paranoid_gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Έχω εγκατεστημένο το τελευταίο msn και από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.Ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε όταν συνδέομαι ούτε με τις επαφές μιας και όποιος είναι μέσα τον βλέπω κανονικά οnline ή όποια άλλη κατάσταση έχει.Αλλά εγώ όταν αλλάζω κατάσταση(το έχω να συνδέομαι κατευθείαν appear offline με login at start-uo)και πάω σε online/busy/away σε εμένα βλέπω ότι είμαι online/busy/away αλλά οι επαφές μ με βλέπουν αποσυνδεδεμένο. Μήπως ξέρετε τι φταίει?
karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 χμμμμ πρέπει να ορίσεις ποιες επαφές θα βλέπουν την κατάστασή σου, αφού συνδέεσαι "apper offline". Δεξί κλικ πάνω στην επαφή που θες να σε δει και επιλογή εμφάνιση ως συνδεδεμένος σε αυτό το άτομο. Αν πάλι θες μία ομάδα ατόμων να σε βλέπει online πχ οι Αγαπημένες σου επαφές. Δεξί κλικ πάνω στα Αγαπημένα και εμφάνιση ως συνδεδεμένος στις αγαπημένες επαφές. Καλή υπομονή με το νέο msn
paranoid_gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 karmen δεν έχω πρόβλημα με το ποιός με βλέπει συνδεδεμένο ή όχι αλλά με το ότι όταν θέλω να είμαι συνδεδεμένος δεν με βλέπει κανένας οnline. Μετά απο περισσότερες δοκιμές κατέληξα στο ότι πρέπει να έχει πρόβλημα το e-mail μου με το Windows ΜSN γτ δοκίμασα με το aMSN και συνδέομαι κανονικά.Και από το Windows msn συνδέθηκα με άλλο account και δεν είχε πρόβλημα.Ενώ το δικό μου account που προσπάθησα να συνδεθώ με την παλιά έκδοση του msn τα ίδια προβλήματα μου έβγαζε. Μήπως ξέρετε πως διορθώνεται?
karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασες αυτό που σου είπα και σε βλέπουν πάλι offline οι επαφές που επέλεξες; Αν κάνεις διπλό κλικ σε μία επαφή για να επικοινωνήσεις δε σου βγάζει μήνυμα "Εμφάνιση ως Συνδεδεμένος στο χρήστη Τάδε";
karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα στο νέο msn αν μπεις ως appear offline ακόμα και αν πας Αρχείο-> Κατάσταση -> Διαθέσιμος πάλι offline σε βλέπουνε. Εμένα τουλάχιστον αυτό έκανε. Αν τώρα το πρόβλημα είναι με το λογαριασμό σου τότε, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το Support και περίμενε μήπως και απαντήσουν. Πολλοί τελευταία έχουν προβλήματα με το hotmail τους πάντως. Αν δεν είναι το κόλλημα που σου ανέφερα, τότε δε ξέρω τι παίζει.
Ypnovatis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Προσθεστε αλλον εναν στη λιστα που ψαχνει λυση. Κατα τ´αλλα δεν αντιμετωπιζω αλλο προβλημα. Πρεπει να ειναι bug αλλιως δεν εξηγειται... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.