KinigosPsixon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα.... λοιπον πολλες ερωτήσεις και απορίες και μάλιστα μπερδεμένες.... η tv μου εχει λογικα mpeg-2 αποκωδικοποιητή (εχω ηχο αλλα οχι εικονα στα ψηφιακα) θελω να αγορασω εναν αποκωδικοποιητή αλλα εχω αυτη την στιγμη αυτες τις αποριες 1) εχω αποκωδικοποιητή για τα nova η ποιότητα θα είναι καλύτερη απο όταν βλέπω τα κανάλια αυτα μέσω nova ? 2) αν οχι θα παω για αγορα αποκωδικοποιητή αλλα υπάρχει μήπως κάποιος απο τον οποίο να μπορώ να βλέπω και τα νοβα μηπως με καποιο τρόπο (καπου διαβασα οτι γινετε δλδ να βλεπω τα nova και τα ψηφιακα ) 3) αυτο δεν νομιζω να γινετε αλλα ψαχνω αυτο το διαστημα για media player μηπως υπαρχει ενα μηχανημα που να καλύπτει ολες τις αναγκες μου??? γιατι αλλιως θα γεμιση ο τοπος (αποκωδικοποιητής nova + αποκωδικοποιητής mpeg-4 + media player ) χαμός θα γίνετε . απο media player απ'οτι κατάλαβα οι πιο συμφερων για αγορά ειναι.. > http://www.amazon.com/gp/product/B002OH382O?ie=UTF8&tag=digmedplagui-20&link_code=as3&camp=211189&creative=373489&creativeASIN=B002OH382O > http://cgi.ebay.co.uk/1080p-HDMI-Wireless-Network-H-264-MKV-HD-Media-Player-/330456883131?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item4cf0c3dfbb#ht_20425wt_905 δεν γνωρίζω μονο αν ενας απο αυτούς ,και οι δύο η κανένας μπορεί να συνδεθεί μεσω wifi με pc (ωστε να περνω απο εκει της ταινίες και να τις βαζω στον σκληρό τους και αν καποιος απο αυτούς μπορει να κανει εγραφή απο την tv .... αυτα . ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.. σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα πολλες οι αποριες ....
yanc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Kατ'αρχην ισως η τηλεοραση σου δεχεται τετοιες καρτες οποτε λυνεται το προβλημα των ψηφιακων. Η ΝΟΒΑ, αν δεν κανω λαθος, "παντρευει" καρτα με αποκωδικοποιητη οποτε νομιμα να παιξεις την καρτα της ΝΟΒΑ σε αλλο δεκτη δε γινεται. Απο τα media players που κοιτας θα διαλεγα το Xtreamer(..εχει και to Wifi που σε ενδιαφερει). Λυσεις που να συνδυαζουν ολα τα παραπανω (εκτος ΝΟΒΑ) ειναι κατι τετοιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ποιοτικο μπορει να ειναι σε καθε τομεα.
KinigosPsixon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Kατ'αρχην ισως η τηλεοραση σου δεχεται τετοιες καρτες οποτε λυνεται το προβλημα των ψηφιακων. Η ΝΟΒΑ, αν δεν κανω λαθος, "παντρευει" καρτα με αποκωδικοποιητη οποτε νομιμα να παιξεις την καρτα της ΝΟΒΑ σε αλλο δεκτη δε γινεται. Απο τα media players που κοιτας θα διαλεγα το Xtreamer(..εχει και to Wifi που σε ενδιαφερει). Λυσεις που να συνδυαζουν ολα τα παραπανω (εκτος ΝΟΒΑ) ειναι κατι τετοιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ποιοτικο μπορει να ειναι σε καθε τομεα. yep τις δέχεται... οποτε οντος παν τα ψηφιακα( μενει μονο η απορια αν οταν βλέπω πχ mega απο τον αποκωδικοποιητή της νοβα ειναι το ιδιο με το αν βλεπω ψηφιακα ,οποτε και δεν αξιζει να αγορασω την καρτα που λες) απο αυτα που δεν κοιταώ???? υπαρχει κατι καλύτερο σε αυτες τις τιμές (100-150ευρω) διαβασα για εναν αποκωδικοποιητή της Crystal Audio o οποιός ειναι mpeg4 και δεχετε και σκκληρους (usb) για αναπαραγωγη ταινιων αλλα κα για εγραφη προγραματων απο την tv ο Xtreamer κανει κατι τέτοιο ? (κατι σαν το pvr δλδ) ευχαριστω για την απαντηση ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.