Προς το περιεχόμενο

Έσβησα τον λογαριασμό μου στο Paypal ως ένδειξη διαμαρτυρίας

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι μια συμβολική κίνηση που έκανα χωρίς να δηλώνω πως δε θα δημιουργήσω νέο στο μέλλον.

Δημοσ.

είναι μια συμβολική κίνηση που έκανα χωρίς να δηλώνω πως δε θα δημιουργήσω νέο στο μέλλον.

Τι συμβολίζει δηλαδή αυτή η κίνηση?

Δημοσ.

Τι συμβολίζει δηλαδή αυτή η κίνηση?

μα δε καταλαβες?

συμβολιζει τον συμβολισμο του συμβολικου σβησιματος του paypal

Δημοσ.

Συμβολίζει την εργατιά απέναντι στο καθεστημένο.

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΛΑΕ, ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ PAYPAL ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ (1) ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Δημοσ.

Καλη κινηση , γιατι οχι.Βεβαια τετοιες κινησεις δεν γινονται ευρεως αποδεκτες γιατι περα απο την ''αγανακτηση'' για τα wikileaks και τα ''καλα τους εκαναν , σκιστε τους '' οσο αφορα τους hackers οταν φθανει η ωρα του προσωπικου ''μπουκοταζ'' αρχιζουν τα δυσκολα.. :rolleyes:

Ενα +1 απο εμενα (και ας μην εχω paypal :P )

• Moderators
Δημοσ.

Opera good for you, αλλα για εξηγησε και λιγακι για ποιον λογο το εκανες και για ποιον λογο η paypal (και οποιοσδηποτε αλλος βασικα) θα πρεπει να ενδιαφερθει.

Δημοσ.

Καλη κινηση , γιατι οχι.Βεβαια τετοιες κινησεις δεν γινονται ευρεως αποδεκτες γιατι περα απο την ''αγανακτηση'' για τα wikileaks και τα ''καλα τους εκαναν , σκιστε τους '' οσο αφορα τους hackers οταν φθανει η ωρα του προσωπικου ''μπουκοταζ'' αρχιζουν τα δυσκολα.. :rolleyes:

Ενα +1 απο εμενα (και ας μην εχω paypal :P )

http://www.youtube.com/watch?v=nN2D-UQwyDo

Δημοσ.

για να μη λέω πάλι τα ίδια επιβεβαιώνομαι άλλη μια φορά αλλά το αποδεικνύει και ο μετρητής του liopyr αλλά αν το ψάξετε λιγο

στο γούγλη δεν είμαι ο μόνος που το έκανε εξυπνάκηδες.

post #19

τελικά πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που κανείς δε νοιάζεται για τίποτα ,τι ευτυχία!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

για να μη λέω πάλι τα ίδια επιβεβαιώνομαι άλλη μια φορά αλλά το αποδεικνύει και ο μετρητής του liopyr αλλά αν το ψάξετε λιγο

στο γούγλη δεν είμαι ο μόνος που το έκανε εξυπνάκηδες.

post #19

τελικά πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που κανείς δε νοιάζεται για τίποτα ,τι ευτυχία!!!!!!!!!!!!!

Κι εσύ αν είχες ψάξει λίγο στο insomnia θα είχες δει πως υπάρχει ήδη θέμα.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...