goldenrule Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ποσό που διαθέτουμε : 600 - 700 ΕΥΡΩ Χρήση υπολογιστή : GAMING Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Games, Και ισως λιγο photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν εχω οθονη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ξανθη, Προτιμω E-SHOP Τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα θα βολευε πολυ παραπανο. Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περιπτωση που δεν γνωριζουμε πως να το συναρμολογισουμε) ή το σύστημα θα στηθει απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορω να το συναρμολογησω και εγω.
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Και μπράβο σου που δίνεις το καλό παράδειγμα σαν νέο μέλος με το πρωτο σου post. Περίμενε για συνθέσεις.
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Όντως. Κατατοπιστικότατος. Καλωσήρθες στην παρέα μας goldenrule!
goldenrule Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ε? δεν καταλαβα?! το εχω βαλει σε λαθος μερος?! συγγνωμη εαν ναι μπορει ισως καποιος να το μεταφερει? και ευχαριστω καλος σας βρηκα πολυ καλο το site!
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά το έχεις βάλει. Λίγο υπομονή και οι προτάσεις θα πέσουν βροχή...
rafail1994 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Θέλεις και οθόνη μέσα σε αυτό το μπατζετ έτσι ;επειδή στην ερώτηση <Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?> έγραψες Δεν έχω οθόνη δεν είπες και θέλω :-P.
goldenrule Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ναι θελω και οθονη, εχεις δικιο συγγνωμη.
rafail1994 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό από μένα Από αλλά καταστήματα μπορώ και πολύ καλύτερο pc
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μπας και σε βολεύει το VisionStudio που εδρεύει Θεσσαλονίκη;
ColdFusion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό από μένα Από αλλά καταστήματα μπορώ και πολύ καλύτερο pc μια χαρα ειναι +1
goldenrule Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Με βολευει εφοσον κανουν παραδοση στο σπιτι, γιατι να τρεχω η να πληρωνω μεταφορικες και ιδιος για κατι τετοιο δεν λεει πιστευω... παντος πολυ καλες οι προτασεις, στου ραφαηλ εαν βαλω τον 4πηρυνο πιστευω θα ειναι κομπλε!
rafail1994 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Με βολευει εφοσον κανουν παραδοση στο σπιτι, γιατι να τρεχω η να πληρωνω μεταφορικες και ιδιος για κατι τετοιο δεν λεει πιστευω... παντος πολυ καλες οι προτασεις, στου ραφαηλ εαν βαλω τον 4πηρυνο πιστευω θα ειναι κομπλε! Τον συγκεκριμένο που σου έβαλα μπορείς και να ξεκλειδώσεις τον τέταρτο πύρινα .Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς δώσε λίγο παραπάνω και πάρε τον τετραπυρηνο
goldenrule Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τον συγκεκριμένο που σου έβαλα μπορείς και να ξεκλειδώσεις τον τέταρτο πύρινα .Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς δώσε λίγο παραπάνω και πάρε τον τετραπυρηνο δεν το κατεχω βασικα αυτο πως γινεται. :S
Alexis407 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Έχουμε κ λέμε: Cpu Modo Ram Hdd Vga Case Power Opt r Monitor 702 με τα έξοδα αποστολής!! Οικονομικά πραγματάκια κ όσο γίνετε πιο αξιόπιστα!!!!!! Άντε κ κάλο στήσιμο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.