Προς το περιεχόμενο

Buzz

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον τίτλο τον γνωρίζετε λίγο πολύ! αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι αν υπάρχουν πουθενά έξτρα ερωτήσεις να περάσουμε! μιλάμε πάντα για το ελληνικό buzz! όχι ότι έχω μάθει τις 5000 ερωτήσεις :) αλλά αν έχει βγάλει κανείς κάποιο update με επιπλέον ερωτήσεις! επίσης αν έχει φτιάξει κάποιος δικές του να δώσει ένα manual το πώς το έκανε...

Δημοσ.

Δεν το έχω τσεκάρει πρόσφατα το παιχνίδι, αλλά νομίζω πως δεν βγαίνουν updates για την Ελληνική έκδοση. Έχει βγει στα καταστήματα όμως μια νέα έκδοση του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει ερωτήσεις γύρω από το χώρο της μουσικής.

Δημοσ.

το οποιο μουσικο quiz αγορασα εχθες και δεν ειχε ψυχη online.σαν παιχνιδι ειναι καλο αλλα χωρις κοσμο online θα πεθανει γρηγορα.ελπιζω στις γιορτες να το παρουν κ αλλοι Ελληνες μιας και με την Ελληνικη εκδοση μονο με αυτους μπορουμε να παιζουμε.update στο παγκοσμιο quiz δεν υπαρχει και ουτε θα γινει απο οτι ξερω.τα πλεονεκτηματα του να ζεις στην καμποτζη...

Δημοσ.

το μουσικό κουίζ τώρα βγήκε ρε παιδιά...σιγά σιγά θα γεμίσει και το online! υπάρχει και η κρίση :( !!! εγώ πάντως θα το κτυπήσω απο βδομάδα! πρέπει να αξίζει! garrett156 απο ελληνική μουσική τι λέει, έχει όλα τα είδη? λαικά, ποπ , ρόκ, έντεχνα...κλαρίνα :D !

έχω ακούσει πάντως απο ερωτήσεις που έχω κάνει οτι μπορείς να φτιάξεις δικές σου ερωτήσεις μέσω της επιλογής που έχει αλλα πρέπει να το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας του buzz! απλά δεν το έχω ψάξει γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς!

εντάξει είναι πολλές ερωτήσεις αλλά τέτοιου είδος παιχνίδια θα έπρεπε να βγάζουν συνεχώς ερωτήσεις, dlc για να κρατήσει και όχι κάθε χρονο να βγάζουν παγκόσμιο quiz, μουσικό quiz κοκ...του χρόνου θα βγάλουν movie quiz! πως θα πουλήσει...?

Δημοσ.

μπορεις να κανεις δικα σου κουιζ???

Πρίν απο κάτι μηνες που είχα ασχοληθει,θυμάμαι οτι στο site του mybuzz,μπορούσες να φτιάξεις αλλά και να κατεβάσεις διάΦορα πακετα ερωτήσεων απο άλλους χρήστες.Οι ερωτήσεις δεν υποστήριζαν όμως ελληνικά και ήταν μόνο greeklish.

Παντως,επίσημα updates για την Ελληνική έκδοση δεν εχω ακούσει να εχουν βγει.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το μουσικο κουιζ. Αν εσενα δεν σου αρεσει η μουσικη ή δεν εχεις γνωσεις, δεν φταιμε εμεις...

Εγω με την παρεα λιωνουμε...

Δημοσ.

το μουσικό κουίζ τώρα βγήκε ρε παιδιά...σιγά σιγά θα γεμίσει και το online! υπάρχει και η κρίση :( !!! εγώ πάντως θα το κτυπήσω απο βδομάδα! πρέπει να αξίζει! garrett156 απο ελληνική μουσική τι λέει, έχει όλα τα είδη? λαικά, ποπ , ρόκ, έντεχνα...κλαρίνα :D !

έχω ακούσει πάντως απο ερωτήσεις που έχω κάνει οτι μπορείς να φτιάξεις δικές σου ερωτήσεις μέσω της επιλογής που έχει αλλα πρέπει να το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας του buzz! απλά δεν το έχω ψάξει γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς!

εντάξει είναι πολλές ερωτήσεις αλλά τέτοιου είδος παιχνίδια θα έπρεπε να βγάζουν συνεχώς ερωτήσεις, dlc για να κρατήσει και όχι κάθε χρονο να βγάζουν παγκόσμιο quiz, μουσικό quiz κοκ...του χρόνου θα βγάλουν movie quiz! πως θα πουλήσει...?

Το έχω εδώ και κανά μήνα. καλούλι είναι αλλά από ελληνικές ερωτήσεις όχι πάρα πολλά πράγματα. 1 στις 20 να είναι ελληνική και αν....

