Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οπως ειπε/εγραψε ο respect_jabar σε αλλο τοπικ υπαρχει 20% και για κονσολες και για παιχνιδια... Ας τα κανει καποιος merge τα 2 τοπικ, και απλα να βαλει στον τιτλο και ημερομηνιες...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 20% λοιπον και οι κονσολες και οι τιτλοι παιχνιδιων αλλα ΚΑΙ τα μη ηλεκτρονικα παιχνιδια για τα οποια ρωτησε ο Strategos
elenad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι για την κονσόλα wii fit plus αλλά δεν μου λένε τιμή από το τηλέφωνο ενώ τα περισσότερα προϊόντα τους τα έχουν στο site τους στον τομέα του ηλ.καταστήματος με τις τιμές τους... Έχει δεί κάποιος πόσο έχουν το wii fit plus console στα carrefour?
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι για την κονσόλα wii fit plus αλλά δεν μου λένε τιμή από το τηλέφωνο ενώ τα περισσότερα προϊόντα τους τα έχουν στο site τους στον τομέα του ηλ.καταστήματος με τις τιμές τους... Έχει δεί κάποιος πόσο έχουν το wii fit plus console στα carrefour? Yπαρχουν διαφορες τιμων απο καταστημα σε καταστημα παρα πολλες φορες. Παρε σε συγκεκριμενο καταστημα και οχι στα κεντρικα. Παντως δεν το εχω δει, μπορει απλα να μην το εχουν.
elenad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πήρα και στα 3 της Θεσσαλονίκης και δεν μου λένε την τιμή γιατί: 'είναι η πολιτική του καταστήματος' ενώ στο site τους βλέπεις τις τιμές για το 90% των προϊόντων από τις αγορές online...στα κεντρικά δεν έχουν τις τιμές.
Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι για την κονσόλα wii fit plus αλλά δεν μου λένε τιμή από το τηλέφωνο ενώ τα περισσότερα προϊόντα τους τα έχουν στο site τους στον τομέα του ηλ.καταστήματος με τις τιμές τους... Έχει δεί κάποιος πόσο έχουν το wii fit plus console στα carrefour? Μπορεις να το εξηγησεις λιγακι αυτο... Δηλαδη θελεις κονσολα wii μαζι με το "παιχνιδι" wii fit plus?ή μηπως θελεις το Wii Fit Plus with Balance Board?
coyote2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 199 εχουν ολα τα wii στο carrefour Γερακα! τα κοκκινα εχουν 199
elenad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 @genatos: έχω το wii ήδη & θέλω να πάρω (αν βγει φθηνότερα από amazon) το wii fit plus console (το εξάρτημα για τα πόδια+το παιχνίδι wii fit plus)
Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 τα κοκκινα εχουν 199 Και τα ασπρα στον Γερακα τοσο εχουν...199Ε... Κατα καιρους μπορει να βρεις και με 189Ε αλλα το προηγουμενο Σαββατο ηταν στα 199Ε. @genatos: έχω το wii ήδη & θέλω να πάρω (αν βγει φθηνότερα από amazon) το wii fit plus console (το εξάρτημα για τα πόδια+το παιχνίδι wii fit plus) Αρα θελεις το Balance Board και το παιχνιδι. Νομιζω οτι ο Balance Board θεωρειται περιφερειακο και οχι κονσολα. Κατι σαν να λεμε μια τιμονιερα για το ps3 και αρα δεν ανηκε στο -20%. Αυριο λογικα θα περασω μηπως παρω το κοκκινο wii και θα κοιταξω να σου πω σιγουρα!
coyote2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και τα ασπρα στον Γερακα τοσο εχουν...199Ε... Κατα καιρους μπορει να βρεις και με 189Ε αλλα το προηγουμενο Σαββατο ηταν στα 199Ε. Αρα θελεις το Balance Board και το παιχνιδι. Νομιζω οτι ο Balance Board θεωρειται περιφερειακο και οχι κονσολα. Κατι σαν να λεμε μια τιμονιερα για το ps3 και αρα δεν ανηκε στο -20%. Αυριο λογικα θα περασω μηπως παρω το κοκκινο wii και θα κοιταξω να σου πω σιγουρα! τα psp που θα εχουν λογικά θα είναι από αυτά που δε σπάνει... καθώς πολύ καινούργια.... Λετε αν πάρω αυτό με το fifa δωρο που είναι πιο παλιό να σπάει κιόλας?
wakabanka Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 τα psp που θα εχουν λογικά θα είναι από αυτά που δε σπάνει... καθώς πολύ καινούργια.... Λετε αν πάρω αυτό με το fifa δωρο που είναι πιο παλιό να σπάει κιόλας? Οτι psp εχει βγει τους τελευταιους 6+ μηνες δε παιρνει custom firmware.Μαλλον προκειται να κυκλοφορησει πριν τα Χριστουγεννα κατι για αυτα με 6.20 και μερικες μερες/εβδομάδεs αργοτερα για 6.30,31,35.Το 6.30 απο τι ειδα στο google βγηκε τελη Ιουνιου οποτε αν βρεις καποιο πιο παλιο bundle απο τοτε (ισως αυτο με το fifa αν ειναι το world cup 2010) ισως σε λιγες μερες να'σαι κομπλε.Παντως αν το βρεις σε καλη τιμη για μενα παρ΄το τωρα γιατι μετα πεφτεις παλι σε λουμπα,θα βγαλουν καινουργια firmware και θα'σε στο περιμενε για μήνες.
coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Οτι psp εχει βγει τους τελευταιους 6+ μηνες δε παιρνει custom firmware.Μαλλον προκειται να κυκλοφορησει πριν τα Χριστουγεννα κατι για αυτα με 6.20 και μερικες μερες/εβδομάδεs αργοτερα για 6.30,31,35.Το 6.30 απο τι ειδα στο google βγηκε τελη Ιουνιου οποτε αν βρεις καποιο πιο παλιο bundle απο τοτε (ισως αυτο με το fifa αν ειναι το world cup 2010) ισως σε λιγες μερες να'σαι κομπλε.Παντως αν το βρεις σε καλη τιμη για μενα παρ΄το τωρα γιατι μετα πεφτεις παλι σε λουμπα,θα βγαλουν καινουργια firmware και θα'σε στο περιμενε για μήνες. η τιμή είναι κοντά στα 139 ευρω... αλλά μπορώ να βάλω νομίζω κάποιους emulator σε όλα
wakabanka Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 η τιμή είναι κοντά στα 139 ευρω... αλλά μπορώ να βάλω νομίζω κάποιους emulator σε όλα Οντως(oxι ομως του ps1) και χρείαζεσαι κι ενα συγκεκριμενο παιχνιδι απ'οτι ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.