Προς το περιεχόμενο

Βόήθεια με service HTC!!!

toshibam8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα HTC TOUCH 2 (το αγόρασα πριν 6 μήνες - αρα ειναι στην εγγύηση ακόμα) και μου παρουσίασε μια μέρα πρόβλημα.δεν ανοιγε καθολου βγάζοντας μου μαυρη οθόνη με 3 μεγάλες οριζόντιες λουρίδες (κόκκινη-πράσινη-μπλε) και κάτι περίεργα δεκαεξαδικά. Το πήγα λοιπόν στο ΓΕΡΜΑΝΟ και μου το έστειλε για επισκευή στα κεντρικά της HTC (υποθέτω).Μετά παό 3 βδομάδες μου απαντάνε ότι έχει υποστεί οξείδωση η υποδοχή φόρτισης και πρέπεί να πληρώσω 95 ευρώ κόστος επισκευής!Αναρωτιέμαι λοιπόν....η εγγύηση δεν μετράει καθόλου???Αλλα το πιο βασικό ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχει η υποδοχή φόρτισης με το ότι δεν ανοιγει κάν το κινητό????έλεος...Καμιά ιδέα για το πως να χειριστώ το θέμα??Που να απευθυνθώ??Ποιον να "κράξω" για να βρω το δίκιο μου?

Δημοσ.

Αυτό με την οξείδωση είναι πολύ κλασικό πλέον. Οι περισσότερες εταιρίες λένε ότι η συσκευή έχει πάρει υγρασία με αποτέλεσμα να μην την πιάνει η εγγύηση. Εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις ένα email στα κεντρικά της HTC και να τους περιγράψεις το πρόβλημα που έχεις με την ελληνική αντιπροσωπεία. Πολλές φορές μεσολαβούν οι εταιρίες στις αντιπροσωπείες και τους "αναγκάζουν" να κάνουν την επισκευή.

Στείλε και μετά στείλε και σε μας να δούμε τι σου απάντησαν.

Δημοσ.

λοιπον φιλε παρτους ενα τηλεφωνακι και πεσ τους να σου στειλουν την συσκευη πισω ως εχει χωρις να κανουν κατι !!!!

μετα σαν καλο παιδι μπες στο www.xda-developers.com και πηγαινε στο forum βρες την συσκευη σου (πως ? θα το καταλαβεις μην ανυσηχεις)βρες μια καινουργια εκδωση WM 6.5 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ANDROID οτι θες εσυ κατεβασετο και ακολουθησε της οδηγιες που σου δινουν τα παληκαρια εκει !!!!

ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ DEVELOPERS ! ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΛΤΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !!! ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΗΣΕΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ SMARTPHONES ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον φιλε παρτους ενα τηλεφωνακι και πεσ τους να σου στειλουν την συσκευη πισω ως εχει χωρις να κανουν κατι !!!!

μετα σαν καλο παιδι μπες στο www.xda-developers.com και πηγαινε στο forum βρες την συσκευη σου (πως ? θα το καταλαβεις μην ανυσηχεις)βρες μια καινουργια εκδωση WM 6.5 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ANDROID οτι θες εσυ κατεβασετο και ακολουθησε της οδηγιες που σου δινουν τα παληκαρια εκει !!!!

ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ DEVELOPERS ! ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΛΤΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !!! ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΗΣΕΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ SMARTPHONES ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!

Συγγνωμη, οι xda πως μπορουν να βοηθησουν στο θεμα της οξειδωσης? Και τι σχεση εχει η οξειδωση με το αν ειναι smartphone ή οχι? Και πως θα λυθει το θεμα του αν αλλαξει/αναβαθμισει το λειτουργικο?

Ή μηπως να μπει σε διαδικασια να ανοιξει μια συσκευη που μπορεο να ειναι εντος εγγυησης?

Seriously?

sent from my Galaxy S using pigeons

Δημοσ.

δεν ανοιγη τιποτα απλα μια αναβαθμηση κανη και ειναι ολα οκ και το ξερεις αγαπητε αυτο πολυ καλα ουτε οι τεχνικοι της ACE HELLAS θα κανουν τιποτα παραπανω το πολυ πολυ να του χρεωσουν καμια πλακετα και μετα ΑΟΥΥΥΥΥΥ θα πονεση !!!!

οσο για την οξειδωση οπως προαναφερα οταν φταις ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

δεν ανοιγη τιποτα απλα μια αναβαθμηση κανη και ειναι ολα οκ και το ξερεις αγαπητε αυτο πολυ καλα ουτε οι τεχνικοι της ACE HELLAS θα κανουν τιποτα παραπανω το πολυ πολυ να του χρεωσουν καμια πλακετα και μετα ΑΟΥΥΥΥΥΥ θα πονεση !!!!

οσο για την οξειδωση οπως προαναφερα οταν φταις ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!!!!

Mαλλον δεν καταλαβα καλα και νομισα πως του ειπες την φτιαξει μονος του την συσκευη :)

Παντως η αναβαθμιση δεν νομιζω να βοηθησει καπου, λογικα ειναι η πλακετα που θελει αλλαγη. Οποτε ειτε πληρωνει ειτε προσπαθει να το περασει ως προβλημα μαμισιο. Παντως αν ισχυει αυτο με την πλακετα καλο ειναι να παει ο ιδιος απο την Ace χωρις μεσαζοντες.

Δημοσ.

ολοι αυτοι στην ACE HELLAS το εχουν βρει ευκολο και οταν εχει να κανει με software σου πετανε το παραμυθι τησ πλακετας και αντε μετα να αποδηξεις οτι δεν πεταει ο ελεφαντας !!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...