jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 το ATTO έβγαλε 272 read kai 270 write. πως κάνετε επικόληση ρε παιδια τα πινακάκια. να σας τα δείξω?
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 πάτα το print screen, πήγαινε στην ζωγραφική κάνε επικόληση. πας στο http://imageshack.us, την ανεβάζεις και μας δίνεις το link
LouCi4er Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 το έχεις βάλει σε ahci mode? αν ναι είναι φυσιολογικό (αναφέρομαι στην ασφαλή κατάργηση) Δεν ειναι στανταρ αυτο.Και εγω με ACHI ειμαι αλλα δεν εμφανιζει στην ασφαλη καταργηση τον ssd και τους hdd.
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 δε το ήξερα ευχαριστώ για το info, σε εμένα και στον φίλο μου φαίνονται και οι δύο έτσι (σε ACHI) και υπέθεσα ότι γίνεται πάντα
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έτσι είναι, ούτε σε εμένα ο Nova64 εμφανίζεται έτσι παρόλο που τον έχω σε AHCI.
jordan23 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 και τι΄κάνουμε δηλαδή ? το αφήνω όπως έχει ή γυρνάω τον μηχανικό σε IDE mode από BIOS? αν και νομίζω ότι δεν έχει επιλογή το bios . τους βλέπει όλους τους sata σαν IDE or AHCI.. ούτε partition μπορώ να κάνω στον μηχανικό...(αν και δεν με πολυκόφτει , το κατεβαστήρι ήθελα να βάλω σε διαφορετικό partition). πάντως είδα τρελές δφιαφορές με τον ssd. είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει στο pc. το crystal diskmark μου έδειξε χαμηλά νούμερα σε αντίθεση με το ATTO που έδειξε τα αναμενόμενα..
jordan23 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 στο μπουτάρισμα και στα παιχνίδια. τα φορτώνει αέρα και δεν κρασάρει κατά την διάρκεια της πίστας. διαφορές είδα ακόμα και στο άνοιγμα browser, response time sto άνοιγμα παραθύρων. αυτά wei δεν έχω κάνει ακόμα. το βράδυ θα κάνω . βλέπω κανα 7.6,7.7..
PP1969 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Στο μπουταρισμα θα ελεγα οτι περισσοτερο ρολο παιζουν ποια προγραμματα ειναι ορισμενα να εκκινουν μαζι με τα win. Aπο κει και περα η χρονικη διαφορά θα ειναι ελαχιστη. Στα games τωρα δε ξερω, δεν θυμαμαι πως ηταν πριν βαλω τον ssd, αλλα δεν ειναι θεμα καρτας βασικα, μνημης, επεξστη? Πριν ειχες κρασαρισμα? Για να κρασαρεις σε games πρεπει να υπαρχει αλλος, σοβαρος λογος. Προηγουμενως εκανες πολυ ωρα να ανοιξεις σελιδα? Γιατι δεν τρεχεις τωρα το wei, 4' υποθεση ειναι.
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 παίζει σημαντικό ρόλο και κατά την διάρκεια του boot και στο loading των παιχνιδιών
PP1969 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ειδα εναν πολυ μικρο/ασημαντο ρολο σε αυτα.
jordan23 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Στο μπουταρισμα θα ελεγα οτι περισσοτερο ρολο παιζουν ποια προγραμματα ειναι ορισμενα να εκκινουν μαζι με τα win. Aπο κει και περα η χρονικη διαφορά θα ειναι ελαχιστη. Στα games τωρα δε ξερω, δεν θυμαμαι πως ηταν πριν βαλω τον ssd, αλλα δεν ειναι θεμα καρτας βασικα, μνημης, επεξστη? Πριν ειχες κρασαρισμα? Για να κρασαρεις σε games πρεπει να υπαρχει αλλος, σοβαρος λογος. Προηγουμενως εκανες πολυ ωρα να ανοιξεις σελιδα? Γιατι δεν τρεχεις τωρα το wei, 4' υποθεση ειναι. είμαι στο μαγαζί. το καλό το pc το έχω σπίτι. το βράδυ θα ποστάρω. όταν λέω κρασάρισμα σε παιχνίδι, εννοώ το πάγωμα που κάνει η οθόνη κατά τη διάρκεια της πίστας.
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ειδα εναν πολυ μικρο/ασημαντο ρολο σε αυτα. προσωπικά δε έχω ssd αλλά από αυτά που έχω διαβάσει, όλοι μιλάνε για πιο γρήγορο φόρτωμα των windows
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 προσωπικά δε έχω ssd αλλά από αυτά που έχω διαβάσει, όλοι μιλάνε για πιο γρήγορο φόρτωμα των windows Θα συμφωνήσω. Αναφέρουν μάλιστα, ότι καλά καλά δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν το "Καλώς ήλθατε"
PP1969 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Mηπως λοιπον θα πρεπε να ακουσετε καποιον που εχει ηδη ssd? Οντως το "καλωσηρθατε" φευγει γρηγορα ωστοσο ο σημαντικοτερος παραγων καθυστερησης ειναι τα προγραμματα που εκκινουν μαζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.