makaros86 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα!Έχω πρόβλημα με τα αρχεία mkv.Ενώ παίζουν κανονικά στην αρχή μετά κολάει,ξεκολάει,ξανακολάει και πάει λέγοντας...Έπαιξα με vlc,gom καικμ player.Βοήθεια παιδιά γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα....
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Είναι θέμα hardware τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχεις; Θέλει πάνω από 2GHz επεξεργαστή, αν έχεις κάποια αξιόλογη κάρτα γραφικών μπορείς να ενεργοποιήσεις το dxva στο vlc (μόνο για nvidia) και το mpc-hc την έχει ενεργοποιημένη από μόνο του. Έτσι θα αναλάβει η vga την αναπαραγωγή και θα ξεφορτώσει τον επεξεργαστή.
makaros86 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ATI εχω,αλλα δε ξερω ποια ακριβώς.
parsifal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ATI εχω,αλλα δε ξερω ποια ακριβώς. Ε, πες μας και τα υπόλοιπα. (επεξεργαστής, ram, λειτουργικό και αν είναι laptop ή desktop). Αφού όμως έχεις ati κατέβασε το mpc-hc. Αν η vga είναι από την σειρά hd θα σου ενεργοποιήσει το dxva αν κάνεις την παρακάτω ρύθμιση. Πήγαινε στο View-Options και μετά στο Playback τσεκάρισε Auto load Subtitles και μετά πάτα στο Output. Αν έχεις Vista επέλεξε EVR Custom Pres και αν έχεις XP επέλεξε VMR9 Renderless. Πάτα ΟΚ και φόρτωσε το mkv. Θα πρέπει να σου εμφανίσει στο παράθυρο του mpc και κάτω αριστερά ένα μήνυμα Playing DXVA. Αν το κάνει, θα πρέπει να βλέπεις πλέον την ταινία χωρίς κολλήματα.
jakegate7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 πολύ σωστά τα είπε ο micos000, μπορείς να δεις και το wiki του parsifal για περισσότερες πληροφορίες link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.