opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 είναι μια συμβολική κίνηση που έκανα χωρίς να δηλώνω πως δε θα δημιουργήσω νέο στο μέλλον.
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 είναι μια συμβολική κίνηση που έκανα χωρίς να δηλώνω πως δε θα δημιουργήσω νέο στο μέλλον. Τι συμβολίζει δηλαδή αυτή η κίνηση?
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τι συμβολίζει δηλαδή αυτή η κίνηση? μα δε καταλαβες? συμβολιζει τον συμβολισμο του συμβολικου σβησιματος του paypal
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Συμβολίζει την εργατιά απέναντι στο καθεστημένο. ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΛΑΕ, ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ PAYPAL ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ (1) ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το έσβησα κι εγώ. Αντε να οργανωθούμε σίγα σιγά. Μην μείνει paypal ανοιχτό.
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 είναι μια συμβολική κίνηση που έκανα χωρίς να δηλώνω πως δε θα δημιουργήσω νέο στο μέλλον. Καλη κινηση , γιατι οχι.Βεβαια τετοιες κινησεις δεν γινονται ευρεως αποδεκτες γιατι περα απο την ''αγανακτηση'' για τα wikileaks και τα ''καλα τους εκαναν , σκιστε τους '' οσο αφορα τους hackers οταν φθανει η ωρα του προσωπικου ''μπουκοταζ'' αρχιζουν τα δυσκολα.. Ενα +1 απο εμενα (και ας μην εχω paypal )
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Opera good for you, αλλα για εξηγησε και λιγακι για ποιον λογο το εκανες και για ποιον λογο η paypal (και οποιοσδηποτε αλλος βασικα) θα πρεπει να ενδιαφερθει.
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλη κινηση , γιατι οχι.Βεβαια τετοιες κινησεις δεν γινονται ευρεως αποδεκτες γιατι περα απο την ''αγανακτηση'' για τα wikileaks και τα ''καλα τους εκαναν , σκιστε τους '' οσο αφορα τους hackers οταν φθανει η ωρα του προσωπικου ''μπουκοταζ'' αρχιζουν τα δυσκολα.. Ενα +1 απο εμενα (και ας μην εχω paypal ) http://www.youtube.com/watch?v=nN2D-UQwyDo
opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 για να μη λέω πάλι τα ίδια επιβεβαιώνομαι άλλη μια φορά αλλά το αποδεικνύει και ο μετρητής του liopyr αλλά αν το ψάξετε λιγο στο γούγλη δεν είμαι ο μόνος που το έκανε εξυπνάκηδες. post #19 τελικά πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που κανείς δε νοιάζεται για τίποτα ,τι ευτυχία!!!!!!!!!!!!!
CtrlFreak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλή κίνηση!! Να δω τώρα που θα βρει τα χρήματα ο ιδρυτής του paypal να ξαναστείλει διαστημικό σκάφος!! :P
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 για να μη λέω πάλι τα ίδια επιβεβαιώνομαι άλλη μια φορά αλλά το αποδεικνύει και ο μετρητής του liopyr αλλά αν το ψάξετε λιγο στο γούγλη δεν είμαι ο μόνος που το έκανε εξυπνάκηδες. post #19 τελικά πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που κανείς δε νοιάζεται για τίποτα ,τι ευτυχία!!!!!!!!!!!!! Κι εσύ αν είχες ψάξει λίγο στο insomnia θα είχες δει πως υπάρχει ήδη θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.