Προς το περιεχόμενο

Το ΕΣΡ έκοψε το κανάλι του «Big Brother»!

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιλογή της είναι να το κάνει. Ποιοί είμαστε εμείς να ορίζουμε τα όρια που θέτει ο κάθε άνθρωπος για τέτοια ζητήματα;

Η μία υπέγραψε συμβόλαιο και επέλεξε να μπει σε ένα σπίτι όπου θα προβάλλεται 24/7, όπως αντίστοιχα η άλλη επέλεξε να γίνει πορνοστάρ.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιλογή της είναι να το κάνει. Ποιοί είμαστε εμείς να ορίζουμε τα όρια που θέτει ο κάθε άνθρωπος για τέτοια ζητήματα;

Η μία υπέγραψε συμβόλαιο και επέλεξε να μπει σε ένα σπίτι όπου θα προβάλλεται 24/7, όπως αντίστοιχα η άλλη επέλεξε να γίνει πορνοστάρ.

Πολυ σωστος σε ολα.

Κι ερχεται το εσρ και αποφασιζει, οτι ακομη κι αν υπεγραψε να προβαλλεται 24/7, αυτο δεν ειναι σωστο οποτε και το διακοπτει. Το αν ειναι σωστη η οχι η αποφαση της διακοπης, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, αλλα απο τη στιγμη που αποφασιζει τη διακοπη, δεν εχει να κανει με το αν εμμεσα κοβει την αναμεταδοση απο το νοβα, το εσρ αποφασισε τη γενικη διακοπη απο τη ριζα της, δηλαδη απο την εκπομπη.

Δημοσ.

Δεν εχω τηλεόραση.

Είμαι χαρούμενος.

Εχω τηλεοραση. Λειτουργει ως μονιτορ, στο να βλεπω απο το σκληρο δισκο, τις σειρες που κατεβαζω. (Ειλικρινα τον τελευταιο χρονο το μονο που εχω δει απο τα ελληνικα καναλια, ειναι μονο η επαναληψη των singles, που τυχαινει να παιζει την ωρα που επιστρεφω απο δουλεια).

Συμμετεχω στη χαρα σου :)

Δημοσ.

Διαφωνώ με τέτοιου είδους απαγορεύσεις παρόλο που θεωρώ σκουπίδια εκμπομπές τύπου big brother.

Είναι ο ρόλος του γονέα να κλειδώσει όποια κανάλια θεωρεί ακατάλληλα και ο ρόλος της ευρύτερης παιδείας να κάνει τους τηλεθεατές να κλείνουν την τηλεόραση όταν δείχνει βλακείες. Το πρόβλημα είναι ότι οι ίδιοι οι ακροατές ζητάνε τέτοιου είδους εκπομπές και τις επιβραβεύουν μιλώντας πρωϊ-βράδυ γι'αυτές.

Αν έβαζε η νόβα κανάλια κλασικής μουσικής - τεχνών - επιστημών θα είχε πατώσει.

αυτο προυποθετει οτι ο μεσος Ελληνας γονιος εχει την κριση να αναγνωρισει το σκουπιδι για να προφυλαξει το παιδι του, κατι που δεν το νομιζω...γιαυτο θεωρητικα υπαρχει το κρατος που αναλαμβανει σε ενα βαθμο τουλαχιστο να 'θωρακισει' τους πολιτες του...λεμε τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...