johnbond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τελειώσα και το 3... Το νοίκιασα και αναγκάστηκα να τερματίσω σε 2 μέρες. Μου φάνηκε πιο εύκολο απο το 2.Μπορεί γιατί στο 2 δεν ήξερα το χειρισμό και γενικά το κλίμα. Σε γραφικά είναι πολύ καλύτερο απο το ήδη καλό 2. Και σε δράση μακράν καλύτερο. Αλλά το σενάριο ιδιαιτερα φτωχό. Τώρα μένει να παίξω το 1.. Φοβάμαι οτι θα απογοητευτώ απο τα γραφικά μετά το 3..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 To 3 μπορώ να πω οτι ήταν το πιο έυκολο απο το 1 και το 2. Μιλάω με επιλεγμένο το μικρότερο βαθμό δυσκολίας και στα 3
mtzs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 To 3 μπορώ να πω οτι ήταν το πιο έυκολο απο το 1 και το 2. Μιλάω με επιλεγμένο το μικρότερο βαθμό δυσκολίας και στα 3 Συμφωνω απολυτα. ακομη και στο πιο δυσκολο επιπεδο ειναι το ευκολοτερο απο τα 3
sugarias9735 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 παιδια καλησπερα εχω κολλησει στο Uncharted 3 στο σημειο που ειμαι σε μια αιθοουσα και εχει μια πορτα ποθ την κρατανε 2 αγαλματα και δεξια και αριστερα εχει απο 2 αγαλματα που κρατανε εναν μηχανησμο στο κεντρο και λιγο δεξια εχειενα πολυελαιο πεσμενο και ανεβενω μια σκαλα τραβαω εναν μοχλο και μετα κρεμομαι απο εναν πολυελεο αλλα δεν κρεμιεμε απο καπου για να παω απεναντι τι πρεπει να κανω ας μου πει καποιος λεπτομερος ευχαρηστω αυτο διαδραματιζετε στην ερημο μεσα στην πολη αφου σκοτωσα ολλους και κατεστρεψα τα οχηματα με rpg
johnbond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 παιδια καλησπερα εχω κολλησει στο Uncharted 3 στο σημειο που ειμαι σε μια αιθοουσα και εχει μια πορτα ποθ την κρατανε 2 αγαλματα και δεξια και αριστερα εχει απο 2 αγαλματα που κρατανε εναν μηχανησμο στο κεντρο και λιγο δεξια εχειενα πολυελαιο πεσμενο και ανεβενω μια σκαλα τραβαω εναν μοχλο και μετα κρεμομαι απο εναν πολυελεο αλλα δεν κρεμιεμε απο καπου για να παω απεναντι τι πρεπει να κανω ας μου πει καποιος λεπτομερος ευχαρηστω αυτο διαδραματιζετε στην ερημο μεσα στην πολη αφου σκοτωσα ολλους και κατεστρεψα τα οχηματα με rpg Δεν θυμάμαι που λες,αλλά αν γράψεις στο youtube uncharted 3 chapter walkthrough θα δεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις... Δίπλα στο chapter γράψε το νούμερο που βρίσκεσαι.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Όσοι το τερματήσατε στο normal, σας ξεκλειδώθηκε η crushing δυσκολία? Ή πρέπει στο hard όπως και τα δύο προηγούμενα?
mados Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τελειώσα και το 3... Το νοίκιασα και αναγκάστηκα να τερματίσω σε 2 μέρες. Μου φάνηκε πιο εύκολο απο το 2.Μπορεί γιατί στο 2 δεν ήξερα το χειρισμό και γενικά το κλίμα. Σε γραφικά είναι πολύ καλύτερο απο το ήδη καλό 2. Και σε δράση μακράν καλύτερο. Αλλά το σενάριο ιδιαιτερα φτωχό. Τώρα μένει να παίξω το 1.. Φοβάμαι οτι θα απογοητευτώ απο τα γραφικά μετά το 3.. Θα συμφωνησω και γω οτι το 3 ειναι πιο ευκολο απο το 2 και περιεχει καλυτερα γραφικα οντας πιο προσφατη κυκλοφορια. Ομως θεωρω οτι το 2 ειναι το καλυτερο παιχνιδι αυτης της σειρας. To 3 μπορώ να πω οτι ήταν το πιο έυκολο απο το 1 και το 2. Μιλάω με επιλεγμένο το μικρότερο βαθμό δυσκολίας και στα 3 Αυτη ειναι η αληθεια. Νομιζω ομως οτι απο ολα τa uncharted αυτο που περιειχε τον μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας ειναι το 1. Όσοι το τερματήσατε στο normal, σας ξεκλειδώθηκε η crushing δυσκολία? Ή πρέπει στο hard όπως και τα δύο προηγούμενα? Πιστευω οτι πρεπει να το τελειωσεις στο hard οπως και τα αλλα, αν και εγω προσωπικα το ξεκινησα στο hard και μετα το τερματισα κανονικα στο crushing.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησα να το παίζω για 2η φορά ...Το παιχνίδι δεν υπάρχει.εχω φτάσει στο 5ο κεφάλαιο εκεί που πάει στην ζούγκλα της ανατολικής Γαλλίας .Τι γραφικάρες είναι αυτές! Δε το χορταίνω με τίποτα
steveevo Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Kαλησπερα παιδια βρηκα τηω explorer edition του uncharted 3 55ευρω απο το αμαζον λετε να ειναι fake? http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0053OOEAA/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=usedΣκεφτομαι να την αγορασω.
johnbond Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Απο ένα ποσό και κάτω δε σε πιάνει το τελωνείο. Για 55$ θα είσαι άτυχος αν ασχοληθούν μαζί σου. Αλλά να ζητήσεις η αποστολή να γίνει με USPS αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.
steveevo Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Mου βγαζει αυτο το μηνυμα We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. Αυτο συμβαινει επειδη δεν εχω βαλει ακομη τα λεφτα στην καρτα? Πειτε μου να ξερω αμα θα βαλω λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα