Προς το περιεχόμενο

Thomson TG782 και 2 ερωτησεις

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το thomsonTG782 που δινει η Cyta.

Οι ερωτησεις ειναι 2:

1) Πως θα βαλω wpa2 κωδικοποίηση και θα ενεργοποιησω το firewall ( δεν πρεπει να εχει επιλογες ενεργοποιησης... )

2) Μπορω να παρω το router απο το σπιτι μου και να το μεταφερω σε αλλο σπιτι ?

Πρεπει απλα να κανω νεα συνδεση ? με το τηλεφωνο του σπιτιου τι θα γινει μετα ?

Δημοσ.

Εχω το thomsonTG782 που δινει η Cyta.

Οι ερωτησεις ειναι 2:

1) Πως θα βαλω wpa2 κωδικοποίηση και θα ενεργοποιησω το firewall ( δεν πρεπει να εχει επιλογες ενεργοποιησης... )

2) Μπορω να παρω το router απο το σπιτι μου και να το μεταφερω σε αλλο σπιτι ?

Πρεπει απλα να κανω νεα συνδεση ? με το τηλεφωνο του σπιτιου τι θα γινει μετα ?

1) 192.168.10.254

Όνομα και κωδικός: cytauser

Home network->WLAN->configure

Όσο για το firewall, μπορείς να απενεργοποιήσεις το Upnp (Αν και δεν νομίζω να χρειάζεται, το firewall του windows είναι αρκετό)

2) Το router το πας οπου θες.

Εννοείς ότι θες να μετακομίσεις? Τότε μπορείς να διατηρήσεις το παλιό σου νούμερο, αν ρωτάς αυτό.

Δημοσ.

2) Το router το πας οπου θες.

Εννοείς ότι θες να μετακομίσεις? Τότε μπορείς να διατηρήσεις το παλιό σου νούμερο, αν ρωτάς αυτό.

Εχω το ρουτερ στο σπιτι Α με τηλ και ιντερνετ.

Θελω να παρω το router στο σπιτι B ωστε να εχω μονο internet αλλα το τηλεφωνο στο σπιτι Α να παραμεινει.

Μπορει να γινει ?

Δημοσ.

Εχω το ρουτερ στο σπιτι Α με τηλ και ιντερνετ.

Θελω να παρω το router στο σπιτι B ωστε να εχω μονο internet αλλα το τηλεφωνο στο σπιτι Α να παραμεινει.

Μπορει να γινει ?

Έστω οτι εχει τα σπιτια Α και Β, οπου στο Β δεν έχει καθόλου νερο (δεν ειναι συνδεμένο στο δίκτυο της αντίστοιχης ΕΥΔΑΠ). Εσύ ειναι σα να ρωτάς οτι αν ξεβιδώσω τη βρύση απο το Α και την βάλω στο Β, θα εχω νερό; Ε οχι δεν θα εχεις νερο.

Πάμε σε πιο δύσκολα. Η cyta παρέχει voip και για να εχεις τηλέφωνο, είναι απαραίτητη η παρουσία του router. Αν εσύ πάρεις το router, δεν θα εχει και τηλέφωνο.

Δημοσ.

Έστω οτι εχει τα σπιτια Α και Β, οπου στο Β δεν έχει καθόλου νερο (δεν ειναι συνδεμένο στο δίκτυο της αντίστοιχης ΕΥΔΑΠ). Εσύ ειναι σα να ρωτάς οτι αν ξεβιδώσω τη βρύση απο το Α και την βάλω στο Β, θα εχω νερό; Ε οχι δεν θα εχεις νερο.

Πάμε σε πιο δύσκολα. Η cyta παρέχει voip και για να εχεις τηλέφωνο, είναι απαραίτητη η παρουσία του router. Αν εσύ πάρεις το router, δεν θα εχει και τηλέφωνο.

LOL!!!

Νομιζω οτι τα παραλες!

Απλα ηθελα να μαθω σχετικα με το router.Δηλαδη θα πρεπει να κανω νεα συνδεση και να πληρωσω νεο router κ.τ.λ.....

ΟΚ!

Δημοσ.

ναι θα πρεπει να ενεργοποιησεις νεα συνδεση.αν δεν εδινε τηλεφωνια voip απλα θα ελεγες η συνδεση στο α σπιτι να γινει απλα τηλεφωνο και στο β σπιτι απλα ιντερνετ.απλα επειδη το τηλεφωνο ειναι voip αρα στο πρωτο σπιτι παει μαζι και ιντερνετ και τηλεφωνια.αρα στο β σπιτι βαζεις ιντερνετ.

για το wireless 192.168.1.254 μετα αριστερα Home network μετα στο κεντρο wlan:thomson η οτι αλλο ονομα εχεις και το κανεις κλικ και μετα πανω δεξια configure μετα Use wpa-psk encryption Και απο κατω wpa2.

το firewall πας στο toolbox Και εχει μεσα firewall.εχει 3 επιλογες disable normal και κατι αλλο.για μενα καλο ειναι να το εχεις η Normal η disable.to upnp κλεινει απο το toolbox και game and application sharing και μετα configure.otan λες να πας σε αλλο σπιτι εννοεις στην ιδια πολυκατοικια η σε αλλη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...