web.

Δημοσ.

Δεν τις χρειάζεσαι ανοιχτές καθώς μπορείς να ρυθμίσεις το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί msn over web.

Το γνωρίζω αλλά το γράψω για όσους ΊΣΩΣ να μην το ξέρουν.

Επίσης από τον web messanger του hotmail μπαίνει κανονικά, αλλά σέρνεται.

Δημοσ.

Cosmote όντως νεκρή. Wind νεκρή από τις 12 έως τις 2-3 περίπου, ξαναζωντανεύει μετά τις 3 αλλά μην περιμένεις ταχύτητες, κανένα msn μόνο, δεν θα ανοίγει ούτε το insomnia.

Το hotspot των Μινωικών όντως είναι για τα μπάζα :huh:

Δημοσ.

Δεν με πειράζει η ταχύτητα. Με ταχύτητα dial-up ικανοποιημένος είμαι. :)

Αρκεί να έχω internet.

Η VODAFONE πως τα πάει ξέρουμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...