jordan23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Τι partition να κάνεις στον SSD;Aφού όλος και όλος άντε να είναι και 120gb το πολύ και θα βάλεις το λειτουργικό σου και τις εφαρμογές σου εκεί. Partition κάνεις σε μεγαλύτερους μηχανικούς.Χωρίζεις έναν μηχανικό 2TB πχ σε C(200gb),D(300gb),E(1,5Tb) για παράδειγμα.Στο C βάζεις λειτουργικό και εφαρμογές,στο D κατεβάζεις τόρρεντς,στο Ε αποθηκεύεις πράγματα.Και όταν έρθει η ώρα του φορμάτ το μόνο που πειράζεις είναι το C,αν πάθει κάτι το D δεν χάνεις τίποτα στο C και στο Ε κτλ κτλ...Απλά αν είχες partitions στον μηχανικό που είχες τα Windows απλά θα έσβηνες το partition που είχες παλιά τα windows και δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο.Αν δεν είχες partitions τώρα ψάξε να βρεις έναν εξωτερικό ή έναν δεύτερο εσωτερικό να πετάξεις εκεί τα αρχεία που χρειάζεσαι και να τα επαναφέρεις ξανά μόλις "καθαρίσεις" τον μηχανικό. ναι σε ευχαριστώ . δεν έχω partition στο c . οπότε τα μεταφέρω σε εξωτερικό τα αρχεία μου, format kai πάλι μεταφορά. thanks mate. ποια tweaks μου προτείνεις να κάνω? μετά σε ahci mode θα νβλέπει τον μηχανικό hdd?
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα καλό θα είναι τώρα αφού δεν είχες να φτιάξεις...Μετέφερε τα αρχεία που θέλεις κάπου,κάνε φορμάτ στον μηχανικό και μετά φτιάξε ένα partition D για το κατέβασμα που θα γίνονται πολλές εγγραφές εκεί και ένα partition E για αποθήκευση.Χρήσιμο επίσης θα ήταν και ένα μικρό partition(εγώ έχω) που εκεί πέρα να κάνεις ότι εγγραφές περιττές μπορούν να υπάρξουν.Πχ mozilla downloads,msn downloads και διάφορα άλλα που μπορεί να προκύψουν.Όλα αυτά γίνονται μέσα από τα Windows.Οπότε βάλε πρώτα τα Windows στον SSD,συνέδεσε μετά και τον μηχανικό στο pc και έπειτα τα κάνεις.
jordan23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα καλό θα είναι τώρα αφού δεν είχες να φτιάξεις...Μετέφερε τα αρχεία που θέλεις κάπου,κάνε φορμάτ στον μηχανικό και μετά φτιάξε ένα partition D για το κατέβασμα που θα γίνονται πολλές εγγραφές εκεί και ένα partition E για αποθήκευση. ποιο πρόγραμμα προτείνεις για partition? το βρήκα . γίνεται μέσα απο το disk management στα win7
jordan23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ποια tweaks μου προτείνεις να κάνω?
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Να κάτσεις με υπομονή να διαβάσεις τον οδηγό από την αρχή χωρίς τεμπελιά.Όλα τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει 100 φορές οι περισσότεροι εδώ μέσα.
jordan23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Να κάτσεις με υπομονή να διαβάσεις τον οδηγό από την αρχή χωρίς τεμπελιά.Όλα τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει 100 φορές οι περισσότεροι εδώ μέσα. το έχω διαβάσει όλο και όλα τα post αλλά οι γνώμες διίστανται. σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
million_voices Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 http://elpamsoft.com/Downloads.aspx
LouCi4er Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το κανεις εγκατασταση και παραμετροποιει αυτοματα τα tweaks που χρειαζονται.Μου θυμιζει κατι σαν τα προγραμματα που κυκλοφορουν τα οποια σου βρισκουν μονα τους αν χρειαζονται αναβαθμιση οι drivers του συστηματος σου.Γενικα παιδια μην κανετε εγκατασταση οτιδηποτε κυκλοφορει.Και στη συγκεκριμενη περιπτωση 2-3 αντε 4 tweaks ειναι,το πολυ να παρουν 10 λεπτα.
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ΜΌΛΙς έλαβα τον ssd vertex αλλά στην συσκευασία δεν περιλαμβάνει τα καλώσια σύνδεσης. μπορώ να τα προμηθευτώ από το πλαίσιο ή παραμφερές κατάστημα?
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ένα καλώδιο Sata δεδομένων θες, το οποίο θα το βρεις (λογικά) στο κουτί της μητρικής σου και ένα τροφοδοσίας που θα το βρεις στο τροφοδοτικό σου. Ούτως ή άλλως δε συνοδεύονται από τέτοια οι δίσκοι.
jordan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 να τον κάνω format ή θα γίνει κατά την εγκατάσταση των win7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.