tsoumak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σασ θα ηθελα τη γνωμη σασ αν μπορειτε φυσικα.Ημουν ΟΤΕ και ειχα 8 αρα ακομα δεν ειχα μαθει τα κολπα με rapidshare, κατεβαζα με τορεντ και εβλεπα οτι ημουν πολυ χαμηλα, Αλλαξα παροχο πηγα FORTHNET και εβαλα 24 αρα με rapidshare κατεβαζα 8 αρχεια μαζι με 1800 ταχυτητα εδω και 8 μηνεσ εχω παρατηρησει οτι πανω απο 1500 δεν ανεβαινει και προσφατα εκανα ενεργοποιηση fastapath για χαμηλο ping gia χβοχ.Τωρα που ηρθε σερβερ για χβοχ να το αλλαξω το fastpath, θα συχρονιζει καλυτερα και με μεγαλυτερη ταχυτητα θα κατεβαζω?Εχω ενα linksys wag200g και ενα thomson to v8 μικρη διαφορα θα ελεγα στο συγρονισμο ειδα, Και δευτερη απορια πωσ μπορω να δω αν η συνδεσμολογια-καθαρη γραμμη ειναι οκ?Σασ δινω τα στοιχεια του status μου απο το linksys απεχω περιπου 5 χιλιομετρα απο dslam ειναι οκ αυτεσ οι ρυθμισεισ? DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 13785 kbps Upstream Rate: 1023 kbps Downstream Margin: 8 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 13 db Upstream Line Attenuation: 2 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db Cisco Logo PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up Ειλικρινα θα εκτιμουσα καθε βοηθεια μηπωσ να παω παλι οτε?
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε? μηπως εχεις και τα 2 ρουτερ κουμπωμενα και διπλοτερματιζεις? Με τετοιο att. θα επρεπε να κλειδωνεις 21mbit και σε δειχνει 1 χιλιομετρο αποσταση (και λιγοτερο) και οχι 5. Ποιος σου ταπε αυτα?
tsoumak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Οχι φιλε μου ενα εχω μονο κουμπωμενο και γιαυτο ρωταω τι συμβαινει γιατι συγχρονιζα στα 18000 περιπου παλια ενω μετο ζορι τωρα 13800 αν φταει κατι αν αλλαξε θελω να δω
jakegate7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 συνδέεις το router απευθείας στην πρίζα και βγάζεις όλα τα τηλέφωνα από την πρίζα. βλέπεις στα πόσα κλειδώνεις. αν είναι το ίδιο δε φταίει κάτι στην συνδεσμολογία σου έχεις 8 margin για κάποιο λόγο, οπότε κλειδώνεις πιο χαμηλά. με κανένα restart μπορεί να ανέβει αλλιώς στο έχει αλλάξει η forthnet για να είσαι πιο σταθερός έχεις fastpath , οπότε πάλι κλειδώνεις πιο χαμηλά. αν το αλλάξεις ναι θα ανέβεις περίπου 1mbit από την στιγμή που είσαι στα 13785kbps μια χαρά κατεβάζεις με 1,5MBps αφού λες ότι πριν 8 μήνες ήσουν πιο ψηλά και δε άλλαξες τίποτα από τότε, παίζει και το φαινόμενο του crosstalking . για το οποίο δε μπορείς να κάνεις τίποτα, εγώ από 23,99 έπεσα στα 15,5 σε διάστημα 1 χρόνου edit:οπως είπε και από πάνω απέχεις περίπου 1km από το dslam
tsoumak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου θα το δοκιμασω να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.