geosidi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα σας περιγράψω λίγο αναλυτικά την χρήση για την οποία προορίζονται οι αγορές που θέλω να κάνω,σε περίπτωση που υπάρχει κάτι συνδυαστικό. Στον χώρο μου δεν υπάρχει κάλυψη από ραδιοφωνικό σήμα επομένως ψάχνω για συσκευή η οποία να παίζει σταθμούς μέσω internet (ουσιαστικά θέλω να πιάνω τους ελληνικούς σταθμούς,οι οποίοι στην πλειοψηφία τους εκπέμπουν διαδικτυακά πλέον) έχοντας την δυνατότητα να την συνδέσω σε ενισχυτή.Το αναφέρω αυτό γιατί έχω βρει πολλές συσκευές που παίζουν internet radio όμως έχουν ενσωματωμένα δικά τους ηχεία χωρίς καμία θύρα εξόδου ήχου. Μέχρι εδώ η πιο ιδανική λύση φαντάζει ένας media player υποθέτω ο οποίος θα περιλαμβάνει και internet radio.Ψάχνω όμως για συσκευή η οποία θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την τηλεόραση,δεν θα χρειάζεται να μπαίνω στο menu για να επιλέγω σταθμούς κλπ., αλλά να μπορώ να αποθηκεύω σταθμούς στην μνήμη και να το χειρίζομαι ανεξάρτητα (μέσω δικής του οθόνης π.χ). Παράλληλα ψάχνομαι κ για την αγορά ενός media player αυτό το καιρό,επομένως αν υπάρχει κάτι συνδυαστικό θα ήταν η τέλεια λύση. Οι συσκευές θα συνδέονται ασύρματα. Περιμένω προτάσεις!
geosidi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει αυτό που ζητάω ή δεν έχω γίνει κατανοητός;;
chios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 με δική του οθόνη είναι λίγο δύσκολο να βρεις δες αυτό http://www.xtreamer.net/xtreamer/overview.aspx
deschri Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει το Logitech sqeezebox touch που είναι ο,τι ζητας για internet radio και μουσικα αρχεια ,αλλα δεν κανει για ταινιες . Υποστηριζει μονο μουσικα αρχεια και φωτογραφιες. Παντως αρκετοι που το έχουν παρει είναι πολυ ευχαριστημενοι. Δεν ξερω και σε τι τιμη ψαχνεις γιατι κοστιζει απο 250-310 ευρω ανλογα απο που θα ψωνισεις . Παντως φαινεται ωραιο gadgetaki.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.