Προς το περιεχόμενο

ξεκλειδωμα root για android 2.1 ;;;;;

tsi.dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπωρει να μου καπιος πως μπωρο να "σπασω" το root στο κινητο μου εχει android 2.1 και ειναι το zte blade δεν νομιζω πως εχει σχεσει η μαρκα του κινητου ευχαριστω !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιο κινητό έχεις? με το z4root μπορείς να το κάνεις άνετα με ένα κουμπάκι. απλά δεν ξέρω τι κινητό έχεις και αν θα γίνει. πάντως στο δικό μου χ10μινι έγινε

πιο κινητό έχεις? με το z4root μπορείς να το κάνεις άνετα με ένα κουμπάκι. απλά δεν ξέρω τι κινητό έχεις και αν θα γίνει. πάντως στο δικό μου χ10μινι έγινε

Για την εκδοση Android 2.1 που εχουν πλεον τα Χ8/Χ10 δε λειτουργει πλεον.

Βρισκομαστε εν αναμονη εξελιξεων εντος του μηνα για να βγει κατι σχετικο.

Ν.

και εγώ πιστεύω οτι το z4root λειτουργεί για x10/x8 android 2.1

τουλάχιστον για το xperia 10 2.1 μιας και αυτό χρησιμοποιώ

Ποια εκδοση του λειτουργει; :blink:

Εχω ενα Χ8 και το Ζ4 εκδοση 1.3.0 σε Android 2.1 δεν εκανε το παραμικρο. :(

Ν.

ΥΓ.Εν τω μεταξυ στο http://forum.xda-developers.com/ γινεται απλα χαμος σατο αντιστοιχο thread για rooting του Χ8.Ο καθενας γραφει οτι να ναι οποτε να ναι.Ενας πανικος και χαμος βασικα. :unsure:

τι να σε πω.το πρόγραμμα λέει οτι είμαι rooted. καθώς έχω εφαρμογές που όταν ξεκινάνε λέει "granted super use access".

την z4root version 1.3.0 έχω

Δοκιμασα παλι και τελικα το Permanent Root απλα τρεχει επι ενα 10λεπτο και δεν βλεπω φως.

Phase 1 ακομα τοση ωρα...

Μαλλον θα το σκοτωσω και θα κανω reboot κι αλλη μια προσπαθεια μηπως και κατι αλλο παιζει.

Σ εσενα η διαδικασια ποσο διηρκεσε φιλε μου;

Ν.

Προσοχή στις οδηγίες, διάβασε κανα δυο πηγές για αυτό το πρόγραμμα, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, απλά λέω οτι πολλες διαδικασίες απαγορεύουν το κλείσιμο του τηλεφώνου εν όσω λειτουργεί.

Διάβασε και απο αλλού μήπως λέει κάτι για τη διάρκεια και τι κάνεις αν καθυστερήσει πολύ.

Προσοχή στις οδηγίες, διάβασε κανα δυο πηγές για αυτό το πρόγραμμα, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, απλά λέω οτι πολλες διαδικασίες απαγορεύουν το κλείσιμο του τηλεφώνου εν όσω λειτουργεί.

Διάβασε και απο αλλού μήπως λέει κάτι για τη διάρκεια και τι κάνεις αν καθυστερήσει πολύ.

Μετα τα 20' το εκανα μονος μου restart.Το ξανατρεξα μια φορα και crashαρε (FC).

Aπ οτι βλεπω δεν εκανε το παραμικρο. :angry:

Ν.

ΥΓ.Ουτε το UniversalAndroot-1.6.2-beta5.apk (941.8 KB) δουλευει.Απλα FC αμεσως.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο, αυτή που είδα να θεωρείται πιο επιτυχημένη μέθοδος είναι αυτή:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/318413/oled-04-oct-r3-superboot-root-mcri/

Με ένα γρήγορο ψάξιμο, αυτή που είδα να θεωρείται πιο επιτυχημένη μέθοδος είναι αυτή:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/318413/oled-04-oct-r3-superboot-root-mcri/

Device Specific » ZTE Blade
:P

@A3TeRnuS δεν χρονομέτρησα,αλλά νομίζω 1 λεπτό.Ούτε καν με ενόχλησε η καθυστέρηση.Πάντως 10 λεπτά δεν ήταν σίγουρα. Δεν ξερω,τι παίζει και δεν γίνεται

@A3TeRnuS δεν χρονομέτρησα,αλλά νομίζω 1 λεπτό.Ούτε καν με ενόχλησε η καθυστέρηση.Πάντως 10 λεπτά δεν ήταν σίγουρα. Δεν ξερω,τι παίζει και δεν γίνεται

E ναι καπου εκει παιζει ο χρονος.Με android 1.6 δουλεψε ετσι,αλλα τωρα με το 2.1 δεν λειτουργει.

Που θα παει; Ολο και κατι νεο θα βγει.Προς το παρον απλα χαος επικρατει με root...Bugs κτλ κτλ.

Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...