Aiko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Σας παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια.... θέλω να πάρω το nintendo DS XL , αλλά το πιο βασικό θέλω να αγοράσω Ιαπωνικούς τίτλους παιχνιδιών μέσω e-bay και amazon. Το ερώτημά μου είναι το εξής: θα είναι συμβατά τα παιχνίδια αυτά στην κονσόλα DS XL που θα το έχω αγοράσει απο Ελλάδα? Ή θα χρειαστεί να αγοράσω και την κονσόλα απο Ιαπωνία? Θα αναγνωρίζει η κονσόλα τους Ιαπωνικούς χαρακτήρες - ιδεογράμματα? Θέλω να αγοράσω Ιαπωνικούς τίτλους παιχνιδιών για εκμάθηση της γλώσσας, που αυτά δεν πωλούνται και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ
Bourdoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη με το DSi. Οι τίτλοι που έχουν γραφτεί ειδικά για το DSi δεν είναι region free. Δηλαδή εσύ που θα έχεις ένα ευρωπαϊκό dsi δεν θα μπορείς να παίξεις τίτλους από την Ιαπωνία. Αν όμως οι τίτλοι είναι για το DS (όχι DSi specific δηλαδή) τότε είναι region-free. Οι περισσότεροι τίτλοι προς το παρόν δεν είναι DSi specific (αν είναι το αναφέρουν).
Aiko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστω πάρα πολύ που μου λύνεις την απορία μου! Πήρα και την Nortec , αλλά δεν με διαφώτισε και πολύ στο θέμα αυτό...στο E-bay που έχω βρεί τους τίτλους που θέλω να αγοράσω, αναφέρουν ότι ειναι region free και προορίζονται για το DS & DSi. Αρα φαντάζομαι και ελπίζω να μην συναντήσω κανένα πρόβλημα.. ... Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.