stelios_2809 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχει βρεθεί μια άκρη και μπορώ πάρω άμεσα 1. mini cooper s , my 2008 , με 13.000 km στα 11,000 ε 2. golf tsi 1.400 , 2009 , με 0 km στα 9,000 ε δεν θέλω να συζητησω την κατασταση των αυτοκινήτων, ας υποθέσουμε ότι ειναι χαρτί, εννοείται οτι θα παω να τα δω απο κοντα με μηχανικό κλπ. δουλεύω με βασικό μισθό. (που και που έχω κανα εξτρα απο συγγενεις ) οι δικοί μου μπορούν να βοηθήσουν και εγώ θα δίνω 100 ε στην δόση. μου αρέσει πολυ σαν ιδέα το cooper s. (παράξενο?χαχα) τι θα επιλέγατε. δεν θα κάνω καθημερινή χρήση γτ η δουλεια μου ειναι 20 λεπτα απο το σπίτι μου. (δεν αποκλείω καμια μέρα να το πάρω στη δουλειά) κυριως για διαδρομές αθήνα επιδαυρο και οτι προκύπτει. σε αυτο το θέμα τι έχετε να πείτε. δε μιλάμε για στροφή σε μηχανάκι. ευχαριστώ παιδια!
Tenshi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 To Mini hands down. -175ps -κινητήρας bmw -οδική συμπεριφορά -looks -όνομα Καλό και άξιο το Golf,έχει βρομίσει ο τόπος όμως απο V και λίαν συντόμως απο VI. Αλλα και πάλι,Golf TSI του κουτιού με 9Κ...ζηλεύω τις άκρες σου...
stelios_2809 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 πιστεύετε ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω? αυτό ειναι το θέμα μου. και εμένα μου αρέσει πολυ το cooper s.
Haldol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ποιο Mini όμως; Υπάρχουν δύο κινητήρες (1600cc και οι δύο), ο ένας ατμοσφαιρικός (120 ίπποι) και ο άλλος turbo (175 ίπποι). Αν μιλάμε για το turbo και εγώ το Mini θα επέλεγα. Αν όμως φοβάσαι τα οικονομικά άστο. Καίει περισσότερο, κοστίζει περισσότερο η αγορά του, είναι και πιο «επικίνδυνο» για κάναν περίεργο φόρο που ίσως μας χαρατσώσουν στο μέλλον. Και φυσικά έχει παραπάνω ασφάλειες και τέλη λόγω κυβισμού και αξίας. Και το TSI ελκυστικότατο είναι. Συνεπώς παίρνεις και τα δύο. Πουλάς το TSI για κάποιο σοβαρό ποσό, έχεις και κέρδος... κρατάς και το Mini που θέλεις!
lary7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι τι θες εσυ. Αν δεν προκειται στο μελλον να χρειαστεις χωρους+χωρας σε ενα εξαιρερικο μικρο αμαξι+θα κινεισαι καποιες φορες μεσα στην πολη και θα χρειαζεται να παρκαρεις+ μπορεις να πληρωνεις την μεγαλυτερη καταναλωση+ασφαλεια+τελη ενος 1.6 τοτε πανε για Mini.ΤΟ εχω οδηγησει και παει σαν διαολι +ειναι ποιοτικο αλλα οταν καθομουν πισω ζωριζομουν αρκετα και ειμαι και 1,72. Το Golf ειναι και αυτο εξαιρετικο (εγω εχω το FSI) αλλα ποια εκδοση ειναι ? Με τα 140 ή με τα 122 αλογα? Ειναι η spor αναρτηση ή η απλη που παει λιγο βαρκα στον δρομο. Ειναι πολυ οικονομικο για τα αλογα του, αν ειναι η spor εκδοση με clima και ειναι και 2.000 φθηνοτερα τοτε ειναι το καλυτερο value for money ασχετα απο το συναισθημα αλλα ο ογκος του ειναι ενα μειον μεσα στην πολη.
Tenshi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το Cooper S που ανέφερε ο stelios_2809 έρχεται με τον κινητήρα των 175 ίππων. Είμαι όμως πολύ περίεργος για το Golf.Μιλάμε για Golf V που είχε ξεμείνει stock και το περνάνε ώς '09 (Gt 170bhp,Gt Sport 140bhp,TSI 122bhp) ή Golf VI (TSI 160bhp,TSI 122bhp); Και αν είναι εύκολο Haldol,some info για τον περιβόητο φόρο-χαράτσι,για να ξέρουμε τι γίνεται...
