dvp_32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει πως ρυθμίζεις την συσκευή ώστε όταν καλώ να μην εμφανίζεται ο αριθμός μου με απόκρυψη?
mphxths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Απο την κεντρικη οθονη πατας το κατω αριστερα "κουμπι" --> "phone" ή "Τηλεφωνο" σου βγαζει το "εικονικο" καντραν που παιρνεις τηλεφωνο...κατω δεξια πατας "menu" ή μενου (το χω στα αγγλικα..δεν ξερω πως το μεταφραζουν ελληνικα" απο κει πας "options" ή "επιλογες" και εκει καπου στην μεση εχει "Caller ID" ή "αναγνωριση κλησης" τρεις επιλογες..να δειχνει το τηλεφωνο σου σε ολους / σε κανεναν / σε οσους ειναι στις επαφες.
dvp_32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Απο την κεντρικη οθονη πατας το κατω αριστερα "κουμπι" --> "phone" ή "Τηλεφωνο" σου βγαζει το "εικονικο" καντραν που παιρνεις τηλεφωνο...κατω δεξια πατας "menu" ή μενου (το χω στα αγγλικα..δεν ξερω πως το μεταφραζουν ελληνικα" απο κει πας "options" ή "επιλογες" και εκει καπου στην μεση εχει "Caller ID" ή "αναγνωριση κλησης" τρεις επιλογες..να δειχνει το τηλεφωνο σου σε ολους / σε κανεναν / σε οσους ειναι στις επαφες. Το έχω κάνει κλικάροντας σε όλους όμως παρόλα αυτά δεν εμφανίζεται το νούμερό μου. Εάν κλικάρω τις επαφές τότε εμφανίζεται αλλά φυσικά μόνο σε όσους έχω στις επαφές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.