fireflies Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ουτε εξωσωματικη θα εκανα. αμα δεν μπορω να κανω παιδια παει να πει οτι υπαρχει λογος που δεν μπορω, τα γονιδια μου δεν ειναι αρκετα καλα. οι εγωισμοι περισευουν. Επίσης εγώ έχω μυωπία εκ γενετής. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει, γιατί να βάλω γυαλιά/φακούς επαφής? Ας μην βλέπω καθόλου καλύτερα, θα είναι λιγότερο εγωιστικό.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης εγώ έχω μυωπία εκ γενετής. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει, γιατί να βάλω γυαλιά/φακούς επαφής? Ας μην βλέπω καθόλου καλύτερα, θα είναι λιγότερο εγωιστικό. Ναι αλλα εγω σε τρωω,διοτι εχω κανει λαιζερ.Αρα τον γλυτωσα τον Καιαδα.Φυσικα ειμαι αριστεροχειρας αρα μαλλον ως αφυσικος που ειμαι μαλλον το κοβω να τρεχω προς Σπαρτη μερια για να αυτοτιμωρηθω... Παντως τωρα σοβαρα θυμηθηκα το ντοκυμαντερ που λεει το παλληκαρι απο πανω.Ειναι ενας ειδος πτηνου στο οποιο η μανα την κανει με το που τα γενναει κ ο πατερας μενει μεχρι την ενιλικιωση στα νεογνα!Το ειχα δει στο BBC
scullyist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παντως τωρα σοβαρα θυμηθηκα το ντοκυμαντερ που λεει το παλληκαρι απο πανω.Ειναι ενας ειδος πτηνου στο οποιο η μανα την κανει με το που τα γενναει κ ο πατερας μενει μεχρι την ενιλικιωση στα νεογνα!Το ειχα δει στο BBC Το παληκάρι εντωμεταξύ, τελευταία φορά που το τσέκαρε κουβαλούσε αιδοίο, αλλά σε συγχωρώ γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε μεγαλόψυχες από τη φύση μας
chill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Προτιμώ ghey dads παρά γυναίκες που μου δίνουν την αίσθηση πως έχουν 30 μέρες τον μήνα περίοδο
Arcanaloth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Evabb, έγραψες απίστευτα πράγματα σ' αυτό το τόπικ και επειδή δεν σε έχω για χαζή γενικά, υποθέτω ότι μάλλον βιαστικά απάντησες κάτι χωρίς να το καλοσκεφτείς και μετά αναγκάστηκες να το υπερασπιστείς με ακόμα πιο ακραία παραδείγματα. Η "λογική" σου έχει μια βάση και ίσως μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει. Εμένα π.χ. μου φαίνεται αφύσικο που ανάπηροι το παίζουν ορειβάτες, ο τύπος εκείνος που δεν έχει ούτε χέρια ούτε πόδια αλλά ένα μικρό "πλοκάμι" το παίζει ποδοσφαιριστής, σέρφερ ή και εγώ δεν ξέρω τι και όλοι βγαίνουν και λένε "αχ η δύναμη της θέλησης, τι ήρωας!" κτλ. Όλοι σίγουρα δεν είμαστε για όλα. Δεν είναι κακό αυτό, ούτε είναι κακό να το αποδεχόμαστε. Ο καθένας άλλες δυνατότητες και ικανότητες έχει. Σαφέστατα και αν ο άλλος δεν έχει πόδια αλλά γουστάρει να σκαρφαλώνει βουνά, δεν είμαι εγώ αυτός που θα του το απαγορεύσω ή που θα τον κρίνω, απλά γνώμη μου είναι πως περισσότερο το κάνει για να το κάνει και όχι για κάποιον άλλο λόγο. Εσύ πήγες όμως τελείως στα άκρα. Τι πάει να πει "φυσικό" και "νορμάλ"; Τι πάει να πει "στην φύση αυτό δεν υπάρχει". Πήρες ήδη μερικές καλές απαντήσεις. Αν σπάσω το πόδι μου; Να μην πάω νοσοκομείο; Αν έχω μυωπία; Αν χρειαστώ μια απλή εγχείριση που θα μου σώσει την ζωή; Και πού είναι το τέρμα σ' αυτόν τον τρόπο σκέψης; Ο μοναδικός λόγος που επιβιώνουμε σήμερα είναι επειδή χτίσαμε πόλεις, προστατευόμαστε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μπορούμε να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλο. Το φυσικό θα ήταν να ζούμε στα βουνά γυμνοί και να τρώμε ωμό κρέας που έχουμε σκοτώσει με τα νύχια