JohnXarxas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 έιναι ένα παράθυρο σφάλματοςπου μου εμφανίζεται στην εκκίνηση του υπολογιστή προφανώς κάποιο πρόβλημα στην κάρτα γραφικών, ενώ ενας γνωστός μου μου είπε πως μάλλον έχει πρόβλημα στο driver... και χρειάζεται ενημερωμένη έκδοση ευχαριστώ προεραιτικά όποιους βοηθήσουν.... Υ.Γ. έχω windows XP, και απενεργοποιημένα τα updates... η κάρτα γραφικών μου είναι σύμφωνα με το τιμολόγιο αγοράς: SVGA PCI-E Palit 9500 GT super+ 1GB HDMI έχω επισυνάψει ένα αρχείο που είναι η εικόνα του σφάλματος nvidia error.bmp
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε αυτό πυο λέει ο γνωστός σου, κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση των τελευταίων οδηγών και βλέπουμε.
JohnXarxas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 έχω ένα CD με το Driver... θα δοκιμάσω με αυτό και αν δεν τα καταφέρω, θα ξανακάνω post σε αυτό το θέμα για βοήθεια... thanks για τον χρόνο σου στις 12 το βράδυ...
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Κατέβασε τους τελευταίους από το site της nVidia.
JohnXarxas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 σας ευχαριστώ παιδιά, το πρόβλημα σταμάτησε!
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ε πες μας και πώς έγινε για future reference.
JohnXarxas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 κατέβασα από το site της NVIDIA του νέους driver και όλα ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.