Προς το περιεχόμενο

επισκευή Htc Legend

jim_haras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού( ξεκλείδωτο) από τον ιούνιο.ολα καλά μέχρι πριν απο κάνα δίμηνο μέχρι που παρουσίασε ένα πρόβλημα με την notification bar.δεν κατεβαίνει όσο και να προσπαθώ και μετά από λίγο κατεβαίνει από μόνη της και δεν ξανανεβαίνει με αποτέλεσμα το κινητό να θελει restart.αυτο συμβαίνει συνεχεια. αν χρησιμοποιω το κινητό για μια ώρα θα μου τύχει 4-5 φορές τουλάχιστον. απο Htc δεν περίμενα πολλά δεν πήρα και πολλά( μονο "3"). απο ψάξιμο στο νετ είδα οτι το μοντέλο αυτο εχει παρουσιάσει πρόβλημα με τον digitizer στην οθόνη. επειδή το χθεσινό update σε froyo δεν έλυσε το προβλημα και έχω χάσει την απόδειξη αγοράς, ρωτάω αν έχει να προτεινει καποιος κάποιο μαγαζί για επισκευη ή καποιο site ή video how to για να κάνω την εγχείρηση μόνος μου.

Σορυ αν σας κούρασα με το κατεβατό κιόλας...

Δημοσ.

Εγώ για τέτοιες επισκευές το πάω πάντα στο κατάστημα από όπου το πήρα, αλλιώς το πάω στο ebw.gr και είμαι ευχαρηστημένος από τα αποτελέσματα εκεί είχα πάει και το ps3 μου όταν τα έφτυσε, και μου το άλλαξαν με καινούριο.

• Moderators
Δημοσ.

Μην πειραξεις μονος σου μια συσκευη που ειναι εντος εγγυησης!

Παρε τηλεφωνο στην HTC και κανε περιγραφη του προβληματος. Στην αναγκη πες τους πως σου εκαναν δωρο το τηλεφωνο και δεν εχεις εγγυηση. Αν ειναι ελληνικο θα εχουν κρατησει το imei.

Aν δεν βγαλεις ακρη πηγαινε στο μαγαζι που το πηρες και ζητησε αν μπορουν να σου κανουν μια επανεκτυπωση της αποδειξης.

sent from my Galaxy S using pigeons

Δημοσ.

Αν με το 'ξεκλείδωτο' εννοείς ότι είναι root, τότε πρόσεξε πριν το πας στο μαγαζί απ' όπου το πήρες για επισκευή.

Η εγγύηση δεν ισχύει. Θα πρέπει να του περάσεις την official και μετά να τους το πας, για να ξανα-ισχύσει η εγγύηση.

Πάντως το πρόβλημα ίσως και να ωφείλεται στην rom που φοράει η συσκευή σου. Αν δηλαδή περάσεις την official, να λυθεί και το πρόβλημά σου ;)

Δημοσ.

Δεν ειναι root η συσκευη, απλα εννοω οτι δεν ειναι κλειδωμενη σε δικτυο απο την sim. την πηρα την συσκευη μεταχειρισμενη απο το ενα παλικαρι με την αποδειξη της την οποια την εχασα( δυστυχως οπως και αλλα εγγραφα λογω κλοπης). το καταστημα απο οπου την αγορασε ο αρχικος αγοραστης ειναι στη νεα ιωνια στην αθηνα και εγω μενω λαρισα οποτε παιζει καποιο θεμα με την επικοινωνια με το καταστημα. το κοβω να το παω και εγω στο ebw.gr με την πρωτη ευκαιρια, οταν θα λασκαρει λιγο το προγραμα μου γιατι αυτη την περιοδο τρεχω και δε φτανω λογω σχολης. σας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...