και τα δόντια μας. Με λίγα λόγια "απόλυτα φυσικό" δεν υπάρχει. Καθημερινά χιλιάδες πράγματα αντίθετα από αυτό που ορίζει η φύση κάνουμε. Γιατί αν μπορείς με ένα χάπι να μείνεις έγκυος να μην το πάρεις αν από μόνη σου δεν μπορείς; Επειδή ένα από τα εκατομμύρια πράγματα που μπορούσαν να πάνε στραβά στο dna σου αποφάσισε να πάει; Γιατί να μην δει ένας τυφλός; Να περπατήσει ο ανάπηρος; Να ακούσει ο κουφός; Γιατί να μην πάρω ένα παυσίπονο αν έχω πονοκέφαλο; Μην θεοποιούμε την φύση. Ό,τι είναι φυσικό δεν είναι απαραίτητα και το ιδανικό. Ένα μέτρο, μια κατεύθυνση, όντως πρέπει να παίρνουμε από την φύση, αλλά μέχρι εκεί. Δύο άντρες είναι ικανότατοι τέλος να μεγαλώσουν ένα παιδί. Όπως και δύο γυναίκες, όπως και 1 άτομο μόνο του. Ούτε gay θα γίνει το παιδί, ούτε τίποτα. Το αν θα μεγαλώσεις σωστά ένα παιδί δεν εξαρτάται από το αν είσαι straight, gay ή ό,τιδήποτε αλλά από το αν το αγαπάς και αν έχεις σωστή παιδεία ο ίδιος. Οι κοινωνικές συμβάσεις αλλάζουν κάθε μέρα, πράγματα που ήταν εξωφρενικά, "αφύσικα", παράνομα, αδιανόητα πριν 10,15,20 χρόνια, σήμερα τα θεωρούμε αυτονόητα. Μπορεί σε 20 χρόνια να θεωρούμε αυτονόητο και το 2 γκέι άντρες να μπορούν να έχουν το δικό τους παιδί. (χλωμό, αλλά λέμε τώρα, πιο μπροστά έχουμε άλλα πολύ μικρότερα βηματάκια να κάνουμε).
gtroza Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Και πού είναι το τέρμα σ' αυτόν τον τρόπο σκέψης; στον άλλον, πού είναι ; κοινωνικές συμβάσεις αλλάζουν κάθε μέρα κοινωνικές συμβάσεις τις αλλάζουν κάθε μέρα με την προσθήκη, το βλέπω πιό ακριβές .
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το παληκάρι εντωμεταξύ, τελευταία φορά που το τσέκαρε κουβαλούσε αιδοίο, αλλά σε συγχωρώ γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε μεγαλόψυχες από τη φύση μας Κ σε ανταπαντηση της μεγαλοψυχιας σου,δεν θα σε στελνα στον Καιαδα αν κ ''αδυναμο'' θηλυκο,διοτι κ εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ large οταν το καλουν οι περιστασεις =ρ
evabb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ειμαι ανενδοτος.Εγω ξερω οτι αμα σκασω κανα μπουκετο στην Ευα θα την μαζευουν με τα αναπηρικα.Αρα ολες οι γκομενες dead στον Καιαδα =ρ ΥΓ.Απο δαση ας ζησουν οι λαιενες,αρκουδες κ αραχνες.Αλλο σκοντο δεν κανω.Δεν βγαινω =ρ θα σου έλεγα τώρα ποίους πέταγαν στον καιάδα αλλα δεν θέλω να το χοντρύνω το πράμα
kgkatzi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εξελιξεις στην αναπαραγωγικη βιολογια φαινεται πως εχουν επιπτωση στην ικανοτητα ομοφυλοφιλων ζευγαριων αντρων να αποκτουν φυσικους απογονους!!Κ ομως δειτε http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231070622 Ουάσινγκτον Ένα περίπλοκο πείραμα με αρκετά ενδιάμεσα στάδια επέτρεψε τη δημιουργία ποντικών με γενετικό υλικό από δύο πατέρες και καμία μητέρα. Η τεχνική φέρεται να συνιστά «μια νέα μορφή αναπαραγωγής στα θηλαστικά», ικανή μια μέρα να επιτρέψει σε ζεύγη ανδρών να αποκτήσουν τους δικούς τους γενετικούς απογόνους. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φυσικα μια πλειθωρα νομικων,ηθικων και κοινωνικων προβληματων συνοδευει την νεα ανακαλυψη... Ενδιαφερον παντως Δεν μπορώ πραγματικά το κόλλημα ορισμένων ομοφυλόφιλων να θέλουν να γίνουν γυναίκα στη θέση της γυναίκας. Παληκάρια τόσα ορφάνα υπάρχουν στον κόσμο και όταν μας τελείωσουν αυτά υπάρχουν πάντα οι παρένθετες μητέρες για να κάνετε τη δουλειά σας...
Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τους τοξοβόλους πέταγαν στον Καιάδα η αλήθεια είναι. Και τους οπλίτες. Και γενικά, τέτοιους τύπους. Επίσης το επιχείρημα με τα ορφανά είναι αστείο, ιδίως όταν το ξεχνάμε σε περιπτώσεις εξωσωματικής. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, αν το παιδί που θα βγει είναι υγιές.
kgkatzi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης το επιχείρημα με τα ορφανά είναι αστείο, ιδίως όταν το ξεχνάμε σε περιπτώσεις εξωσωματικής. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, αν το παιδί που θα βγει είναι υγιές. Καθόλου αστείο δεν είναι το επιχείρημα για τις υιοθεσίες, απλά το μεγαλύτερο μέρος των "πελατών" θέλουν ξανθά όμορφα κοριτσάκια που είναι η μειοψηφεία των ορφανών, όποτε αφού δεν μπορούν να πάρουν παιδί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέλουν σε έυλογο χρονικό διάστημα το ρίχνουν στην τεχνητή γονιμοποίηση. Το πρόβλημα επομένως είναι στη ματαιοδοξία ορισμένων ανθρώπων.
Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Σωστά, γιατί αν κάποιος θέλει να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, θα το κάνει μόνο αν αυτό είναι καστανό ή μελαχρινό και άσχημο. Και ΑΓΟΡΙ. Σωστά, το ξεχνάω πάντα αυτό.
marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τους τοξοβόλους πέταγαν στον Καιάδα η αλήθεια είναι. Και τους οπλίτες. Και γενικά, τέτοιους τύπους. Επίσης το επιχείρημα με τα ορφανά είναι αστείο, ιδίως όταν το ξεχνάμε σε περιπτώσεις εξωσωματικής. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, αν το παιδί που θα βγει είναι υγιές. Επειδη εγω το ειπα, ξαναδιαβασε το ποστ μου. Δεν κολλαει το "δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα, αν το παιδι ειναι υγιες" εφοσον λεω οτι δεν βρισκω κανενα προβλημα. Αλλα προτεινω να χρησιμοποιειται περισσοτερο η υιοθεσια απ' οσο τουλαχιστον τωρα, σε περιπτωσεις που μπορει να δωσει λυση (και για την εξωσωματικη ισχυει, σε αυτο που θελω να πω δεν ειναι επιχειρημα το "ιδιως οταν το ξεχναμε"), εξαιτιας απλως ενος ειδους κοινωνικης προσφορας και ωφελειας (απο ολες τις πλευρες) που μπορει να παρουσιαστει. Τιποτα ηθικοκομπλεξικο στη μεση.
Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το δικό σου ποστ δεν το διάβασα καν, σχολίασα όμως το ποστ εκείνο που έγραψε κάποιος με την αφοριστική αντίληψη περί των ομοφυλοφίλων που θέλουν να γίνουν γυναίκες (ζομγκ), ενώ μάλιστα δίνει ως λύση γι' αυτούς τις παρένθετες μητέρες (σε περίπτωση που δεν βρουν ένα ξανθό όμορφο κοριτσάκι για να υιοθετήσουν). Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά αυτού που λες εσύ ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.