john2gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ένα fan made remake του θρυλικού Blood Omen. Μπράβο στα παλικάρια
Hector__21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ΑΠΛΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!! Να σαι καλά φίλε John! Δε το ξερα! Κ όσο σκέφτομαι ότι οι μαλάκες στην crystal dynamics ετοιμάζουν κ άλλο tomb raider :angry:
outlaw star Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 το παιχνίδι τα έσπαγε ένα απο τα καλύτερα του είδους του ever...θα ψάξω τώρα στο net να δω αν είναι free για κατέβασμα κτλ...αν έχεις καμιά παραπάνω πληροφορία john δώσε τροφή στο λαό
john2gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Είναι σαν unofficial patch για το κανονικό παιχνίδι (άρα θα χρειαστείτε δηλαδή το κανονικό Blood Omen). Λογικά εντός ημερών θα βγει το demo του . More info και εικόνες, στο παρακάτω link http://legacy-of-kain.ru/bo1/omnicide_eng.shtml
ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Απλα respect. Το καλυτερο Legacy of Kain παιχνιδι απο ολοκληρη τη σειρα. Εχω πει ποτε οτι αν ειχα εταιρια δικη μου θα εκανα αποκλειστικα και μονο remakes παιχνιδιων?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Απλα respect. Το καλυτερο Legacy of Kain παιχνιδι απο ολοκληρη τη σειρα. Εχω πει ποτε οτι αν ειχα εταιρια δικη μου θα εκανα αποκλειστικα και μονο remakes παιχνιδιων? Όχι, δεν το έχεις πει, αλλά αν το κάνεις θέλουμε το shadow of the beast ως online FPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.