Προς το περιεχόμενο

Θέμα: Καινουργιο HTC TytnII πόσο μπορεί να πουληθεί σε κατάστημα??

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες!!

Δώσανε σε εναν θειο μου το HTC TytnII (γνωστο και ως Kaiser) απο το σωματειο του για να το χρησιμοποιει αλλα δεν τα παει καθολου καλα ακομη και με παλια κινητα.. οποτε το εδωσε σε μενα. Εχω ανοιξει μονο την συσκευασια του αλλα δεν το χω φορτισει καν..

Μου ειπε οτι του δωσαν HTC και περιμενα καποιο καλυτερο.. συνηθισμενος απο iOS στο iPod μου να παω σε WM 6.1 δεν πολυ λεει.. να ηταν Android θα το κρατουσα. οποτε θα θελα να ρωτησω ποσο "πιανει" σε κατασταση καινουργιου φυσικα σε καταστημα Αθηνας να το πουλησω. Σε ιδιωτη φανταζομαι δεν συμφερει αφου στα λεφτα του που ειδα στο Skroutz (651E) παιρνει καποιος iPhone 4.

Οποτε θα ηθελα να μου προτεινατε κανενα μαγαζι στην Αθηνα να το σπρώξω ή οποια αλλη χρηση προτεινετε να του κανω.

υ.γ. γνωριζω οτι μπορω να του περασω Rom με Android αλλα δε θελω να ασχοληθω αφου θελω να εχει μαμισιο Android.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγαπητέ μου φίλε, ενα θα σε πώ... Κράτα το, περνα του android, και wm 6.5... Αν σώνει και καλα θες να το ξεφορτωθείς, ebay ή amazon marketplace...

Δημοσ.

κοστιζει 650 επειδη ειναι παλιο και οποιος το πουλαει δεν θελει να το σκοτωσει.

η τιμη του αντικειμενικα σημερα δεν ειναι ουτε 300 ευρω πιστευω.

οποτε μπορεις να το πουλησεις και σε ιδιωτη.

αλλα να πουλησεις δωρο;

Δημοσ.

Εξαναγκαστικο δωρο το λες αφου δεν θελει να ασχοληθει ο θειος, αλλα ουτε κ θελει να το παει πισω..

Τάσο,εχω κανει το διαβασμα μου περι Android αλλα να καθομαι να βαζω ποσες Rom και να το τρεχει σαν εξομοιωση..αστο καλυτερα! Πιο σταθερο διαβασα ειναι καποιο μαμισιο Android παρα αυτο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...