miket466 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρησιμοποιώ το kismac αλλά έχει τρομερή καθυστέρηση στην συλλογή πακέτων σε σύγκριση με αυτά που δείχνουν σε tutorials.'Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ασθενες σημα? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miket466 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μπα!έχει γύρω στα 120db!Και επίσης έλεγε στο tutorial για 60sec με weak schedule attack και εγώ το έχω αφήσει πάνω από 1 ώρα και τίποτα ακομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ποιο ασυρματο στικακι χρησιμοποιεις?? ειναι σιγουρα συμβατο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miket466 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ένα HAMA 62734 το οποίο είχα δεν είναι στην λίστα που έχει το kismac αλλά scannarei κανονικά και τελικά το έσπασε το δίκτυο τόσο σύντομα όσο και τα video που υπάρχουν αλλά δεν πιάνει πάντα αυτό!Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συμβατότητα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 σε τι το εχεις ορισει στα preferences του προγράμματος?? active ή passive? για τσεκαρε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miket466 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 USB RT73 device μόνο αυτό δουλεύει και δν έχει active και passive! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris veramon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι κατευθυνση αναλυτικη. Εχω το macbook 10.6.8 και χρησιμοποιω το προγραμμα kismac. Σημερα παρελαβα και το usb της '''''ALFA AWUS036H'''''''. Το πακετο περα απο τη συσκευη εχει και ενα μινι cd.....μπορω να βαλω μινι cd στο macbook???? Εν τελει κατεβασα απο το site του kismac το realtek usb wlan client utility, το εκανα εγκατασταση και λειτουργει, ομως εγω θελω να τρεχει με το kismac. Καπου διαβασα οτι πρεπει να επιλεξω στο μενου του kismac στην επιλογη driver '''usb rtl8187 device. Tο εκανα και αυτο αλλα δεν βλεπω να τρεχει με το προγραμμα. Τι ακριβως πρεπει να κανω Μπορει καποιος να μου πει??? Είμαι στα πρωτα βηματα και δεν ξερω ακομα τι και πως.... Διάβασα σχεδόν παντού να λένε ''do not install any drivers provided with your usb dongle....''' Τι εννοεί με αυτό???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ότι δεν πρέπει να περάσεις τον driver ούτε από το mini CD, ούτε από το ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 μην χώσεις το μικρο το cd μέσα γιατί δεν θα βγαίνει την έχω πατήσει ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 μην χώσεις το μικρο το cd μέσα γιατί δεν θα βγαίνει την έχω πατήσει ;ρ Έβαλες στο super-drive μικρό cd; Θα το ρούφηξε σαν καραμέλα! Το Kismac για να λειτουργήσει πρέπει το driver να επιλεχθεί μέσα από τη λίστα που παρέχει το πρόγραμμα! Δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση κανενός άλλου driver, όπως σωστά απαντήθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ποια ειναι η εναλλακτικη του kismac για Mountain Lion? όλο κρασαρει..Βρηκα μια beta 0.3.4 αλλα τιποτα .. Μετα απο 10ωρες συλλογης πακετων κρασαρε και αυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα