giorgos147 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, μου είχε ζητήσει η αδερφή μου format στον δίσκο της, αλλά δε μου είχε πει ότι ήθελε να κρατήσω κάτι φακέλους με εικόνες. Έκανα το format αλλά μετά με ενημέρωσε ότι τις ήθελε... Έχει περάσει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια από τότε (μη πω κανένα χρόνο!). Υπάρχει περίπτωση να τις βρούμε; Έχω δοκιμάσει γύρω στα 6-7 προγράμματα, αλλά με κανένα αποτέλεσμα. Δε βγάζω άκρη. Θα ήθελα να τις βρω διότι αυτές οι φωτογραφίες είναι σημαντικότατες για εκείνη. Υπάρχει κανένας τρόπος; Ευχαριστώ πολύ!
AiWaaa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, μου είχε ζητήσει η αδερφή μου format στον δίσκο της, αλλά δε μου είχε πει ότι ήθελε να κρατήσω κάτι φακέλους με εικόνες. Έκανα το format αλλά μετά με ενημέρωσε ότι τις ήθελε... Έχει περάσει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια από τότε (μη πω κανένα χρόνο!). Υπάρχει περίπτωση να τις βρούμε; Έχω δοκιμάσει γύρω στα 6-7 προγράμματα, αλλά με κανένα αποτέλεσμα. Δε βγάζω άκρη. Θα ήθελα να τις βρω διότι αυτές οι φωτογραφίες είναι σημαντικότατες για εκείνη. Υπάρχει κανένας τρόπος; Ευχαριστώ πολύ! Δεν νομίζω να τις βρείς φίλε μου.. Ειδικά αν έχει δουλέψει ο σκληρός μετα το φορμάτ καιρο πολύ δύσκολα. Έμαθες κάτι απο αυτήν την περιπέτεια όμως. Πάντα κάνουμε back up
giorgos147 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν νομίζω να τις βρείς φίλε μου.. Ειδικά αν έχει δουλέψει ο σκληρός μετα το φορμάτ καιρο πολύ δύσκολα. Έμαθες κάτι απο αυτήν την περιπέτεια όμως. Πάντα κάνουμε back up Τουλάχιστον κάποιο πρόγραμμα απλά να δοκιμάσω;
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μετα απο ενα χρόνο χρήσης και εφόσον έχεις ήδη δοκιμάσει τοσα προγράμματα ... απλά πες στην αδερφή σου να ξεχάσει τις φωτογραφίες. Εννοείται οτι ειναι δικό της λάθος που δεν εχει backup και που δεν σου ειπε να τις κρατήσεις.
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Να δοκιμάσεις Γιώργη με το Active File Recovery σε full scan mode, και να τσεκάρεις τ' αποτελέσματα του φακέλου "lost and found!" (θα σου φύγει -λογικά- η μαγκιά, αφού θα βγάλει πολλούς φακέλους για ψάξιμο) - αλλά ενδεικτικά, εγώ θα είχα γίνει αδερφοκτόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.