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ακου αν ειναι οντως απο τις περιπτωσεις που πιστευω .θα παρεις και τα 2. θα σου κανει καλυτερη τιμη ή θα κανεις μια καλη πραξη να το δωσεις σε καποιον που το θελει... π.χ. σε μενα αν και δεν ειναι στο προγραμμα να παρω αυτοκ. αλλιως βαλε αγγελια στο car.gr βγαλε κανα χιλιαρικο τσακ μπαμ και εισαι οκ για τις δοσεις σου. ------------ αν το tsi ειναι με τα 122 ειναι μονο τουρμπο αν ειναι με τα 140 ειναι τουρμπο+κομπρεσορας οποτε με ενα προγραμμα παει απευθειας οσο το 170αρη...
stelios_2809 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 το mini είναι 175hp golf είναι 140hp tsi. δεν ξέρω και ως την τρίτη πρέπει να δώσω την προκαταβολή. το ένα μου είναι πολύ ελκυστικό (mini) το golf μ αρέσει επισης αλλά μου κάνει κάτι πιο σοβαρό σαν επολογή. το θέμα ειναι είμαι 27 και καταλαβαίνετε. κανένα δεν έχει εγγύηση. λογικά θα τα πηγαίνω σε γνωστό άτομο για τα σερβις. κοιτάω τα stats στο ιντερνετ, σίγουρα οι μετρήσεις που δίνουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας και ότι γνωρίζετε θα ήθελα πολύ να το ακούσω. Στελιος
stelios_2809 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 σε τι επίπεδα ειναι η πραγματική κατανάλωση τους...? γιατι με τα εργοστασιακά νουμερα σίγουρα διαφέρει..
Tenshi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Σε πραγματικές συνθήκες,+1~2 lt/100 είναι το σύνηθες. Αν μιλάμε για heavy traffic εντός πόλης, μπορεί να δείς μέχρι και διπλάσια κατανάλωση. Αν μιλάμε για flat out ανοίγματα με κόφτες,μή σου κάνει εντύπωση αν δείς τον δείκτη κολλημένο στα 20lt/100 (και βάλε)
stelios_2809 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 άρα το μόνο θέμα είναι πόσο το πατάς, σωστά?
ferongr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αγορασε Mini και θα γινεις ο κολλητος του μαστορα (και του βενζινα).
george_gr8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε στελιο, φυσικα και ειναι ποσο το πατας, να φανταστεις εγω γυριζα απο τριπολη προς επιδαυρο (αστ τριπολης-παο), και μεση κατανάλωση ειχα 5,7 !!(ειχε παγο ο δρομος γιαυτό και πήγαινα σιγα, ειχα κ δυο μαντραχαλους που ροχαλίζανε πες με ιουλιο-βαγγελη) εκει που απο αθήνα-επιδαυρο ειμαι στο 8,2 (lt/100xlm).εχω το golf v tsi 140ps. Βάλτα κάτω και μονος σου, το οτι το ενα θα ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το αλλο δεν νομιζω οτι ειναι η καλητερη προϊπόθεση για σενα για να αγοράσεις το αμαξι... αν εχεις κανενα κοντινο άτομο φιλο κτλ που να εχει αυτο ζητησε το να το οδηγήσεις κάντο... Με το καλο ο γερμανος!!! :P
panos2171 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Tι εξοπλισμο εχει το golf???Μαλλον θα ναι απο αυτα που τους ξεμειναν που σημαινει σχεδον 2 χρονια ακινησιας και οπως ειπες δεν εχει εγγυηση(κατι θα ξερουν που δεν δινουν) οποτε απεφυγε το και στρεψου προς το μινι.Οσο για το αν μπορεις να ανταπεξελθεις αυτο μονο εσυ το ξερεις.
Septum Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ποιο Mini όμως; Υπάρχουν δύο κινητήρες (1600cc και οι δύο), ο ένας ατμοσφαιρικός (120 ίπποι) και ο άλλος turbo (175 ίπποι). To δυνατο μινι ειναι με κομπρεσσορα οχι,τουρμπινα. Λοιπον,αν εισαι σε αυτο το διλημμα εχω να σου πω τα εξης αρνητικα. Δουλευεις με βασικο μισθο οπως λες.Τα αμαξια αυτα ειναι κανουργια,οποτε εχουν καποια εγγυηση(το golf ισως οχι) και αν θες να εχει το κεφαλι σου ησυχο φανταζομαι πως μεχρι να ληξει τουλαχιστον θα τα πηγαινεις σε εξουσιοδοτημενο.Οποτε:Αν βαλεις κατω τα λεφτα που παιρνεις μπορεις να:πληρωνεις δοσεις,εξουσιοδοτημενο σερβις,ασφαλεια,βενζινη,(τελη),για αυτα τα αυτοκινητα.Αν εχεις μηδενικα αλλα εξοδα ισως αξιζει.Αν οχι δε ξερω.Εσυ τι λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα