Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σκληρο..

panosflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω τον Samsung 1TB f3..Δεν τον εχω πανω απο μια εβδομαδα..

Παρατηρω οτι οταν γινεται εγγραφη δεδομενων ακουγετε ενα "κρατς κρατς κρατς" για λιγο και σταματαει..Μετα απο 10 δευτερα ξανα...μετα απο 15sec πχ ξανα μετα απο 8sec ξανα..Μπορει να Περασουν και 2 λεπτα και μετα το ιδιο κτλ..

Υπαρχει προβλημα λετε?Η ειναι φυσιολογικο στην εγγραφη?Το εκανε και ενας WD που ειχα αλλα αυτος ηταν και6ετιας..

Υπαρχει περιπτωση να ειναι η αρχη του τελος για τον σκληρο ?

Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και με ενα 800Gb δεδομενα..Αντε να βρω καπου να τα περασω τωρα...

Δημοσ.

Κράτς κρατς= sos sos Πάρε τα αρχεία σου όσο γίνεται πιο σύντομα, αν δε θες να τα χάσεις. Και για συμβουλές πως να δράσεις αποτελεσματικά, περίμενε το washcloud ή κάποιον πιο σχετικό στον τομέα.

Αν είναι μέσα σε εγγύηση, που από το μία εβδομάδα που λες, υποθέτω ότι είναι. Μάλλον τον πας για επιστροφή.

edit: Αν είναι σε εγγύηση και πάει για επιστροφή και δεν θες κανείς να δει τα αρχεία σου, κάνε μία με αυτό

Αλλά περίμενε πρώτα κάποιον.

Δημοσ.

Κράτς κρατς= sos sos Πάρε τα αρχεία σου όσο γίνεται πιο σύντομα, αν δε θες να τα χάσεις. Και για συμβουλές πως να δράσεις αποτελεσματικά, περίμενε το washcloud ή κάποιον πιο σχετικό στον τομέα.

Αν είναι μέσα σε εγγύηση, που από το μία εβδομάδα που λες, υποθέτω ότι είναι. Μάλλον τον πας για επιστροφή.

Δηλαδη ελεος..Ειναι ο δευτερος ιδιος σκληρος που τα παιζει..

Αυτος που εχω τωρα ειναι αντικαταστατης ενος αλλου F3 που χαλασε σε 4 μερες..

Δημοσ.

bad news! Με τους δίσκους δε τα έχω και πολύ καλά. Μπορεί να παίζει και κάτι άλλο για να χαλάσουν 2 σε 10 μέρες, τι να σου πω; Υπομονή και θα βρεις άκρη

Δημοσ.

Pff..Νομιζα οτι σταματησε μιας και ειχε ωρα να το κανει αλλα ξανα αρχισε ο θορυβος..

Και δεν εχω ουτε καν λειτουργικο σε αυτον..Αποθηκη ειναι...

Δημοσ.

pano πάρε τα αρχεία ένα back up. Δε μου είπες είναι μέσα σε εγγύηση ή οχι; Αν ναι μη το συζητάμε.

Αυτό από μένα καθώς σου ξαναλέω δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, αλλά και ο καθένας θα σου έλεγε να πάρεις ένα back up πρώτα.

Δημοσ.

βάζεις το hd sentinel και πες μας αν σου δείχνει κάποιο πρόβλημα

τρέχεις αυτό το διαγνωστικό από το site της εταιρίας του σκληρού(Θα το κάψεις σε ένα cd και θα βάλεις το pc να κάνει boot από το cd)

αλλά όπως είπε και η από πάνω back up

Δημοσ.

περίμενε το washcloud ή κάποιον πιο σχετικό στον τομέα.

Mόλις σε αποκλήρωσα. Να ξέρεις.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι η αρχη του τελος για τον σκληρο ?

...εγώ να σου απαντήσω με ερώτηση : Δηλαδή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ψοφήσει ένας δίσκος, επειδή είναι μιας βδομάδας; Οπότε, με ποιά λογική "του εμπσιτεύτηκες" (σε αυτόν και μόνο) 800GB;

General rule : όσα περισσότερα/όσο πιο σημαντικά αρχεία έχουμε, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχουμε το σχετικό μέσο για τα ανάλογα αντίγραφα ΕΥΘΥΣ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ.

Βαρέσει-δε βαρέσει τελικά (...αλλά ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, ΘΑ βάρεσει) ο δίσκος.

Δημοσ.

Mόλις σε αποκλήρωσα. Να ξέρεις.

Αχ δε φταίει κανείς παρά εγώ που σου κάνω <<διαφήμιση>>. Αλλά έτσι είναι οι σημερινοί γονείς, τι να πει κανείς; :P

Άσε πια που κανένας δε τόλμησε να ασχοληθεί εκτενώς, μόλις αναφέρθηκε το όνομά σου.

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση? μηπως παιζει τιποτα με τα ρευματα του τροφοδοτικου και ζοριζουν το σκληρο και ειναι ο 2ος?

Δημοσ.

Εσύ καλά κάνεις και ρωτάς αλλά χωρίς τον topicstarter να μας πει κάποια πράγματα υποθέσεις δε κάνω.

Κατά τα άλλα πάω να πιω για να ξεχάσω το "πιο"

Δημοσ.

+1 ντάντι (δηλαδή +100000000000000000 αλλά δεν μπορώ να δώσω άλλη ψήφο).

Χωρίς πλάκα ευχαριστώ, με έκανες και γέλασα, ήμουν στις μαύρες μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...