Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση ssd

jordan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυριο παραλαμβάνω τον F120 στα 215ε (μετα απο μισο αιωνα) ,αν και θα λείπω ταξιδι.

Οποτε απο δευτερα θα κανουμε μια σουμα για το τι πρεπει να προσεξω.

Εχω ηδη τσεκαρει τις προτροπές της Corsair απο το σαιτ τους,κι ελπιζω να μην εχω κανα περιεργο θεμα, μιας και με ταλανιζουν διαφορα προβληματα γκαντεμοσυνης στο πισι...

Και σε μενα ο Force βγαζει λιγο χαμηλοτερα σκορ απ οτι ''θα πρεπε'', αλλα ρε παιδια φχαριστηθειτε τους δισκους σας και αφηστε τα λιωσιματα με τα Benches!

Ακριβως.Ειμαι της αποψης πως τα benches πρεπει να τα τρεχουμε για να δουμε αν ο δισκος μας ουσιαστικα δουλευει σε ταχυτητες κοντά με ολων ή/και θεωρητικές.Το να ψαχνουμε το μβ/'' ειναι...κάπως κουλό.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σε μενα ο Force βγαζει λιγο χαμηλοτερα σκορ απ οτι ''θα πρεπε'', αλλα ρε παιδια φχαριστηθειτε τους δισκους σας και αφηστε τα λιωσιματα με τα Benches!

+1000

Δημοσ.

Γιατί ελέγχεται τους ssd με το ATTO και κοιτάτε μόνο sequencial???

Εγω το ATTO μόνο για να τσεκάρω κανά μηχανικό.

AS και Crystal Disk για τους SSD με έμφαση στα 4K - 512K Read-Writes άντε και μια ματιά Access Times να σιγουρευτείτε ότι είναι στα 0,1 ms.

Δημοσ.

Γιατί ελέγχεται τους ssd με το ATTO και κοιτάτε μόνο sequencial???

Εγω το ATTO μόνο για να τσεκάρω κανά μηχανικό.

AS και Crystal Disk για τους SSD με έμφαση στα 4K - 512K Read-Writes άντε και μια ματιά Access Times να σιγουρευτείτε ότι είναι στα 0,1 ms.

Εχεις ακουστα για constant data και random data?Οι ταχυτητες που δινει η Sandforce για τον SF-1200 αναφερoνται σε constant data τα οποια τα μετραει το ΑΤΤο.Random data,δλδ AS και Crystaldiskmark δεν αντιπροσωπευουν τις ικανοτητες των Sandforce.

Δημοσ.

Εχεις ακουστα για constant data και random data?Οι ταχυτητες που δινει η Sandforce για τον SF-1200 αναφερoνται σε constant data τα οποια τα μετραει το ΑΤΤο.Random data,δλδ AS και Crystaldiskmark δεν αντιπροσωπευουν τις ικανοτητες των Sandforce.

:lol: :lol: :lol:

Τώρα κατάλαβα τον έρωτα των κατόχων Sandrforce με το Atto.

Δημοσ.

μετά από εγκατάσταση 4gb ram (8 σύνολο) μου κολάει το starcraft 2 . τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά με το page file?

βλέπει εικονική μνήμη και τα 8. έχω δοκιμάσει να βάλω σύμφωνα με τον οδηγό 300, 400, μέχρι και 2000 MB kai πάλι έχω πρόβλημα.

εγώ πίστευα με μεγαλύτερη μνήμη δεν θα έχω πρόβλημα , και πάει χειρότερα. πριν με τα 4 gb δεν είχα κανένα πρόβλημα.

καμιά συμβουλή?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απενεργοποίησα το page file και τώρα δεν κολλάει . ελευθερώθηκαν και gb στον ssd. phanispal πάγωνε η οθόνη και κόλλαγε το πισι και μερικές φορές μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έχω enough page file.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...