bikey77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πριν λίγες μέρες ανέβασα ένα site βασισμένο σε έτοιμο flash template από activeden.net. Το googlάρω σήμερα και διαπιστώνω ότι στα αποτελέσματα η σελίδα εμφανίζεται με άλλο pagetitle από αυτό που έχω ορίσει ενώ ο ...άσχετος τίτλος ανήκει σε κάποιο άλλο site που βασίζεται στο ίδιο template!!!! Έχει κανείς ιδέα πως μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο;;;;;
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Για να ενημερωθούν οι σελίδες/τιτλοι μπορει να παρει μερικές μέρες. Επίσης μπορεις να δωσεις link ωστε να δουμε πρακτικα το πρόβλημα;
bikey77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το ότι παίρνει χρόνο το γνωρίζω... εδώ όμως μιλάμε ότι η σελίδα μου που κανονικά έχει τίτλο <title>My fantastic site</title> (παράδειγμα είναι...) εμφανίζεται με άσχετο τίτλο, πχ <title>Another website</title>!
spartakoscs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 χωρίς να δώσεις ένα link δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει ! μπορεί να έχει το flash κάτι σαν αυτό . δες το video και θα καταλάβεις http://gotoandlearn.com/play.php?id=107
bikey77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 χωρίς να δώσεις ένα link δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει ! μπορεί να έχει το flash κάτι σαν αυτό . δες το video και θα καταλάβεις http://gotoandlearn....play.php?id=107 To site είναι , το άλλο site είναι pinarecords.net. Και τα δύο βασίζονται στο ίδιο flash/xml template, και χρησιμοποιούν swfAddress για τον ορισμό του pageTitle. Σκέφτηκα ότι κάπου μέσα στον κώδικα του Flash ή σε κάποιο xml μπορεί να είχε ξεχάσει ο δημιουργός το url από κάποιο άλλο site αλλά δε βλέπω κάτι τέτοιο. Ζήτησα από Google να καθαρίσει την Cached version αλλά δεν είδα διαφορά... τι μπορεί να είναι ρε γμτ.... (δυστυχώς ο author του flash template δεν προσφέρει πλέον υποστήριξη και έχει κατεβάσει και το forum που είχε...)
spartakoscs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 έχεις καθαρίσει το Cached του browser σου ? γιατί εγώ βλέπω normal page title "Solution Focus - Fresh thoughts - juicy ideas - υπηρεσίες" στις υπηρεσίες! παντός σίγουρα ο τίτλος δημιουργείτε μέσα από το flash γιατί to source code τις σελίδας έχει title "Solution Focus | Fresh thoughts, juicy ideas" . έχεις δηλώσει sitemap στο google για το site ?
bikey77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 έχεις καθαρίσει το Cached του browser σου ? γιατί εγώ βλέπω normal page title "Solution Focus - Fresh thoughts - juicy ideas - υπηρεσίες" στις υπηρεσίες! παντός σίγουρα ο τίτλος δημιουργείτε μέσα από το flash γιατί to source code τις σελίδας έχει title "Solution Focus | Fresh thoughts, juicy ideas" . έχεις δηλώσει sitemap στο google για το site ? Μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό μου post.... Το πρόβλημα εμφανίζεται στα αποτελέσματα του Google, όταν κάνεις αναζήτηση για το συγκεκριμένο domain name, ο τίτλος της σελίδας είναι από άλλο site.... παραθέτω και screenshot για να το καταλάβεις καλύτερα.
_tasos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ζήτησα από Google να καθαρίσει την Cached version αλλά δεν είδα διαφορά... Πως ζήτησες να κάνεις clear την cache του site; Είναι σίγουρο ότι το clear έχει γίνει; Αν θέλεις δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα webmaster tools της google. Ίσως από εκεί να βρεις τι γίνεται
bikey77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πως ζήτησες να κάνεις clear την cache του site; Είναι σίγουρο ότι το clear έχει γίνει; Αν θέλεις δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα webmaster tools της google. Ίσως από εκεί να βρεις τι γίνεται Thanks αλλά όλα αυτά έχουν γίνει ήδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.