Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης

giokarv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !!! Σκέφτομαι να αλλά ξω οθόνη για το pc μου αλλά είμαι λίγο προβληματισμένος.... Μεσα απο μια μικρή έρυνα έχω καταλήξει σε αυτήν την οθόνη http://www.open247.gr/eshop/products/PACKARD-BELL--%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-TFT-21.5%22-wide-Maestro-220-LED-%282ms%29.html

θα ήθελα πολυ να ακουσω την αποψη σας πάνω στο γεγονός ΄τι έχει καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με πολλές οθόνες που κυκολοφορούν αλλά με απασχολει η μάρκα της .

Δημοσ.

Η οθόνη που θα πάρεις εξαρτάται και απο την κάρτα γρφικών σου.. Οπότε πες μας ποια είναι για να έχουμε μια πλήρης εικόνα.

Δημοσ.

Αυτό που λες AiWaaa ισχύει στην περίπτωση που τον απασχολεί κατά κύριο λόγο το gaming.

Ας μας πει λοιπόν αν είναι έτσι και βλέπουμε.

Επίσης να μας πει πόσα διέθετει maximum.

Δημοσ.

Αυτό που λες AiWaaa ισχύει στην περίπτωση που τον απασχολεί κατά κύριο λόγο το gaming.

Ας μας πει λοιπόν αν είναι έτσι και βλέπουμε.

Επίσης να μας πει πόσα διέθετει maximum.

Σωστός phanis.. Aπλά τον έκοψα απο το name :P Θυμάμαι έναν στο l2 με το name του :P

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών που έχω αν δεν κάνω λα΄θος είναι η ΑΤΙ Radeon HD 4300/4500 .

Δεν είμαι τύπος που χρησιμοποιώ το pc ως παιχνιδομηχανη απλά στον ελέυθερο χρόνο και εάν έχω καποιο παιχνίδι θα παίξω για λίγο ή πολύ αναλόγως....

και κατα δευτερον μπορω να δώσω ως 200 € το ανώτερο. Τώρα έχω μια lg 19'' απλά επειδή τον τελευταίο καιρό τρεμοπαίζει πολύ με έχει κουράσει και σκεφτόμουν αλλάγη την εχω 4 χρόνια .

Ευχαριστώ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...