JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 @nikosspeed Lucky you! Κι εγώ για special ψήνομαι! Επίσης, φένεται οτι βιάζεσαι.. Πολύ χάλι στα ελληνικά.. English for the win! υγ1 : αν η οθόνη σου είναι 23αρα, έχουμε ακριβώς την ίδια υγ2 : κατά το σαββατοκύριακο θα σε κάνω add
nikosspeed Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 @nikosspeed Lucky you! Κι εγώ για special ψήνομαι! Επίσης, φένεται οτι βιάζεσαι.. Πολύ χάλι στα ελληνικά.. English for the win! υγ1 : αν η οθόνη σου είναι 23αρα, έχουμε ακριβώς την ίδια υγ2 : κατά το σαββατοκύριακο θα σε κάνω add 23 είναι οθόνη . πάμε για κάψιμο τώρα . πάρε το special . νομίζω ήταν 5 ευρώ ποιο ακριβό από την κανονική έκδοση . έχει μέσα και κουπόνια για όπλα και booster . αξίζει απλή έκδοση special έκδοση
jim22479 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 την γλωσσα μπορεις να την αλλαξεις αν θες μετα ;
fearwhatnow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Aξιοπρεπεστατα ειναι τα ελληνικα subs.Εκτος αν προτιματε τους Σωτηρακοπουλο-Θαναηλακη.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 23 είναι οθόνη . πάμε για κάψιμο τώρα . πάρε το special . νομίζω ήταν 5 ευρώ ποιο ακριβό από την κανονική έκδοση . έχει μέσα και κουπόνια για όπλα και booster . αξίζει απλή έκδοση special έκδοση Ακριβώς την ίδια έχουμε. Με αντιγράφεις? Ξέρω την διαφορά στην τιμή, απλά όπως προείπα με χαλάει το γεγονός οτι έχει ελληνικά.. Άντε και καλό λιώσιμο.
nikosspeed Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ακριβώς την ίδια έχουμε. Με αντιγράφεις? Ξέρω την διαφορά στην τιμή, απλά όπως προείπα με χαλάει το γεγονός οτι έχει ελληνικά.. Άντε και καλό λιώσιμο. Βάλε Αγγλικά . Μια χαρά είναι και τα Ελληνικά . Εγώ που δεν ξέρω καλά Αγγλικά με βολέψανε πολύ πάντως.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Όχι δεν με κατάλαβες, το εξώφυλλο με χαλάει που έχει ελληνικά.
nikosspeed Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Όχι δεν με κατάλαβες, το εξώφυλλο με χαλάει που έχει ελληνικά. το εξώφυλλο δεν έχει ελληνικά . είναι κάτι σαν κάλυμμα το οποίο γράφει στα ελληνικά (η εξαπάτηση του drake ) με κάλυμμα Link χωρίς κάλυμμα Link
JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Το κάλλυμα εννοώ. Γενικά δεν θέλω πουθενά ελληνικά στα παιχνίδια.. Τέσπα, βγήκαμε κάπως offtopic..
jim22479 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλα ε , εχω χ3στ31 απο την χαρα μου. Μολις γυρισα απο την δουλεια μου και με περιμενε στη πορτα το δεμα με το Uncharted Explorer's edition !! Παω για αααααργοοοοοο, βαααασαααανιιιιιστιιιικοοοοο UNBOXING και κατευθειαν για ξενυχτιιιιι και ας εχω αυριο δουλεια απο τα χαραματα!!!!!
polydoroskatharakis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το απόγευμα τέλειωσα το U3 (Εκστρατεία) στο κανονικό επίπεδο δυσκολίας. Είναι πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι και με άφησε πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό. Τα γραφικά, οι γρίφοι, η υπόθεση είναι όλα καταπληκτικά. Τίποτα λιγότερο από αυτά που περίμενα, η Naughty Dog έκανε φοβερή δουλειά. Θα ήθελα πάντως να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια και σε μερικά σημεία η φυσική του να μην ήταν τόσο scripted. Θα το ξανατελειώσω, φυσικά, ψάχνοντας και για τους υπόλοιπους θησαυρούς - βρήκα περίπου τους μισούς. Το παιχνίδι σε όλα του τα σημεία είναι απόλαυση.
tsakonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ναι συμφωνω, το αποκορυφωμα των αριστουργηματων μολις το τελειωσα και εγω..
gherudos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου μικρό, εγώ παίζω ακόμα το uncharted 2 τουλάχιστον το multiplayer κομμάτι του, το ίδιο θα κάνω και με το Uncharted 3, προς το παρόν πρέπει να τερματίσω το Batman.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα