saavedra29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω κάνει δύο αρχεία php για να διαλέγω και να προβάλλω εικόνες από τη database μου( mysql έχω ). Στο πρώτο ( imageDisplay.php ) έχω φτιάξει έναν πίνακα που προβάλλει το περιεχόμενο του συγγεκριμένου table και links για προβολή των εικόνων. Στο δέυτερο ( foto.php ) πέρνω το id της συγγεκριμένης εικόνας και την προβάλλω. Για την ακρίβεια θα ήθελα να την προβάλλω, αλλά δεν γίνεται. Μου λέει "the image <path/της/εικόνας> cannot be displayed because it contains errors". Τις εικόνες τις έχω αποθηκευμένες με το phpmyadmin ως mediumblob και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Εκεί που λέει mime types έχω βάλει όλες τις επιλογές( και κενό ) αλλά τίποτα. Έχω δοκιμάσει σε firefox, google-chrome, sea-monkey τίποτα.... Μήπως ξέρετε τί μπορεί να φταίει; Είναι 2 μέρες τώρα που προσπαθώ...παρακάτω έχω τον κώδικα των 2 αρχείων. imageDisplay.php ><?php include "functions.php"; ?> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8"> </head> <body> <table border = "1px solid black;"> <tr> <td>id</td> <td>user</td> <td>type</td> <td>name</td> <td>comment</td> </tr> <?php $result = mysql_query( "SELECT * FROM uploaded_images" ); while ( $row = mysql_fetch_assoc( $result ) ) { echo "<tr>"; echo "<td>" . $row[ 'id' ] . "</td>"; $id = $row[ 'id' ]; echo "<td>" . $row[ 'user' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'type' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'name' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'text' ] . "</td>"; echo " <td> <a href='foto.php?id=$id'>download</a> </td>\n"; echo "</tr>"; } echo "</table>"; ?> </body> </html> foto.php > <?php include( 'functions.php' ); $query = mysql_query( "SELECT * FROM uploaded_images WHERE id = 1" ); $image = mysql_fetch_assoc( $query ); $final = stripslashes( $image[ 'image' ] ) ; $name = stripslashes( $image[ 'name' ] ); $type = stripslashes( $image[ 'type' ] ); $id = $image[ 'id' ]; header( 'Content-type:image/png' ); //header( "Content-lenght:$size" ); //header('Content-Disposition: attachment; filename=' . $name); // header('Content-Description: PHP Generated Data'); //header( 'Content-Transfer-Encoding: binary' ); echo $final; ?>
heavyaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 όταν έκανα την πτυχιακή μου είχα αντιμετωπίσει το δίλλημα να μπούν οι φωτο σε βάση η όχι. τελικά απλά τις έβαλα σε ένα φάκελο και έδωσα όνομα σε κάθε φωτο το carid του κάθε αυτοκινήτου απο την βάση (ήταν κάτι σαν το car.gr η πτυχιακη) βέβαια είχα μόνο μια φωτο ανα αυτοκίνητο...
sxsweb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε το echo $final χωρίς να το περάσεις πρώτα από strip_slashes()
saavedra29 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε το echo $final χωρίς να το περάσεις πρώτα από strip_slashes() Το δοκίμασα αυτό όπως και πολλά άλλα. Τελικά τις αποθήκευσα τισ φωτογραφίες σε φάκελο και αποθήκευσα τα στοιχεία και το path τους στη mysql.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.