Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση ssd

jordan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέσα από τι διαχείριση δίσκων δοκίμασες να κάνεις partition? αν δε γίνεται από εκεί (ενώ κανονικά πρέπει) μπορείς να δοκιμάσεις το paragon partition manager (trial) ή το gparted

EDIT

Για να κάνεις δεύτερο partition πρέπει πρώτα να μειώσεις το μέγεθος του πρώτου και στην συνέχεια στον χώρο που περισεύει να δημιουργήσεις εκεί το νέο partition. ακολουθείς αυτή την διαδικασία και δε γίνεται πάλι? σου βγάζει κάποιο μήνυμα

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι δοκίμασα από διαχείριση δίσκων. τίποτα. αλλά δεν καίγομαι κιόλας.

να σε ρωτήσω...τα προγράμματα που θα εγκαθιστώ στο hdd , μπορώ να πετάω μια συντόμευση επιφάνεια εργασίας (win 7 σε ssd) για να τα έχω εύκαιρα? και να μην επιβαρύνω ton ssd?

Δημοσ.

μου βγάζει μήνυμα " η υπηρεσία δεν μορεί να ξεκινήσει γιατί είναι απενεργοποιημένη ή δεν υπάρχουν ενεργοποιημένες συσκευές για αυτήν."

Δημοσ.

μέσα από τι διαχείριση δίσκων δοκίμασες να κάνεις partition? αν δε γίνεται από εκεί (ενώ κανονικά πρέπει) μπορείς να δοκιμάσεις το paragon partition manager (trial) ή το gparted

EDIT

Για να κάνεις δεύτερο partition πρέπει πρώτα να μειώσεις το μέγεθος του πρώτου και στην συνέχεια στον χώρο που περισεύει να δημιουργήσεις εκεί το νέο partition. ακολουθείς αυτή την διαδικασία και δε γίνεται πάλι? σου βγάζει κάποιο μήνυμα

κάνω δεξί κλικ, συρίκνωση τόμου...

Δημοσ.

ναι μπορείς. (προσωπική άποψη) τότε για πιο λόγο χρυσοπλήρωσες τον ssd για να μην βάζεις σε αυτόν τα προγράμματα που χρησιμοποιείς? εκτός και αν έχεις προγράμματα που χρειάζονται πολλά γκιγκα οπότε υποχρεωτικά τα βάζεις στον μηχανικό.

Δημοσ.

ναι δοκίμασα από διαχείριση δίσκων. τίποτα. αλλά δεν καίγομαι κιόλας.

να σε ρωτήσω...τα προγράμματα που θα εγκαθιστώ στο hdd , μπορώ να πετάω μια συντόμευση επιφάνεια εργασίας (win 7 σε ssd) για να τα έχω εύκαιρα? και να μην επιβαρύνω ton ssd?

Μα τα προγραμματα θα τα εγκαταστησεις στον ssd, ωστε να τρεχουν πιο γρηγορα.

Δημοσ.

για το partition ...., με δεξί κλικ έχει μια επιλογή "σήμανση διαμερίσματος ως ενεργού". κάνω κλικ και βγάζει μήνυμα "βεβαιωθείται ότι το διαμέρισμα περιέχει έγκυρα αρχεία συστήματος , αλλιώς δεν θα γίνει εκκίνηση του δίσκου"

ΜΕΓΙΣΤΟ RESPECT

Δημοσ.

Μα τα προγραμματα θα τα εγκαταστησεις στον ssd, ωστε να τρεχουν πιο γρηγορα.

έχω τα games στον ssd που με κόβουν περισσότερο. απλά θέλω να ξέρω αν δουλεύει το σκεπτικό μου με τις συντομεύσεις, χωρίς να επιβαρύνω τον ssd.

Δημοσ.

Βεβαιως και τα παιχνιδια στον ssd. Τα τρεχοντα που παιζεις βεβαια.

Το αλλο που λες δεν το καταλαβα, αν μιλας για συντομευσεις, τις βαζεις στην επιφανεια εργασειας, δεν υπαρχει καποια επιβαρυνση.

Δημοσ.

για το partition ...., με δεξί κλικ έχει μια επιλογή "σήμανση διαμερίσματος ως ενεργού". κάνω κλικ και βγάζει μήνυμα "βεβαιωθείται ότι το διαμέρισμα περιέχει έγκυρα αρχεία συστήματος , αλλιώς δεν θα γίνει εκκίνηση του δίσκου"

ΜΕΓΙΣΤΟ RESPECT

αυτό είναι για να κάνει boot από αυτό τον δίσκο, ΜΗΝ το αλλάζεις. μια χαρά είναι active o ssd

αν δε μπορείς να κάνεις παρτισιον δοκίμασε με τα προγράμματα που σου έγραψα προηγουμένως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...