jakegate7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μέσα από τι διαχείριση δίσκων δοκίμασες να κάνεις partition? αν δε γίνεται από εκεί (ενώ κανονικά πρέπει) μπορείς να δοκιμάσεις το paragon partition manager (trial) ή το gparted EDIT Για να κάνεις δεύτερο partition πρέπει πρώτα να μειώσεις το μέγεθος του πρώτου και στην συνέχεια στον χώρο που περισεύει να δημιουργήσεις εκεί το νέο partition. ακολουθείς αυτή την διαδικασία και δε γίνεται πάλι? σου βγάζει κάποιο μήνυμα
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι δοκίμασα από διαχείριση δίσκων. τίποτα. αλλά δεν καίγομαι κιόλας. να σε ρωτήσω...τα προγράμματα που θα εγκαθιστώ στο hdd , μπορώ να πετάω μια συντόμευση επιφάνεια εργασίας (win 7 σε ssd) για να τα έχω εύκαιρα? και να μην επιβαρύνω ton ssd?
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μου βγάζει μήνυμα " η υπηρεσία δεν μορεί να ξεκινήσει γιατί είναι απενεργοποιημένη ή δεν υπάρχουν ενεργοποιημένες συσκευές για αυτήν."
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μέσα από τι διαχείριση δίσκων δοκίμασες να κάνεις partition? αν δε γίνεται από εκεί (ενώ κανονικά πρέπει) μπορείς να δοκιμάσεις το paragon partition manager (trial) ή το gparted EDIT Για να κάνεις δεύτερο partition πρέπει πρώτα να μειώσεις το μέγεθος του πρώτου και στην συνέχεια στον χώρο που περισεύει να δημιουργήσεις εκεί το νέο partition. ακολουθείς αυτή την διαδικασία και δε γίνεται πάλι? σου βγάζει κάποιο μήνυμα κάνω δεξί κλικ, συρίκνωση τόμου...
jakegate7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι μπορείς. (προσωπική άποψη) τότε για πιο λόγο χρυσοπλήρωσες τον ssd για να μην βάζεις σε αυτόν τα προγράμματα που χρησιμοποιείς? εκτός και αν έχεις προγράμματα που χρειάζονται πολλά γκιγκα οπότε υποχρεωτικά τα βάζεις στον μηχανικό.
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι δοκίμασα από διαχείριση δίσκων. τίποτα. αλλά δεν καίγομαι κιόλας. να σε ρωτήσω...τα προγράμματα που θα εγκαθιστώ στο hdd , μπορώ να πετάω μια συντόμευση επιφάνεια εργασίας (win 7 σε ssd) για να τα έχω εύκαιρα? και να μην επιβαρύνω ton ssd? Μα τα προγραμματα θα τα εγκαταστησεις στον ssd, ωστε να τρεχουν πιο γρηγορα.
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 για το partition ...., με δεξί κλικ έχει μια επιλογή "σήμανση διαμερίσματος ως ενεργού". κάνω κλικ και βγάζει μήνυμα "βεβαιωθείται ότι το διαμέρισμα περιέχει έγκυρα αρχεία συστήματος , αλλιώς δεν θα γίνει εκκίνηση του δίσκου" ΜΕΓΙΣΤΟ RESPECT
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μα τα προγραμματα θα τα εγκαταστησεις στον ssd, ωστε να τρεχουν πιο γρηγορα. έχω τα games στον ssd που με κόβουν περισσότερο. απλά θέλω να ξέρω αν δουλεύει το σκεπτικό μου με τις συντομεύσεις, χωρίς να επιβαρύνω τον ssd.
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Βεβαιως και τα παιχνιδια στον ssd. Τα τρεχοντα που παιζεις βεβαια. Το αλλο που λες δεν το καταλαβα, αν μιλας για συντομευσεις, τις βαζεις στην επιφανεια εργασειας, δεν υπαρχει καποια επιβαρυνση.
jakegate7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 για το partition ...., με δεξί κλικ έχει μια επιλογή "σήμανση διαμερίσματος ως ενεργού". κάνω κλικ και βγάζει μήνυμα "βεβαιωθείται ότι το διαμέρισμα περιέχει έγκυρα αρχεία συστήματος , αλλιώς δεν θα γίνει εκκίνηση του δίσκου" ΜΕΓΙΣΤΟ RESPECT αυτό είναι για να κάνει boot από αυτό τον δίσκο, ΜΗΝ το αλλάζεις. μια χαρά είναι active o ssd αν δε μπορείς να κάνεις παρτισιον δοκίμασε με τα προγράμματα που σου έγραψα προηγουμένως
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 πρώτο bencmark me crystal disk. απογοητευτικό σύμφωνα με τα ανμενόμενα. seg read 214 seq write 146
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το CrystalDiskMark λες? Εγω εχω 246/90 Βεβαια αμεσως μετα απο φορματ εχεις τα μεγαλυτερα νουμερα.
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε και με το ΑΤΤΟ να δούμε τι θα βγάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.