alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 όλοι οι γκουρού της τεχνολογίας εδώ μαζεύτηκαν... η ms κάνει μία επιτυχία- μία αποτυχία, θα είναι βαριά, το linux είναι το μέλλον, τις πρωτοπορίες τις κάνει μόνο η apple... 200 τόπικ τα ίδια λέτε, ήταν μια καλή ευκαιρία να τα δούμε και μαζεμένα
billxl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ λέω τι Windows 8, Linux, MacOS και μ...κίες, ένα είναι το λειτουργικό του μέλοντος: AmigaOS 5!
SwAToNeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 H MS έχει μια τάση να βγάζει κάθε δεύτερο λειτουργικό καλή έκδοση. Windows 98 αποτυχία Win 98 SE σωτήρια. Win ME μεγάλη αποτυχία Win XP φοβερά Win Vista αποτυχία Win 7 φοβερά. Win .... χμμ το quiz του 2011+ Πάντως πάρα πολύ δεν έχουν μεταβεί στην μεταφορά των 64bit συστημάτων και το βλέπω να αργούν πολύ ακόμα. Ήδη παρουσιάζονται προβλήματα διότι δεν υπάρχουν win xp στην αγορά, ευτυχώς τα win 7 είναι πολύ καλά και τρέχουν ακόμα και σε celeron επεξεργαστή.
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ λέω τι Windows 8, Linux, MacOS και μ...κίες, ένα είναι το λειτουργικό του μέλοντος: AmigaOS 5! ΑΟS Ελιταριό κ τα μυαλά επι του αναδευτηρίου :Ρ (4.1 beta 2 έχει δρόμο ακόμα..) Και leak πότε θα γίνουν τα 8 για να τα πάρουμε μάτι;
kfyros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 καμία σχέση... μόνο οι οδηγοί των συσκευών τους επιβάλλεται να βγαίνουν ως 32bit, καθότι φορτώνονται σε 64bit kernel, τα 32bit θα εξακολουθούν να εκτελούνται από τον 32bit sub/kernel. ακόμη και οι browsers τρέχουν σε 32bit (ενώ είναι σε 64bit os) διότι adobe flash δεν υπάρχει ακόμη έτοιμο (κάτι ονόματι square ετοιμάζεται) για 64bit. ακριβώς αυτό. υπάρχουν βέβαια πολλές εφαρμογές που είναι κακογραμμένες και δεν δουλεύουν σωστά στα 64bit, είτε γιατί χρησιμοποιούν βιβλιοθήκες 16 bit (!!!! τρελή τεμπελιά μιλάμε), είτε γιατί δημιουργούν Software drivers - virtual drivers οι οποίοι φυσικά δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε 64bit λειτουργικά. Αυτό όμως θα τους οδηγήσει να σταματήσουν να συντηρούν 32Bit versions και να μεταβούν στην full 64bit εποχή. Όχι απαραίτητα κακό.
egw_eimai_re Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 64 και 128 θα ειναι το επομενο λογισμικο της.
orotoi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 κι όμως ΤΟ linux είναι γ@μώ το #@*)*!$% μου.. Δεν είναι ΤΑ λειτουργικά linux. Eίναι ΤΟ linux και οι (διάφορες) διανομές του. --εδιτ-- ουπς.. μετά είδα το spoiler του tritona.. Αλλά δε μπειράζει μπας και το εμπεδώσουν.. 0-3, δύο δικά μας και ενα αυτογκόλ ---εδιτ--- και επειδή δεν έχει καμία σχέση με το θέμα όπως σωστά λέει ο status σχετικά με τα 8 λίγα έχω να πω αφού μόνο σαν φήμη υπάρχουν.. αναμονή μέχρι να βγούν. Ελπίζω να συνεχίσουν την καλή (σε σχέση με άλλες εκδόσεις τους) δουλειά που κάναν όπως στα 7.
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 κι όμως ΤΟ linux είναι γ@μώ το #@*)*!$% μου.. Δεν είναι ΤΑ λειτουργικά linux. Eίναι ΤΟ linux και οι (διάφορες) διανομές του. Και..η σχέση του λίνουξ με αυτό το θέμα είναι ποια ακριβώς;
gtroza Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 @status Και leak πότε θα γίνουν τα 8 για να τα πάρουμε μάτι; αν γύρεις το 8, 90 μοίρες φαίνεται ο χρόνος Και..η σχέση του λίνουξ με αυτό το θέμα είναι ποια ακριβώς; είναι γείτονες! @alexzzz όλοι οι γκουρού της τεχνολογίας εδώ μαζεύτηκαν... η ms κάνει μία επιτυχία- μία αποτυχία, θα είναι βαριά, το linux είναι το μέλλον, τις πρωτοπορίες τις κάνει μόνο η apple... 200 τόπικ τα ίδια λέτε, ήταν μια καλή ευκαιρία να τα δούμε και μαζεμένα πολύ σωστό .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 64 και 128 θα ειναι το επομενο λογισμικο της. οι φήμες που είχαν βγει για 128bit ήταν ράδιο αρβύλα αν δεν κάνω λάθος...
Haldol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί, έχουμε hardware 128-bit ώστε να μην είναι ράδιο αρβύλα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 είχε βγει αρκετούς μήνες πριν οπότε κάποιοι μπορεί να το πίστευαν
dyrer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Αν και πλέον είμαι με μηλαράκι, νομίζω ότι πολύ νωρίς και ανυπόστατες εικασίες για το πως θα είναι τα Windows 8. Επίσης πέρασε ανεπιστρεπτί που η microsoft, εβγαλε προβληματικά λειτουργικά, γιατί ήξερε ότι ήταν μονη της και ότι απλά θα πουλήσει. Πλέον εχει σημαντικούς αντιπάλους οπότε θα ξανακάνει το κόλπο με τις ΒΕΤΑ εκδόσεις, να έχει μια γερή βάση και να διορθώνει τα προβληματα πριν την τελική κυκλοφορία. Με τον iMac, απλά ηρέμησα γιατί απλά δουλεύει, επιπλέον ένα καταπληκτικό λογισμικό που αν οι εταιρίες hardware το υποστήριζαν είναι το Linux, βλέπε Ubuntu Καλές γιορτές
FarCry Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω ολους οσους με εκαναν και γελασα!
digekas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω ολους οσους με εκαναν και γελασα! SafeOS... a non-Windows safe operating system by... Microsoft!!! Έχει και πιασάρικη συντομογραφία το ατιμούλικο... S.O.S. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα