Προς το περιεχόμενο

20% εκπτωση στα Carrefour σε ολες τις κονσολες

anagnoct

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε αδερφέ.. σίγουρα ήταν η κονσόλα, ή πήρες το Wii-Fit?

δεν παίζει κονσόλα στα 96.. ή λάθος είχαν κάνει, ή λάθος προϊόν πήρες..

Το Wii-Fit ήταν δυστυχώς στα 99 € προ έκπτωσης :( και η άσπρη κονσόλα πακέτο Wii pack στα 96 € :D :D :D (υπόψιν είναι η παλιά έκδοση χωρίς το plus controller και το sport resort, άλλα σε τέτοια τιμή δεν το σκέφτηκα καθόλου) Τη μαύρη και την κόκκινη όπως ανέφερα και παραπάνω τις είχαν στις κανονικές τιμές που αναφέρει και το φυλλάδιο προ έκπτωσης

Όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμα υπήρχαν μόνο δύο κομμάτια διαθέσιμα (το ένα το τσίμπησα εγώ), οπότε έμενε μόνο ένα. Αν τώρα μέχρι να επιστρέψω και να ποστάρω εξαφανίστηκε και το τελευταίο κομμάτι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση με τέτοια τιμή...

Για να πω την αμαρτία μου στο ταμείο με το που έβγαλε την τελική τιμή 76,80€, σκέφτηκα να ξαναμπώ στο κατάστημα να πάρω και την τελευταία για μένα ή για να την σπρώξω, αλλά τελικά κρατήθηκα αφού εμένα θα μου ήταν μάλλον αχρείαστη.

τσάμπα βόλτα

Αφού πέρασες από το κατάστημα θα είδες ότι δίπλα στο κόκκινο wii τέρμα κάτω ράφι ήταν και το καρτελάκι με την τιμή του άσπρου πακέτου

Δημοσ.

milios, δεν είμαι στη γειτονιά σου.

Σε άλλο καρφουρ πηγα εγώ, μπας και τσιμπησω κι εγω κανένα στη φτήνια, αλλα δεν..!

Ωραία, καλή αγορά έκανες πάντως

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι το κάθε μαγαζί έχει διαφορετικές τιμές στο ίδιο προϊόν, ανάλογα με το στοκ που υπάρχει.

Πήρα το πακέτο wii-feet plus από Άγ.Στέφανο με 39€ (49€ αρχική-20%)και το παιχνίδι μόνο του (χωρίς το boart δηλ.)

το είχε 5€-20% στα 4€! (είχε 2-3 ακόμα).

Μου έχει τύχει και σε άλλα προϊόντα να υπάρχει άλλη τιμή από carrefour σε carrefour.

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι το κάθε μαγαζί έχει διαφορετικές τιμές στο ίδιο προϊόν, ανάλογα με το στοκ που υπάρχει.

Πήρα το πακέτο wii-feet plus από Άγ.Στέφανο με 39€ (49€ αρχική-20%)και το παιχνίδι μόνο του (χωρίς το boart δηλ.)

το είχε 5€-20% στα 4€! (είχε 2-3 ακόμα).

Μου έχει τύχει και σε άλλα προϊόντα να υπάρχει άλλη τιμή από carrefour σε carrefour.

χρονια το λεμε,Θεσσαλονικη ας πουμε αν θες να κυνηγησεις προσφορα καρφ εκτος φυλλαδιου,

πας τουλ.σε 2 μαγαζια τους...

Δημοσ.

Προφανώς από λάθος.

Εχει νομίζω άλλο ενα στον Αγ. Στέφανο.

μαλλον καποιος τυχερος προλαβε και το πηρε!!

μολις μιλησα μαζι τους και μου ειπαν δεν εχουν..(για το balance board με wii fit plus..)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα αυτά πως σας φαίνονται σαν αγορες?

http://cgi.ebay.co.u...#ht_1880wt_1141

http://cgi.ebay.co.u...#ht_1880wt_1141

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει παιχνίδι στο wii παρόμοιο με το buzz του playstation?

Και εγω θελω να μαθω αν υπαρχει buzz για το wii..

Δημοσ.

μαλλον καποιος τυχερος προλαβε και το πηρε!!

μολις μιλησα μαζι τους και μου ειπαν δεν εχουν..(για το balance board με wii fit plus..)

εχει κι άλλα παράξενα.

πχ παλιες μπαταριες 1600 τεσσερισ με φορτιστη 9 ευρω

• Moderators
Δημοσ.

εχει κι άλλα παράξενα.

πχ παλιες μπαταριες NiMh 1600mAh τεσσερισ με φορτιστη 9 ευρω

Αυτο εχει παιξει και στα 5 ευρω καποιες φορες, 9€ εχει παντου (και στα αλλα καρφουρ της Αθηνας - δεν ειναι κατι το παραξενο) wink.gif

Δημοσ.

Αυτο εχει παιξει και στα 5 ευρω καποιες φορες, 9€ εχει παντου (και στα αλλα καρφουρ της Αθηνας - δεν ειναι κατι το παραξενο) wink.gif

πολύ χρησιμο να τα λες αυτά

γιατί φαίνεται ότι πραγματίκά δεν έχουν καλές προσφορές μερικά carrefour.

Γενικά πιο λες ότι ειναι το καλύτερο?

Δημοσ.

Στην Πάτρα βρήκα ένα kinect αλλά δυστυχώς δεν ίσχυε η προσφορά για αυτό, μόνο για κονσόλες (ή bundles) και παιχνίδια :-(

Από την άλλη το είχε 159€, με 20% έκπτωση θα πήγαινε στα 127,20€. Στο skoutz ξεκκινάει από τα 139€, δεν είναι τρελή διαφορά.

Δημοσ.

Ξερει κανενας αν υπαρχει πουθενα xbox χωρις kinect?

Στον Γερακα δεν εχει... :(

Ποια είναι η τιμή του XBOX με το Kinect με την έκπτωση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...