Προς το περιεχόμενο

Νεο PC 600 ΕΥΡΩ

goldenrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 600 - 700 ΕΥΡΩ

Χρήση υπολογιστή : GAMING

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Games, Και ισως λιγο photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν εχω οθονη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ξανθη, Προτιμω E-SHOP

Τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα θα βολευε πολυ παραπανο.

Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περιπτωση που δεν γνωριζουμε πως να το συναρμολογισουμε) ή το σύστημα θα στηθει απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορω να το συναρμολογησω και εγω.

Δημοσ.

ε? δεν καταλαβα?! το εχω βαλει σε λαθος μερος?! συγγνωμη εαν ναι μπορει ισως καποιος να το μεταφερει?

και ευχαριστω :) καλος σας βρηκα πολυ καλο το site!

Δημοσ.

Θέλεις και οθόνη μέσα σε αυτό το μπατζετ έτσι ;επειδή στην ερώτηση <Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?> έγραψες Δεν έχω οθόνη δεν είπες και θέλω :-P.

Δημοσ.

Με βολευει εφοσον κανουν παραδοση στο σπιτι, γιατι να τρεχω η να πληρωνω μεταφορικες και ιδιος για κατι τετοιο δεν λεει πιστευω... παντος πολυ καλες οι προτασεις, στου ραφαηλ εαν βαλω τον 4πηρυνο πιστευω θα ειναι κομπλε!

Δημοσ.

Με βολευει εφοσον κανουν παραδοση στο σπιτι, γιατι να τρεχω η να πληρωνω μεταφορικες και ιδιος για κατι τετοιο δεν λεει πιστευω... παντος πολυ καλες οι προτασεις, στου ραφαηλ εαν βαλω τον 4πηρυνο πιστευω θα ειναι κομπλε!

Τον συγκεκριμένο που σου έβαλα μπορείς και να ξεκλειδώσεις τον τέταρτο πύρινα ;).Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς δώσε λίγο παραπάνω και πάρε τον τετραπυρηνο

Δημοσ.

Τον συγκεκριμένο που σου έβαλα μπορείς και να ξεκλειδώσεις τον τέταρτο πύρινα ;).Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς δώσε λίγο παραπάνω και πάρε τον τετραπυρηνο

δεν το κατεχω βασικα αυτο πως γινεται. :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...