kjtzemis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 εγω ειμαι ακομα στο 1!το 2 ουτε καν τοχω βαλει στην κονσολα γτ ειπα πρωτα να τερματισω το πρωτο και μετα!αλλα μου την εχει δωσει οπως ειπε ενας φιλος παραπανω πολυ πιστολιδι πεφτει ρε παιδια δεν προλαβαινεις να κουνιθεις ξεκινανε μπαμ μπουμ ειπε ωραιο το πιστολιδι αλλα λιγο λιγοτερο δεν θα με χαλαγε!!!(προσωπικη μου αποψη φυσικα!!! ρε panther τι λιωσιμο τραβηξες ρε φιλε και το τελειωσες σε 2 μερες?
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι λιώσιμο, είναι οτι το παιχνίδι σε κολλάει.
kjtzemis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι λιώσιμο, είναι οτι το παιχνίδι σε κολλάει. μπορει να ειναι και οπως το λες!τα καλυτερα λογια τα εχω ακουσει για το 2 και για το 3!για το ενα εχω ακουσει καλα λογια αλλα οχι οπως για τα αλλα δυο!εμενα προσωπικα δεν με εκανε να κολλησω...το πρωτο τουλαχιστον :/
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Απο τα δύο πρώτα που έπαιξα, προσωπικά το 1ο μου άρεσε πιο πολύ. Όταν με το καλό πάρω και το 3 και το παίξω, ίσως να αλλάξω γνώμη.
mtzs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 σαν gameplay θα προτιμουσα τα 2 πρωτα και ισως να κλινω περισσοτερο στο 1. το 3 μου φανηκε πολυ ευκολο αλλα ειναι κορυφαιο στα γραφικα. Το 2 απλα συνδυαζε πολυ καλα γραφικα και gameplay
mtzs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Υποκειμενικο ειναι αυτο. για μενα το 1, μετα το 2, και τελευταιο το 3 Με τη σειρα που βγηκαν δηλαδη
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ρε panther τι λιωσιμο τραβηξες ρε φιλε και το τελειωσες σε 2 μερες? χχαχαχα . το νοίκιασα απο ένα μαγαζί και δεν ήθελα να χρεωθώ πολλά € για αυτό το τερμάτησα τόσο γρήγορα .κανονικά κάνω 12 -14 μέρες να τερματίσω ένα παιχνίδι 3 € μόνο ,μου κόστησε το νοίκιασμα,αντι να δώσω 55€ να το αγοράσω
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 μια χαρα!! τι 55?70Ε εχει στην αγορα εκτος και αν το αγορασεις απο κανα ebay και σου βγει γυρω στα 40Ε!! δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου την εχει σπασει το uncharted 1 εχω τωρα κατι μερες (δεν το παιζω καθε μερα) εχω κολλησει σε μια μακακια στο 6 chapter νομιζω πηδαω μεσα σε εναν χωρο που εχει νερο κατω και ξεκινανε και μου την πεφτουνε απο παντου...μενω απο πυρομαχικα και μεχρι να παω στον αλλον να του τα παρω μεχουνε φαει λαχανο...δεν μπορω να το περασω :@
mtzs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Απο 40 ευρω ξεκιναει η αγγλικη εκδοση. Επειδη αυτο που 'αγορασα" εγω ειχε και ελληνικη υποστηριξη (αρκετα καλη μπορω να πω) μετα το 2ο chapter το γυρισα στα αγγλικα γιατι μου την εσπαγε να παιζω παιχνιδι στα ελληνικα Αυτα βεβαια ειναι καθαρα υποκειμενικα γουστα. αλλα δεν αλλαζει κατι στο gameplay αν παρεις κατι με 40 ευρω αντι για 50 http://www.skroutz.g...-Deception.html
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/uncharted-3-ps3-/180800864484?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item2a189240e4
oldermania Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 πολυ δυσκολη η πιστα στη συρια με αυτους απεναντι που πυροβολουν 3 μερες παιδευομαι
johnbond Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι τελευταίες μέρες παίζω το 2 στο multiplayer στο internet. Είναι πολύ καλό και πιστεύω οτι θα παίζω για αρκετό καιρό αλλά είναι πολύ καλοί οι αντίπαλοι.. Τα boosters που έχουν κάνουν μεγάλη διαφορά;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 πολυ δυσκολη η πιστα στη συρια με αυτους απεναντι που πυροβολουν 3 μερες παιδευομαι σε ποιο επίπεδο δυσκολίας το παίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα