vinso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Στο δήμο μου ο δήμαρχος έβαλε δωρέαν Wifi αλλα επειδή είμαι κάπως μακρυά απο τα Spots και το σπίτι μου ειναι απο πέτρα(70cm πάχος τοίχου) δε ποιάνω μέσα στο σπίτι.Σκέφτομαι λοιπών να αγοράσω μια εξωτερική κεραία και να τη συνδέσω με ένα wifi router μέσα στο σπίτι.Μπορεί να μου προτίνει κάποιος κάτι;
takos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει οπτική επαφή με το wifi spot?, διαλεξε καποια λιση απο αυτες. ext wifi 2.4G Θες και 2 utp, της κατάλληλες ρυθμίσεις και είσαι οκ. κατι σε Ubiquiti.
vinso Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ....εχω βρεί 2-3 προΐόντα αλλα ψάχνω να τα παραγγείλω απο Ελλάδα....Thanks Again....
pournaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Να εχεις υποψιν σου οτι η αποσταση μεταξυ κεραιας και ρουτερ δεν πρεπει να ξεπερνα το 1-2 μετρα για να μην εχεις σοβαρες απωλειες, αλλα και για να μην πληρωσεις χρυσο το καωδιο κεραιας. Που σημαινει οτι κατα 99% το το ρουτερ θα το βαλεις εξω (καλο ειναι μεσα σε ενα ηλεκτρολογικο κουτι πανω στο στυλο), και εκει θα του στειλεις ρευμα και utp.
vinso Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το μέγιστο μήκος του καλωδίου μάλλον θα είναι 1,5 μέτρο,δε πιστεύω να τα υπερβεί.Το router θα το έχω μέσα στο σπίτι...
Mika Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 το ρουτερ θα ειναι μεσα, η κεραια εξω, και το καλωδιο που θα τα συνδεει θα ειναι μονο 1,5 μετρο; αν μπορεις να το μονταρεις ετσι καλως.
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 η λύση είναι μια και απλή Bullet 2 με directional panel ή μια grid στους 2.4 Ghz και ένα μεγάλο utp κόστος κάτω από 100e όλα μαζί στο skroutz θα τα βρεις όλα σε ελληνικά μαγαζιά
serafeim80 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 η λύση είναι μια και απλή Bullet 2 με directional panel ή μια grid στους 2.4 Ghz και ένα μεγάλο utp κόστος κάτω από 100e όλα μαζί στο skroutz θα τα βρεις όλα σε ελληνικά μαγαζιά στο aerial.net βρήκα αυτά: Bullet2 802.11b/g AP-CPE στα 28,89€ , 2.4GHz 10dBi Flat Panel στα 12€ περίπου και 15v 1.0A Power Supply + PoE Injector LEDs - Wallplug στα 4,07€ είναι όλα αυτά συμβατά? (γιατί είμαι και λίγο άσχετος)χρειάζομαι και ένα καλώδιο ethernet.είναι δύσκολη η εγκατάσταση και η ρύθμιση στον υπολογιστή μου? Αν έχεις την ευγένεια στείλε μου email στο [email protected] για να με κατατοπίσεις επακριβώς! ευχαριστώ
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ναι μια χαρά είναι όλα όσα βρήκες και θα χρειαστείς και 2 καλώδια Ethernet ένα από το injector στο bullet και ένα από το injector στο switch ή pc σου η εγκατάσταση δεν είναι τίποτα σαν να ρυθμίζεις ένα απλό AP το bullet έχει οδηγίες
koulis20 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω προτεινω Ubiquiti αν βρεις το nanostation Loco2 που ειναι και φτηνο και σε ογκο μικρο θα κανεις την δουλεια σου φτηνα και απο αποδοση super. Βασικη προιποθεση να υπαρχει οπτικη επαφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.