Tilemaxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 no money for PS3 :( Πούλα το 360! Έτσι έκανα εγώ και δεν το μετάνιωσα. Ήδη τα Uncharted 2, GOW3, MGS4, GT5 απο exclusives με έχουν αποζημιώσει πλήρως.
jim22479 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 παραγγειλα και εγω την εκδοση με την φιγουρα ,το δακτυλιδι και την αγγραφα !! Ενα απο τα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια που εχουν βγει για PS3. Το μοναδικο παιχνιδι που επαιζα σε κονσολα και ηταν και ο λογος που αγορασα playstation ηταν το PRO. Ειναι ενα παιχνιδι που θα μεινει στην συλλογη μου ! Ευγε στα παιδια ...μακαρι να βγει και 4,5,6....
grouspen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PWU-tjHllmY&feature=feedu
jim22479 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 10/10; Κάποιου του άρεσε το παιχνίδι, ε; ε ενταξει , ειναι ωραιο παιχνιδι οπως και να το κανουμε!
tsakonas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 βγηκε στα γνωστα μερη... αντε να ερθει το CFW 45.42 GB
ThrowDOWN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 wtf!!! Μακραν το ποιο ομορφο game που εχω δει σε κονσολα, ευτυχως το gameplay του παραμενει κορυφαιο , και μου φαινεται και μεγαλυτερο απο το 2 . σιγουρη αγορα
grouspen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μόλις μου χτύπησε το τηλ οτι μ το έφεραν!!!! πάω να το πάρω!!!!!!!1 HELL YEAH!!!!!! edit shit!!!! δεν μπαίνουν οι κωδικοί για το Online Και το dlc με τα όπλα, skin κτλ από την special edition. Λογικά γιατί ξεκινάει από αύριο κανονικά.... ξεκινάω το single player και αύριο τα υπόλοιπα.....
gherudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν το πήρες από Αγγλία οι κωδικοί θα λειτουργούν μόνο με UK account.
grouspen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν το πήρα από αγγλία . από εδώ το πήρα . και επειδή είναι γνωστοί από εκεί που είχα κάνει το preorder με πήραν και μου το έδωσαν σήμερα και ας ήταν μια μέρα νωρίτερα . απλά το επίσημο release date είναι αύριο για ευρώπη. .... και λογικά πρέπει να περιμένω διάβασα και στο φορυμ της naughty dog ένας από αγγλία με το ίδιο προβλημα . και του είπαν να περιμένει μέχρι αύριο edit. 1 μέρα μετά τους πήρε τους κωδικούς τώρα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2011 από grouspen
jim22479 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 κανεις δε το ξεκινησε να το παιζει να μας πει εντυπωσεις;
grouspen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 κανεις δε το ξεκινησε να το παιζει να μας πει εντυπωσεις; ξεκίνησα το campaign χτες. έχω παίξει 3 ώρες περίπου. μέχρι εδώ τα σπάει!!!!
nikosspeed Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vH3DhwgeVuU&feature=channel_video_title τράβαγα λίγο σκ@τ@ . βιαζόμουν να παίξω
grouspen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 ο χειρισμος εχει καμια αλλαγη; δεν έχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.... το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν δώσει μεγαλύτερη εμφαση στη μαχη σώμα με σώμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα