Μαρακι! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι δυσκολα με την χρηση τους?Και τα προγραμματα που εχω μπορω να τα εχω και στο linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spell1977 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα dual boot (win7+Linux) για να τα έχεις όλα χωρίς συμβιβασμούς, και περιθώριο εξοικείωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το καθε λειτουργικο εχει δικα του προγραμματα που δεν παιζουν στο αλλο. Θα παω αντιθετα στο οτι λενε οι αλλοι και θα προτεινω windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρακι! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Προγραμματα του τυπου nero,mozilla δεν μπορω να τα εχω σε linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Και nero και ff υπαρχει στα windows, απλα σε αντιστοιχη λινουξοεκδοση, αλλα αν εχεις ηδη καποιο setup στο σκληρο σου για την κακια στιγμη ειναι απολυτως αχρηστο γιατι απλα δεν μπαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Προγραμματα του τυπου nero,mozilla δεν μπορω να τα εχω σε linux? Ναι. Και τα δύο υπάρχουν. Επίσης. http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/linux/linux-windows-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-r12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρακι! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Και nero και ff υπαρχει στα windows, απλα σε αντιστοιχη λινουξοεκδοση, αλλα αν εχεις ηδη καποιο setup στο σκληρο σου για την κακια στιγμη ειναι απολυτως αχρηστο γιατι απλα δεν μπαινει. Aρα χρειαζεται να κατεβαζω προγραμματα που ειναι αντιστοιχα με αυτα των windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα να διαβάσεις πρώτα το άρθρο που έδωσε ο firewalker πιο πάνω. Όταν το διαβάσεις και αποφασίσεις ότι θέλεις ακόμα να εγκαταστήσεις κάποια διανομή Linux, βρες ποιά θα είναι αυτή και διάβασε από το site της τις λεπτομέρειες εγκατάστασης προγραμμάτων. Μετά από όλα αυτά αν συνεχίσεις να έχεις απορίες, εδώ είμαστε. Καλή επιτυχία και καλή αρχή αν κάνεις την προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρακι! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ok παιδια!!Ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγω θα προτεινα και τα δυο ταυτοχρονα.Ετσι μπορεις να εξοικιωθεις με τα linux και να βρεις της εφαρμογες που χρειαζεσαι ωστε να αντικαταστησεις τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρακι! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγω θα προτεινα και τα δυο ταυτοχρονα.Ετσι μπορεις να εξοικιωθεις με τα linux και να βρεις της εφαρμογες που χρειαζεσαι ωστε να αντικαταστησεις τα windows Αυτες τισ εφαρμογες που μπορω να τις βρω?εχει καποιεσ προεγκαταστημενες οταν περασω τα linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 <br /><br /><br /> Αυτες τισ εφαρμογες που μπορω να τις βρω?εχει καποιεσ προεγκαταστημενες οταν περασω τα linux?<br /> <br /><br /><br /> Ξέρω σου ακούγεται απίστευτο αλλά ναι... Τα περισσότερα είναι έτοιμα και ότι θες απλά ανοίγεις ένα πρόγραμμα και κατεβάσεις ότι θες, η μέσω απλού γουγλ σερτς. Προτείνω ubuntu. Πανεύκολο λειτουργικό Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρακι! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 <br /><br /><br /> Ξέρω σου ακούγεται απίστευτο αλλά ναι... Τα περισσότερα είναι έτοιμα και ότι θες απλά ανοίγεις ένα πρόγραμμα και κατεβάσεις ότι θες, η μέσω απλού γουγλ σερτς. Προτείνω ubuntu. Πανεύκολο λειτουργικό Sent from my HTC Desire using Tapatalk ουαου!!!hahahaha!!!οκ ευχαριστω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ναι. Και τα δύο υπάρχουν. Επίσης. http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/linux/linux-windows-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-r12 Προπαγανδιστή :Ρ Μπάϊ δε γουέϊ υπάρχει και το χάκιντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 εγω ότι pc και να μου έδειχνες , για οτι χρήση και να το ήθελες θα σου ελεγα LINUX εκτος βεβαια αν ηθελες παιχνιδια για ολα τα αλλα linux...γιατι? βάλτα και θα καταλάβεις, αυτο σου λέω μονο οταν τα βάλεις , θα απορείς γιατι εμενες με windows τόσο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.