johnbond Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Mου βγαζει αυτο το μηνυμα We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. Αυτο συμβαινει επειδη δεν εχω βαλει ακομη τα λεφτα στην καρτα? Πειτε μου να ξερω αμα θα βαλω λεφτα. Μάλλον δεν στέλνει Ελλάδα.Δεν έχει σχέση με την κάρτα.
stratos789 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 προβλημα στο uncharted 3 με τα maps για σας παιδιά. έχω αγοράσει το flashback map pack 1 και μου δούλευε κανονικά αλλά από τότε που βγήκε το update 1.11 δεν μου εμφανίζει καθόλου τις πίστες αυτές για να παίξω.τις έχω ενεργοποιήσει και από το μενού, επίσης δοκίμασα να τις σβήσω και να τις ξανά εγκαταστήσω αλλά τίποτα. μήπως ξέρετε τι συμβαίνει? ευχαριστώ υ.γ έχω στείλει και e-mail στην naughty dog εδώ και 1 μήνα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 χαχαχ αντιγραφή Το Bermuda αντέγραψε το Uncharted 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, εχει ερθει ενας θειος μου και μου ειπε οτι πηρε προσφατα ps3 και μου ειχε φερει και παιχνιδι το uncharted 3 να μου δειξει κατι! Το game ειναι η ελληνικη εκδοση και μου ειπε πως θελει να το γυρισει στα ελληνικα αλλα δεν ξερει και πως εχει φαει τον κοσμο στα μενου και ακομα τιποτα! Εγω εν τω μεταξυ ειμαι ασχετος με ps3 και θελει να τον βοηθησω να βαλει ελληνικα! Μου ειπε πως εχει περασει ηδη 3 πιστες! Μπορει καποιος υπευθυνα να μου πει που θα βρω την ρυθμιση; Μηπως θελει διαγραφη του saved game και παλι απο την αρχη για να αλλαξη η γλωσσα;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο υπότιτλους ελληνικούς έχει.Ναι αλλα σε ενα βιντεο στο yt ειδα ολο εκτος απο την ομιλια των χαρακτηρων στα ελληνικα! Μπορει τουλαχιστον να με καθοδιγησεις;
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλα σε ενα βιντεο στο yt ειδα ολο εκτος απο την ομιλια των χαρακτηρων στα ελληνικα! Μπορει τουλαχιστον να με καθοδιγησεις; Δυστυχώς δεν μπορω μιας και δεν ειμαι κατοχος ps3, απλα ετυχε να γνωριζω αυτο. Στην θεση σου θα διαβαζα το manual μπας και λεει τιποτα και θα εψαχνα στις ρυθμισεις του παιχνιδιου.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν μπορω μιας και δεν ειμαι κατοχος ps3, απλα ετυχε να γνωριζω αυτο. Στην θεση σου θα διαβαζα το manual μπας και λεει τιποτα και θα εψαχνα στις ρυθμισεις του παιχνιδιου.Το manual δεν λεει τπτ, και μονο το παιχνιδι εχει δεν εχει και την κονσολα μαζι
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Το manual δεν λεει τπτ, και μονο το παιχνιδι εχει δεν εχει και την κονσολα μαζι Εγω λεω για τις ρυθμισεις του παιχνιδιου. Εισαι σιγουρος οτι ειναι η ελληνικη εκδοση του παιχνιδιου;
naruto14 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Στις ρυθμίσεις πας στην Γλώσσα και αλλάζεις. Και δεν έχε διαλογους στα ελληνικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στις ρυθμίσεις πας στην Γλώσσα και αλλάζεις. Και δεν έχε διαλογους στα ελληνικά. Μα πρέπει να έχει αλλιώς είναι εκτός Ελλάδας. Όσο αναφορά Ελληνική ομιλία, δεν έχει. Μόνο Ελληνικούς υπότιτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα