vendettalove Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Φαντάζομαι όλοι θα έχετε απο μια βάση για το laptop σας! Έχω λοιπόν την εξής απορία. Για καλύτερη ψύξη μας κάνει 1 μεγάλο ανεμιστηράκι 20αρι ή τα 3 μικρά είναι πιο αποτελεσματικά 3 x 8αρια; Μετά από έρευνα κατέληξα σε αυτά τα 2 γιατί έχω 17αρι laptop και δυσκολεύτηκα να βρώ βάση: multirama Eshop Το πρώτο link είναι για 19αρι λαπτοπακι αλλα το προτίμησα γιατί φαντάζομαι οτι θα πατάει καλύτερα το λαπτοπ πάνω. Είναι σωστό αυτό ή υπερβάλλω; Το δεύτερο που είναι και για 17αρι είναι πολύ καλό αλλά διαβάζοντας τα σχόλια από κάτω(δλδ: οριακά κάνει για ενα 15,4 laptop...) ΑΠΟΘΑΡΥΝΘΗΚΑ! Επισης να θέσω το θέμα του ρεύματος.. Με 3 ανεμιστηράκια ή και παραπάνω, δεν έχει κάποιο κίνδυνο το τροφοδοτικο του λαπτοπ ή οποιο άλλο κομμάτι συμβάλλει, να δουλεύει παραπάνω; Όποιος ξέρει ας μου εξηγήσει. Φαντάζομαι κάνω πολύ φασαρία για μια βάση αλλά με καινούργιο laptop που είναι πολλές ώρες ανοιχτό τι να κάνω; Περιμένω να ακούσω εμπειρίες σας πριν προβώ σε αγορά.
vendettalove Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Φαντάζομαι όλοι θα έχετε απο μια βάση για το laptop σας! Έχω λοιπόν την εξής απορία. Για καλύτερη ψύξη μας κάνει 1 μεγάλο ανεμιστηράκι 20αρι ή τα 3 μικρά είναι πιο αποτελεσματικά 3 x 8αρια; Μετά από έρευνα κατέληξα σε αυτά τα 2 γιατί έχω 17αρι laptop και δυσκολεύτηκα να βρώ βάση: multirama Eshop Το πρώτο link είναι για 19αρι λαπτοπακι αλλα το προτίμησα γιατί φαντάζομαι οτι θα πατάει καλύτερα το λαπτοπ πάνω. Είναι σωστό αυτό ή υπερβάλλω; Το δεύτερο που είναι και για 17αρι είναι πολύ καλό αλλά διαβάζοντας τα σχόλια από κάτω(δλδ: οριακά κάνει για ενα 15,4 laptop...) ΑΠΟΘΑΡΥΝΘΗΚΑ! Επισης να θέσω το θέμα του ρεύματος.. Με 3 ανεμιστηράκια ή και παραπάνω, δεν έχει κάποιο κίνδυνο το τροφοδοτικο του λαπτοπ ή οποιο άλλο κομμάτι συμβάλλει, να δουλεύει παραπάνω; Όποιος ξέρει ας μου εξηγήσει. Φαντάζομαι κάνω πολύ φασαρία για μια βάση αλλά με καινούργιο laptop που είναι πολλές ώρες ανοιχτό τι να κάνω; Περιμένω να ακούσω εμπειρίες σας πριν προβώ σε αγορά. Τελικά αγόρασα (δεν κρατήθηκα!) την βάση της CoolerMaster από Multirama και οφείλω να ομολογήσω οτι ήταν από τις καλύτερες αγορές μου. Ίδια βάση βγαίνει σε U2 απο 15' μεχρι 17 με 2 ανεμιστηράκια και σε U3 από 17'-19' με 3 ανεμιστηράκια. Ωραίο σασί και καλή κατασκευή για οποιον το σκέφτεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.