Προς το περιεχόμενο

25% εκπτωση στα καταστηματα ouaou

instinct21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις δεχτηκα το εξης μηνυμα στο κινητο μου!

μονο για 3 ημερες! καντε τις γιορτινες αγορες με εκπτωση 25%

με τον κωδικο 99798 σε ολα τα καταστηματα ouaou 10-13/12.

προσωπικα εχω κανει αρκετες αγορες απο το www.ouaou.gr

εχει ενδιαφεροντα ειδη-gadgetakia!

check that!

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε το συγκεκριμένο μήνυμα με τον ίδιο κωδικό οπότε η έκπτωση προσφέρεται σε όλους ;)

Δημοσ.

Εινα κατι παρομοιο με το newletter του e-shop, το οποιο εχει ενα κωδικο προσφορας πανω με βαση το οποιο γινεται έκπτωση. Απλα αν δεν εισαι γραμμενος στο μαγαζι αυτο δεν θα παιρνεις και τις προσφορες αλλα σιγουρα μπορεις να χρησιμοποιησεις τον κωδικο για να εχεις την εκπτωση.

Δημοσ.

πρεπει να εισαι gaou για να ψωνισεις απο το ouaou κινεζιες που τις βρισκεις στο ΕΒΑΥ τουλαχιστον 75% φτηνοτερα...

τωρα αν ψαχνει κανεις κατι με κανα 10ευρω για αμεσα δωρο παω πασο.

Δημοσ.

Toν κωδικο τον εβαλα και πριν απο λιγο και μου την εκανε την εκπτωση!

Αλλα αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ηθελα να παραγγειλω κατι απο το μαγαζι και να παω να το παρω απο καποιο καταστημα και μεσα στο σιτε δεν μου εδινε αυτη την δυνατοτητα παρα μονο μου ελεγε για διανομη με ACS!και επιπλεον με χρεωνε με 7+ ευρω μετρητα!

Δημοσ.

πρεπει να εισαι gaou για να ψωνισεις απο το ouaou κινεζιες που τις βρισκεις στο ΕΒΑΥ τουλαχιστον 75% φτηνοτερα...

τωρα αν ψαχνει κανεις κατι με κανα 10ευρω για αμεσα δωρο παω πασο.

holy zeus and the twelve olympians... παίζει πολύ να μην υπάρχει ούτε ένα πράγμα σε αυτό το κατάστημα που να με ενδιαφέρει

εν τω μεταξύ μέχρι 30 ευρώ αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι που να με ενδιαφέρει κι ας ήταν και τζάμπα...

Δημοσ.

Toν κωδικο τον εβαλα και πριν απο λιγο και μου την εκανε την εκπτωση!

Αλλα αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ηθελα να παραγγειλω κατι απο το μαγαζι και να παω να το παρω απο καποιο καταστημα και μεσα στο σιτε δεν μου εδινε αυτη την δυνατοτητα παρα μονο μου ελεγε για διανομη με ACS!και επιπλεον με χρεωνε με 7+ ευρω μετρητα!

Μπορεις να κανεις τηλεφωνικα την παραγγελια σου στο μαγαζι και να αναφερεις τον κωδικο εκπτωσης, εγω αυτο εκανα.

Υπαρχει ομως μια αλλη παγιδα, στο μαγαζι τα παντα ειναι πιο ακριβα περιπου 20%!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...