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ήταν που με ενόχλησε, σχεδόν τίποτα στα Ελληνικά, φυσικά και μ αρέσει η μουσική και φυσικά έχω και μουσικές γνώσεις, αυτή η αηδία όμως δεν έπρεπε να λέγεται Buzz Μουσικό Κουίζ αλλά Buzz Music Quiz καθώς εκτός από τα μενού δεν έχω πέσει σε ερώτηση που να έχει σχέση με την Ελληνική μουσική σκηνή. Είναι απαράδεκτο! Το Buzz Παγκόσμιο Κουίζ από την άλλη το έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα μας.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ήταν που με ενόχλησε, σχεδόν τίποτα στα Ελληνικά, φυσικά και μ αρέσει η μουσική και φυσικά έχω και μουσικές γνώσεις, αυτή η αηδία όμως δεν έπρεπε να λέγεται Buzz Μουσικό Κουίζ αλλά Buzz Music Quiz καθώς εκτός από τα μενού δεν έχω πέσει σε ερώτηση που να έχει σχέση με την Ελληνική μουσική σκηνή. Είναι απαράδεκτο! Το Buzz Παγκόσμιο Κουίζ από την άλλη το έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα μας.

Συμφωνώ φίλε μαζί σου...χθές έτυχε να μαζευτούμε 8 άτομα και πήγα να νοικιάσω το παιχνιδάκι, για το music quiz(το παγκόσμιο το έχω) για να πάρω και άλλα 4 buzzers! παίξαμε 3+ να ήτανε οι ώρες το παγκόσμιο, μετά λέμε να δοκιμάσουμε το μουσικό quiz, 1 με το ζόρι 2 παίξαμε παιχνίδια! ούτε μια ελληνική ερώτηση, ξενέρωσαν όλοι σχεδόν γιατί αν και περίμεναν οτι θα έχει ξένες ερωτήσεις περίμεναν να είναι επίσης όπως το παγκόσμιο με αρκετές ελληνικές ερωτήσεις...και να φανταστείς σκεφτόμουν αυτην την βδομάδα να πάω να το πάρω! προτιμώ να το νοικιάζω κάποιο σ/κ μου φαίνεται! πάντως το παιχνιδάκι ειναι συμπαθητικό, η ιδέα με τα βίντεο πολύ καλή για την μνήμη λέω...αλλά απο την εισαγωγή που είδα τι στο δια...οοοο βάλανε το move??? που κολλάει αυτη η μλκία??? δεν το έχω επεξεργαστεί να το δώ αλλά αντί να αναπτύξουν λίγο το παιχνίδι με άλλους γύρους(καινούργιους), +χαρακτήρες κ.α. τι θα κάθεται και θα χτυπιέται με το move ένας ένας(γιαυτό δεν υπάρχει και το fight?)!

να κάνω και 2 ερωτήσεις...1)μπορείς να έχεις καινούργιους χαρακτήρες? οχι να βάζεις την μάπα σου :D !!!

2) τα βραβεία που κερδίζεις και σου λέει να πάς στο playstation home νομίζω, τι κερδίζεις απο εκεί η είναι απλά trophies...

καλημέρα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια :-) Βρηκα σε προσφορα απο τον γερμανο το buzz the ultimate music quiz (Link για οσους ενδιαφερονται. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης :

-Το παιχνιδι αυτο ειναι στα ελληνικα ή εχει επιλογη γλωσσας και μεσα σε αυτες ειναι και τα ελληνικα?

-Υποστηριζει τα διαφορα updates οπως τα αλλα buzz οπου αναναιωνται οι ερωτησεις ?

Ποια αλλα buzz υπαρχουν? Τα θεωρειται καλυτερα εκεινα και γενικα αν το εχει κανενας ας πει τι γνωμη του και πως του φανηκε το παιχνιδι. :-)

Δημοσ.

Το Buzz quiz Wold, ελληνιστι Παγκόσμιο κουιζ ειναι κορυφαίο, το καλυτερο της σειράς.

Η Ευρωπαική έκδοση ειναι πληρως εξελληνισμένη. Ειναι ενα καταπληκτικό παιχνιδι για παρέα.

Απαίτηση ειναι τα ασυρματα μπαζερ.

Μην κοιταξεις καν το music quiz. Είναι πολυ υποδεεστερο, εως και πατατα... (προσωπική αποψη παντα...)

Δημοσ.

Eγω που πηρα αυτο απο γερμανο μια χαρα με βολεψαν τα buzzers αν και ενσυρματα(το καλωδιο οπως το κοβω ειναι 2,5 το πολυ 3 μετρα).Το μουσικο κουιζ ειναι μεταγλωττισμενο στα ελληνικα κανονικα απλα οι ερωτησεις του ειναι λιγο παλουκι αφου δεν εχει αρκετες ελληνικες(1 στις 10 και αν) και οντως το παγκοσμιο κουιζ ειναι μακραν καλυτερο και πιο ευκολο θα ελεγα.Εγω παντως το τσιμπησα κυριως για τα buzzers γιατι μου φανηκε πολυ καλη η τιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...